Hala bir haber yok
Printable View
Hala bir haber yok
besiktas ile niye paralel hareket ediyor ?
bunu sevmedim.
2 bile düşük bence 2.35 üstü olmalı
Hisse 3 ayda yüzde 50 civarinda yükseliş sağladı. Bir haftadır oldukça hareketli. Yükseliş trendinin güçlendiği nokta 1'64 civarı.. yeni girecekler 1'64 e kadar olabilecek geri çekilmeleri göze almalı. Kısa vadeli direnç 1'79. Kısa vadede ne olacağını sadece piyasa yapıcısı biliyor. Bize düşen uygun noktalardan alıp beklemek, parça parça almak ve hırs yapmadan hedef fiyat belirleyip satmak..
Dikkat önemli hatırlatma!
11 ekim’e kadar (genellikle son gün hatta son saat açıklanır) ilk çeyrek finansal rapor açıklanak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emlak konut riva ve florya projesini iptal ediyor bilginiz olsun.
Emlak Konut'tan açıklama: Galatasaray ile 2016'da imzaladığımız Riva-Florya protokollerinin feshi süreci başlatılmıştır.
Gelen haber çok olumsuz değilmi ya spek duymadı galiba daha 😀
Spek ve tahta yapıcı 3 sene evvel bu haber sayesinde Tavan tavan götürmüştü ama şimdi işlerine gelmedi ellerindekini boşaltacak daha uygun bir fiyiat seviyesi bekliyorlar demek ki
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En az %10 düşerdi bu habere, yüklü malda demekki çakallar yada hala haberleri yok...
Gelen haber sürpriz değil. Başkan, divanda revize edileceğini söyledi zaten. Florya'dan çıkamıyor GS, bunun için protokolun değişmesi lazım. Önce iptal sonra revize olacak. Riva için ilgili şirket satışları yapıyor zaten... Florya için yeni çözüm olacak ya da olmayacak. Ayrıca, Florya çok ucuza gitmişti, belki hak ettiği paraya gider.
Sonuç: Haber olumlu...
YTD , kendi fikrim
Bu haber yeni anlasma projelendirme .gs için iyi oldu ytd
kurthan
Sanki aşağı gidesi yokmuş gibi hareketler yapıyor. Aşağı atıp 1'64 e bassa yeteri kadar mal toplar mi spek bilinmez. Ancak yukarı yapıp mal kaptırası yok orası kesin. Şu an yukarı yapsa yeteri kadar mal pazarlayamayacak çünkü dikkatler hisse üzerinde değil. Ama bu akşamki maç sonucuna göre pazartesi günü yukarı yapsa daha çok satış yapabilir.
13 Eylül Cuma 12:42 ÜST DÜZEY YETKİLİ: BUGÜNE KADAR ÖDENEN 260 MİLYON TL İÇİN FORMÜL DÜŞÜNÜLECEK
13 Eylül Cuma 12:42 ÜST DÜZEY YETKİLİ: RİVA VE FLORYA ARAZİLERİ İÇİN AYRI PROTOKOL YAPILABİLİR (G.SARAY)
13 Eylül Cuma 12:41 ÜST DÜZEY YETKİLİ: G.SARAY ARSA TESLİMİ YÜKÜMLÜLÜĞÜNÜ YERİNE GETİRMEDİ
13 Eylül Cuma 12:41 ÜST DÜZEY YETKİLİ: PROTOKOLDE EMLAK KONUT'UN GS'YE ARAZİ BULMA YÜKÜMLÜLÜĞÜ YOK
13 Eylül Cuma 12:40 ÜST DÜZEY YETKİLİ: BİR HAFTALIK SÜREÇ İÇİNDE ÇÖZÜM İÇİN KARAR VERİLECEK
GS madik mi atmış bunu mu anlamalıyız ?
