http://fs5.directupload.net/images/170911/9sbk2pka.jpg
Printable View
migros da kımıldadı. artık aksiyon alma sırası yazıcı ile bizde.
Dostum top dolandırıyor buralarda, yaklaşık 3 Aydın 20-22 bandı arası, git gel....ne haber düşerse düşsün.....ama daha va sıçramasına, erken daha.....eller tetikte.....bekleyen de çok dışarıdan.......beklentileri fiyatlaması belki 3. Çeyrekten sonra başlayabilir diye düşünüyorum...ytd
bu tahtayı 5-6 yıldır izleriz..
bugunku gibi tek taraflı bir takası hiç görmedik..
13.3 trilyonluk merill lynch alımı var bugun..kayıtlara geçsin..
başka sözümüz yok..
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
yabancının ve yerli speğin hakkını vermek lazım. tahta bu endekse rağmen kaya gibi duruyor.
hala mal toplayamadı. hala aşağı basmanın derdinde.
bu merinin ne yaptığını bilen eden var mı...
şimdi..
2008 krizinde..
tofaş 1..
arçelik 2..
tüpraş 8 liraya düşmüştü..
bu tahta kaç liraydı..9-10 lira..
10 yıl oldu..
şimdi 20 lira..
düşecekmiş..düşüyormuş..bizi pek ilgilendirmiyor..
20 liraya böyle bir şirket bulmuşuz..bekleriz..
haa..daha düşerse alır mıyız..hayır..
düşerse zaten biz niye düşünelim ki..
tuncay amca ve saz ekibi düşünsün..:)
Dün sattığım %50 malı almak istesem 21,30 kadar kaldırmam gerekli kağıdı,kalan %50 satmak istesem 20,50 düşecek tahta nasıl bir marj ben anlamadım.
Tahta tamamı ile bıçak sırtı.
1 ekim itibariyle BIST değer sıralaması : (alıntıdır)
https://i.hizliresim.com/Oy9ZP5.jpg
aşağı doğru..satıcıları yokladı..dökülen var mı..bir bakalım dedi..
ama bu kadar..
hacim tek seansta 20 bine düştü..
bir de yukarıyı denesin bakalım..:)
kimler dökülecek..
haydi..
bu gun 06 ya istedim vermedi, 08 e istedim vermedi, 10 a istedim vermedi, 14 e istedim vermedi bende sildim almadim :))
her aracı kurum birilerine hedef fiyat verip duruyorlar. bi Allahın kulu çıksa da bize hedef fiyat verse ne olur san ki.
yukarı doğru sağlam bir denemye girişmiş gözüküyor..
burada kişisel beklentimiz..
aylara yayılan çoklu alımlarımızın en üst halkası olan..21.70.lerin üstü kapanışlar gelmesi..
bu gerçekleşirse..ciddi anlamda bir trend.ten bahsedilebilmesi için tek sorun kalıyor..
ana sorun ise..22.60.larda oluşan yakın vadedeki direncin üstünde kapanışlar yapması..
bizim uyuyan dev , yazıcılarda ki birleşme sürecini bekliyor galiba...
şimdi de..
hacim tek seansta 30 bin ama..bu kez çıkış denemesindeyken hacim düşüklüğü zafiyet göstergesi..
borsada duygusuz olmak lazım..
Merri Teyze toplamis bundan sonra gel gel yapacak, yerse....
migros ve yazıcılarda hareketlilik var. birleşme hareketi zanledersem. inşallah bize de sirayet eder.
taş gibi kağıt. ne aşağı iniyor, ne de yukarı çıkıyor.üç vakte kadar bu kağıtda yukarı yönlü bişiler olacağı hissediyorum. umarım yanılmam. ytd.
gelecekte okunsun..kayıt altına girsin diye yazıyoruz..
2 saate yaklaştık.sabahtan bu yana..
tahta oldu ansgr.tahtası..
4600 lot işlem gördü..
bu yılın başımıydı ne, a.efes=migros=yazıcılar aynı fiyatdı. şimdi geldiğimiz nokta hüsran sıralamada 3. duruma düştük. güdük kaldık. birileri iteklesede gitse bari.
21.80 le hacimsiz kımıldama emareleri gösteriyor. hadi hayırlısı.
hacimsiz atak yapıyor. hadi hayırlısı. hacimli olsa keyfine doyum olmaz.
09.08.2017 tarihli özel durum açıklamamızda, Şirketimiz ile AB InBev'in Rusya ve Ukrayna'daki operasyonlarının 50:50 birleşmesine yönelik bağlayıcı olmayan bir anlaşmaya vardıkları ve due diligence sürecinin tamamlanması ve Rusya ve Ukrayna'dan alınacak yasal onayların ardından bağlayıcı bir anlaşma üzerinde de çalışacakları kamuoyu ile paylaşılmıştı. Alınması gereken yasal onaylardan bir tanesi olan Rusya Federasyonu Rekabet Kurumu onayı 26.10.2017 tarihinde (bugün) alınmış olup, Ukrayna'daki yasal onay süreci halen devam etmektedir. Yasal onaylar ve due diligence süreci tamamlanıp birleşme gerçekleşene kadar Şirketimiz ve AB InBev iki bağımsız operasyon olarak Rusya'da faaliyet göstermeye devam edecektir. Yeni bir gelişme olması halinde duyurular usulüne uygun şekilde yapılacaktır.
22 tl yi kırarsa önü açık.bu seviyeleri hacimli geçerse coşar.
sıkışma bitti beyler. destek ve dirençlae kesişti. geçen haftalarda ki hacimli artış kağıdın son toplama işlemlerini teyit ediyor. yön artık yukarı. dolar grafiğide destek ve dirençleri kesişti. yabancı pörtföyünde bulunduran aracılar bizim gibi tl grafiğine bakmıyorlar. onların derdi dolar grafiğine bakıyorlar.
teşekkürler spek amca, beni yalancı çıkarmadın.
elimizdeki yuklu malın yuzde 6.67.sini 21.82 den verdik..
hemen yukarı sürdü..
artık mal yok..:)
sayın filazof bende dün elimdeki malın% 16.66 sını 22 tl den verdim.
saat.10.23..
ilk işlemini gördü..:)
bist yönetimine buradan çağrı yapıyoruz..
tahtayı bist 50.den değil..bist 100.den atın..derhal..:)
Alkolün kime faydası olmuş ki bize faydası olsun amacına ulaştın bıktırdın güle güle aefes yolun açık olsun ben kaçar
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.