safra kesesinden kusmuş.böğüre böğüre
Printable View
Borsayıda mahvettiler ne oldu dünyanın en zenginimi oldu sattıda
vay anasını kalanlar bız mıyız :vk:
ama daha bılanco acıklandı mı bu gun nıye satdı kı yarın mı acıklıyo ayın son gunu yarın bısı anlamadım :(
Ak yatırım 1 haftada topladığının hepsini 1 günde çıkmış.Takas da elinde kalan miktar önceden elinde vardı.Bilançoya göre hareket etse yanlışım varsa düzeltin 100 milyon zarardan 9 aylıkta 89 milyon kara geçtiğinde ederdi.Orda bile az yükseltip milletin kucağına verdi.Galibin kağıtlarına girmeyim diyorum zorla sokacaklar.ytd
Marbaş ve alan açığa satış yapmış.takas da - görünüyolar.Alım tarafı KY nin işlem yaptığı aracı kurum ağırlıklı.marbaş hacim olarak 500 binlik açığa mal satmış.bunlar normalde kötü veriler.yarın için öngörüsü olan var mı.Ben düşüne düşüne tırlatacağım
27 şubat para girişi
http://i.hizliresim.com/V0g4dr.png
27 şubat para çıkışı
http://i.hizliresim.com/P0YXLN.png
Altay tankı zinciri sol rulmanı kopmuş ondan düşmüştür. Tövbe tövbe....
Gyo bu arkadaşlar gyo...
4,48 maliyetle alıp 4,71 maliyetle satış. 250 000 tl kar. Elindeki mal duruyor. Ne yapmaya çalışıyor? Kafayı yedirirler bunlar bize.
Bugünkü işlemlerde sanki o kadar lotu küçük yatırımcı aldı bırakın bu işleri beyler bence OYUN BÜYÜK,güzel haberlere gebe bu tahta.Grupun Maden sahası var biliyorsunuz geçen sene Milyar TL değerinde ALTIN rezervi var FNSS Altay Tankı bu olay burda bitmez çılgın Bilanço karını daha söylemiyorum bileeeee
Dostum hacim çok ama hacmi şişirmişler.takaslara bakarsan babalar al-sat yapmış.lot olarak 500 bin ekside ve bu lotu takaslarda KY nin aldığı ortaya çıkıyor.Altay tankı ise Nurol ile ilgili nugyoyu bağlamaz.maden sahası da öyle.Vakıfbank o kadar kar yapıyor,vakıfgyo etkileniyordu mu öyle düşün.tamamen yaptıkları iş sahası farklı.geriye bir bilanço kalıyor.9 aylıkta bilançoyu yediler,12 aylıkta da yedirmeyecekleri ne malum.bana göre nugyo habere bağımlı hareket eden hisse değil.bir Bakmışsın olumsuzluklara rağmen çıkar,bir bakarsın bir sürü olumlu gelişme olur buna rağmen mal yedirir.İzleyip göreceğiz.ytd
bunu kım yapmış spk'ya sıkayet edelim oyleyse.
bunu nasıl yapıyoruz, yanı spk'nın akbnk tan 2 gunde mal alıp mıllete yedirenlerı goruyor olması lazım.
yolu yordamı nedır ? her seferınde aynı seyı yapıyor herıf
valla oynatmaya az kaldı yuh artık ya yuh yuhhhhhhhh
nasıl satabılıyo abıler bunlar 1 gunde 1 mılyon lot ben yırmıbın satacam dıye bazen soruyorum bankaya
alıcı olmuyor gotum cıkıyo bazan bı kac bın satcam alcam dıye ya nasıl oluyo ya
delırcem
bılanco ne zaman ya kac gun bekleyecegız yarın dı mı
Takas analizi falan hiç anlamadığım konular,(Nugyo zaten adama bildiğini unutturur) ancak bu aksamki pasta adamı zehirler be... hoş belliydi de bu kadarını da beklemiyordum.
3-5 ayda bir sorti yapıyor o sortide bitti bekleyelim 3-5 ay daha.