Hisse haber bekliyormuş ortalık hareketlenmiş
Fenerbahçe gidecek. İşaret veriyor.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne mübarek kademeymis 1'75_1'76
Cezalar + ihale iptali pek hayra değil ama yaşayıp göreceğiz....Kulubun futbol daki gelişmelere rest çekmesi bazı tarafları rahatsız etti gibi...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/787181
:Sad::Sad::Sad:
Bu süreçte dikkatli olmakta fayda var düşüş olursa inatlaşmamalı varsın maliyetiniz üç beş kademe artsın sermayeniz çok etkilenmez ama 20 kademe düşüş insanı etkiler 1.81 üstü kalıcı olunca bakılmalı diye düşünüyorum
forum neden sessiz ???
Spor hissesi seyirci olsada oynuyor olmasada önemli olan skor
BJK ye takılmış gidiyordu. Yarın BJK bayağı düşer.Bakalım ne yapacak Gs.
Beşiktaş yenildiği için düşer.Garay yendi ve beşiktaş gibi bir rakip puan kaybetti.
Ben foruma yazmıyorum genellikle ama son bir kaç gündür yazılanları okuyunca şunu anladım.
1.30-1.40 maliyetli arkadaşlar %50 karı cebe indirmiş ve olumsuzluk olurda düşer mi acabanın peşine düşmüş durumda.
Dostum klasik ky psikolojisindesin bunu bi kenara bırakın. Şöyleki ben sattım hisseyi 1.81 geçmedikçe zor alırım yani düşmesini değil çıkmasını isterim şunu anlamanız lazım kağıtların dibi vardır ve bu sıfırdır ama tepesi yoktur onun için satılan hisse ne kadarda ucuz olsa alınmaz bir malın değerli olması için talebin arzdan fazla olması şarttır ve arz-talep denge oranı fiyatı oluşturur. Gelelim ky hatasına talep edilen hisse alın (spekülatif demiyorum) sadece ucuz diye hisse alınmaz mesala gsray 1.15 in altına düşse portföyümden tamamen çıkarırım ne zaman kendini toplar o zaman bakarım.
Şimdi tekniğine bakalım
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a07a4f4686.jpg
Haftalık yani ov için herşey olumlu https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...69460a75d3.jpg
Beklediğim bu 60 lığın ve aylıkladaki bu 50 aylık ortalamanın kırılması https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9c50de5368.jpg
Arkadaşım ben çıkıp inmesine veya bu tahmine bişey demiyorum ben sizin “burada hisseyi sattırıp düşürmeye çalışanlar var” demenize anlam veremedim . eğer çıkacaksa buradakilerin satmasıyla düşmez aksine hisse toplamak isteyen varsa yükü alınca yukarı sürer ve sizin dediğiniz gibi ucuzlamaz ayrıca bakarsanız alım satımlarımı net yazdım lütfen biri hakkında karar vermeden biraz geçmişine bakın
Sportif sonuçların etkileri daha belirliyici olmadığı için sonuçları sınırlı olur. iddiacı zihniyeti olan ve hissede pozisyon alanlar alacaklar sportiflerde hep vardır bazen bunu tahtada gücü olanlar yukarı sürmek için bazen satış yapmak için kullanıyo. Daha öncede dediğim gibi patronun yani derneğin florya riva sözleşme durumu önemli çünkü bir geri ödeme istenirse bunu elinde para olmayan patron yapacağı için işler tam anlaşılmıyo. Haberlerde emlak konut Galatasaraydan parasını istedi diye bişey çıksa bazı hissedarlar bunu sportif aş. olarak yorumluyo. Gerçek şu ki emlak konutla bu hissenin direkt ilgisi yok. Ayrıca iki yıl önce bjk grup lideri çıktığı CL ön eleme turunun sonunda hisse düşmüştü yani bu satış fısatı olarak değerlendirildi. Hissede önemli bir virajda 11 ekimde açıklanacak 1ç finansal rapor
Devlet 250 mil tl yi geri ode diyor. Dernek hapi yuttu.
Hissedara yansimasina spek karar verir.
Mübarek kademe 1'75_1'76😃.
Allah kahretsin bu gs yi ben akıl sır erdiremiyorum fener gidiyor bu habire çakılıyor kim baskılıyorsa allah kahretsin
Sanki şampiyon fener oldu bu ne iş arkadaş
Bize bir hikaye lazım sağlam
Fener, Özdemir abilerinin vereceği 9 şampiyonluğu fiyatlamaya başladı...
YTD