Galip galip gelecek galip ytd
Printable View
Galip galip gelecek galip ytd
korkmayın...........diğer kurumlardan alıyor....
büyük çarpişmalar oluyor
1.30 ve üzeri kapanış olmazsa artık pes diyorum. 3 tl den başlayıp 5 gün üst üste basış. Ve yetkililer de seyrediyor.
panık ortamı yaratıyorlar sakın olmakta yarar var
Millete giren girmiş orrospu çocukları neyin paniğini verecekler ki
Bunları topuna sövmek helaldir
kim veriyor kim alıyor yok mu pastasını verecek olan arkadaş
Başıboş bir ülkede böyle şeylerin olması normal ama
Zillerim metrosunu alsın götüne soksun bu saaten sonra METRO diye bi hisseye girmem bi daha bu arada hareket 1.3 larda başladı diyen bi arkadaş vardı galiba yok öyle değil önce 45 kuruş sonra 1.60 ardından 72 kuruş sonrasında 3.24 ardından 2 sonra 3.08 sonrasıda bu günkü kapanış neyse o
20 milyon satmış patron he
Kılavuz un dedigi gibi
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse dandik olunca 5 değil 20 taban da yer biz ucuzdan alıp beklemiştik ama 3 ten 2 den 1.60 dan alanlar ne demeye aldı onu hiçç anlamadım
Vaktin birinde avgyo 'yu 87 kuruş ortalamayla alıp 5.17 kuruştan saladım galip gardaşıma ama bu sefer olmadı doktor kardeş erken davrandı neyse bizde nasiplendik yinede diyelim
Galip neden 20 milyondan 1 eksik satmış kapanış seansının pastasını atabilecek var mı 1.30 dan 1 milyon işlem oldu
WAS-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sene 2009 bu galip 3.00 liradan 1.30 lara getirmiş sonra tavan tavan 2.70 lere gelmiş duyrulur. Bu böyle olur mu bilmem ama şu an bu yaptığı hareketler alttan mal vermemeye çalışıyor alandan geri almasını karla geri alıyor Bende ufak bir trade yapayım dedim 2.76 maliyet var bakalım. YTD
Kimsenin kimseye birşey sattığı yok diyoruz. Kim almış kim satmışa değil kaç kişiye satmışlar ona bakacaksınız. 200bin lotluk emri karşılayan tek emir var. Kimsenin akıllanacağı yok bence ya burada dönenler geyiğine gelen manipülatörler ya da siz hiç yatırım falan yapmayın çünkü yatırım yapıcam derken yatırıyorlar.
Yanlış yerden alırsın, yanlış yerde satarsın veya satamazsın bu bilgi eksikliği değildir zira kişisel tercihtir ve eleştirmem fakat yanlış data peşinde koşmak bilgi eksikliği ve malesef eksik bilgiyle hasta muayene ederseniz kanseri nezle sanıp vitamin yazarsınız.
Diğer tahtaları sakin, ama burada birilerine çok kızmış anlaşılan, ölümüne veriyor...
Tekniğin işlemediği bi kağıttayız ama yarın ne olur arkadaşlar
Satım haberi gelmedi ya şu kadar koydum bugün size diye hamınıza koydum dese yeri
WAS-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avrasya georgia dan gelebilir.. artık yarın mı öbürgün mü onu göreceğiz.
Allah bu hissede olanlara sabır versin
Daha dünkü işlemlerin habeleri gelmedi üstüne birde bu gün olan işlemler var dün 60 bu gün 70 milyon işlem var nerede bu aldım satım lar
Lot rekoru hala kıramadı ona kızıyor... bir kırabilse.... geçmişlerden 113 milyon lot var sanırım...
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
30 üzeri kapatması iyi oldu burayı destek yaparsa ölü kedi zıplaması yaparmı acep:oleyo:bugün 30 altı alanları yarın kazandıracakmı bakalım yarın ola hayrola ..ytd
1 tl etmeyen kağıdı 3.10 'a kadar nasıl tuttunuz ?SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani 1 tl.nizi 6 tl. yapmışsınız. Bunu başarmak için, Spek yada arkadaşı olmak lazım. Hissenin nereye kadar yükseleceğini nasıl bildiniz ?
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bekledigim üç yılın intikamı diyelim
Mtryo %100 bedelli açıklamış
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazarlamacı ***ler görevlerini yerine getirdi hepikize gecmiş olsun..
1.33 ustune dunde atmadı bugunde atamadı
S.A nerde açıklamış 100% kaynak nerde. Bizim bilmediğimiz birseymi var dostum, yoksa başka niyetlimi yazıyorsun. ????SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.