Borsa da bu alma işi çok kolay da satma işini öğrenemedik,
Ayrıca karda oturmak ta çok zor zararda olunca beklemesi daha kolay oluyor.
Ne yapalım pollyannacılık oynamaktan başka çaresi kalmadı. :vk::vk:
YTD yazmama gerek yok herhalde...
Nugyo'da kalıcı ve istikrarlı fiyatlamalar için odaklanılması gereken projelerden satışlar ve kiralamalardır. Son çeyrekte iyi bir trend yakalandı. Devamıyla vurkaçcılardan tekrardan yatırımcılara geçecektir tahta. Birkaç güne tahtada, topikte durulur. Biz de önümüzde bakarız. Artık eskisi gibi ucuzlayacağımızı da düşünmüyorum.
bir kaç güne kadar yön tayin eder.4,70 seviyeleri direnç konumuna geldi.4,74 üzerine atarsa yükseliş devam eder.
kanaatimi paylaşmak isterim;
tahtayı yukarı çekmek gerekirdi, zira VUK gayet güzel geldi, IFRS de muhtemelen bilanço da özellikle Özkaynaklarda ciddi toparlanma görülecek.
3 gün önce 4.15 seviyelerinde gezen hisseyi 4.50 lere çektiler bir nevi fiyatlama yaptılar, bunu yaparken de biraz kazansınlar bırakın. elindeki hisselere dokunmayan kişi geçen haftadan bu güne %8 civarı kar etti.
Bundan sonra haftaya kadar beklentim 4,40-4,60 arası gidip gelmesi, ha bunun altına sarkarsa o zaman derim ki geldiler vurup kaçtılar. 2016 bilançodan sonra yeni yön için tekrar bakılmalıdır, bilanço detayları satışlar, kur yönetimi, Nurol Life inşaat seviyesi vb.. detaylar takip edilmelidir.
Yukarıda şahsi, profesyonel olmayan ve tavsiye içermeyen bir yorumdur, ben de herkes kadar biliyorum ne fazla ne eksik..
bol şans herkese..
Nugyo şamar oğlanına döndü, iki tokat atan kaçyo.
Spk da 24.02.2017 tarihli haftalık bültende nurol yatırım bankası olarak 400 milyon borçlanma şeklindeki haberin değerlendirmesini yapabilirmisiniz
Sent from my ASUS_Z002 using hisse.net mobile app
Bılanco ne zaman arkadaslasr
Bist ve Cimer den bu hisse ve şirketi şikayet edin.Her bilanço dönemi aynı haraketler.5 yıldır garibanları söğüşlediler.Burada bir grup var topla oynar gibi oynuyorlar.Ama sorun şu ki bu şikayeti biz yapmadan Bist'in incelemesi gerekiyor.Artık yuh demekten başka birşey gelmiyor insanın elinden.
Şeref yoksunu yönetim ve şirket sahibi bizi süründürdüğünüz gibi inşallah sizde bizden beter sürünürsünüz.
Yeteeeeeer be
lanet olası fedaraller kağıttan defolup gitmediler bi.
ne fedarali :) bu tahta ile oynayanlar yabancılar mı sanıyorsun :)
yarın ister uçsun isterse yerin dibine batsın ekrana bakmayacağım.Gözüm bozuldu nugyo yüzünden.Doktor gözlük yazdı sülalede tek gözlüklü ben olacağım.Genlerimle oynadı şerefli kağıt.
Bir kıpırdanma var gibi.4.43 ü direnç yaptı.
dun satayım mı hayır satma dıyn arkadasım yenıden 4 olbılır dıyor onun da allah belasını versın !
bu hısseyı annayan yok mu kı hem bu kadar mı sahtekarlık olur bımasa bır sandalye mı o koca bınalar ne ytd
KY çoksa çakarlar dedık uyardık...Ky ye neden ekmek yedırsınler manyak mı bu adamlar ?
bana arkadaşını söyle sana yatırım portföyünü söyleyeyim:)