Özeline bak
Sent from my SM-J500F using hisse.net mobile app
Printable View
Özeline bak
Doğru diyorsun ...riske girip o kadar dalmam hataydı ama kızmıyorum kendime doğruydu hamlem...sabah yurtdışı honkok 2 .5 eksiydi çinde salgın vs yyrtdışı dönerse altında sert giider diiye daldım ama şu sarı çiyan trump çinle ilgli olmulu konuşunca herşey terse döndü...
Yarın çıkma önüme...dolar gidici negatif faiz var...borsalar balon esaslu bir düzeltmede ons ve dolar çifte tepecek...o nedenle alım seviyem turuncu bölge....alıcıyım...
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ons dusmus gece teknik once sonra haber gelir. Cinle ilgili 2. Faz analasmalari piyasa kasim sonraisna bekliuordu. Ama kisa surede baslayaxagi aciklandi. Onsa cakacaklar dedim ama bu kadar az ve yeterli deil. Altin gumuse gore cok ama cok sagla duruyor. Bir salrsa gumuse yetisir
Altın Pazartesi 310 gr tarihi seviyesini zorlar.
Çin Piyasası yarın açılıyor...
Panikle...
Önlemler alınıyor...
Karşılıksız para sürmeler Altına yarar...
Çin borsalarını Pazartesi 'sallantılı' bir açılış bekliyor .
#PBOC açıkladı.
Bankalararası piyasaya yarın sabah 1.2 trilyon yuan enjekte edecek.
Aşağı yukarı '170 milyar dolara' tekabül ediyor.
— #PBOC parasal teşvik destek önlemleri açıkladı
— Fonlama amaçlı açık piyasa operasyonları
— Salgın bölgelerinde kredi öteleme
— Şirketlere dönük 43 milyar dolarlık doğrudan kredi desteği
Takip edeceğim gündem ve olaylar ;
Enflasyon, faiz oranları...
4 Şubat Halkbank itiraz son gün.
Çin ve ticaret etkileri ( eskisi gibi olmamakla beraber- yapılan çok sayıda gemi - Baltık kuru yük endeksi )
Corona virüs
Suriye’de gelişmeler ve idlib
Libya
S400
Burada kimse yazmaz.Eskiden bu topik benim günlük yazma yerimdi.Altin yatırımı icin birebir .Altının TL olarak komisyon oranı çok komik kalıyor .
%40 oranında portfoyumde gldtrf a yer verdim.Hayirli olsun.İnandigim hisselerde pozisyon artiracagimda gdtrf altın fonundan satış yapacağım.Sonra istediğim karı aldığımda o hisseyi satıp yine gldtrf altın fonu alacağım.
Ons 1610 a çıktı ,dolar 6.080 çıktı .28.00 den 28.20 ye çıktık :halay:
28,08 kapattık.Su piyasada kaybetmemek bile yeterli
Portfoyumun %60 i şu an gldtrf de .Amacim para kazanmak değil ,parayı korumak.
Ama almada da damlıyor gldtrf :halay:
28.20 deyiz tekrar :halay:
Uşakları zararına satıp yine gldtrf aldım 28.21 den .Portfoyumun %80 i altında .
Amacım kazandigimi korumak .Hatta %5 -10 düşse bile benim için önemli değil.
Birçok kişi son 8 ayda kazandigininn çoğunluğunu kaybedecek .200 bin yeni ystirimci gelmiş son dönemde.PONZİ piyasası oluştu küçük hisselerde .Aklı başına gelen sattikca hisseler düşecek .
Yazık b ilincsizce hisse aldılar .Ama bu onlara borsa hayatlarında bir ders olacak.Cogunluk borsaya tövbe edecek .Bir kismi ise borsaya devam edecekler .
Ons coştu ,dolar sabit 6.09da .Gldtrf şu an 28.37 de . Borsa da ponziler saadet zincirleri patlamış durumda .
Paramız altında kafamız rahat .%80 Altın %20 nakit te fırsat bekliyorum.
Hatip Ağam ben %100 gldtrf tayim :halay:
Ponziler ,saadet zincirleri patladı gitti.Her konu kendi bacağından asılır.
Güvenli limanda kazandiklarimizin keyfini surelim Hatip Ağam. Çok yorulduk aylardan beri .
Hatip Ağam Vali kebabı benden bugün.
Adana ya gidek mi ?
Salvarindan giyek mi?
Kebabindan yiyek mi?
Hele gardas gel gidek! :halay::halay::halay:
https://youtu.be/t0D0ct7Imtc
Yatırımcılar borsa nasıl oynanır bizden öğrensin.Dondum bir kere ulan bu piyasalara .
Resmen çöktüm borsaya .
Coşku bitince alacaksın Altın inin çekilecek sin kenara.Bu defa parayı arsaya çevirmeye eğim.
Borsada sonuna kadar devam edeceğim.
23 bin TL'den milyona çıktık yıllar önce .Arsaya çevirip yine borsaya döndük.Arsalarimiz hergun değerleniyor ve sıfır risk ile .Şimdi ise borsada düşüşlerde de yararlanmak için ALTİN a yatırım yaptık.Aninda satıp fırsat hisselerden alabilmek için.
Yamanlarin GAFUR ben de sana diyorum ki HANGİMİZ SEVMEDİK:halay:
Borsadan vole vurmak ruhumuzda var:halay:
https://youtu.be/lbJphSGp-Uc
Hatip Ağam borsadan sonra şimdi Altinciyiz.
Borsada 23 binden milyona nasıl çıktın yıllar önce Hatip Ağam BANA DA SÖYLEBEN DE BILEYIM!
BANA DA SÖYLE BEN DE BILEYIM
https://youtu.be/ySjUV1rd-Kg
Sen benim neler cektigimi nerden bileceksin Yamanlarin GAFUR?
Kolay mı oldu sanki bu yolculuk?
SİZ BENİM NELER ÇEKTİĞİMİ NERDEN BİLECEKSİNİZ?
https://youtu.be/erNoUAkv83w
28.38 kapanış:halay:
Hatip Ağam uçuyoruz :halay:Ons altın 1621 oldu.Dolar 6.105 oldu .Bu şekilde olursa yarın 28.50 yi görürüz :halay:
Belgin Mavis e soru sordum bloomberght de şimdi
Hatip Ağam bugün gün boyu bloomberght de çoğunluk yorumcu ALTIN i konuştu .:halay:
Son durum ons altin 1622:halay:
Son durum dolar 6105 :halay:
Yapı kredi yatırım müdürü de konuştu bugün Bloomberg ht de.
-Dünya da altın ons n yükselişinin henüz başındayız- dedi .Bu sözü de Bloomberg ht rejisi alta yazı olarak kodu ve 5 dakika o yazı orada durdu:halay:
Hatip Ağam Bir zamanlar Çukurova GOLD dizimiz başladı .Izliyor musun?
Dolar 6100 de ,ons 1620 de .Goldman Sachs yatırımcılarına -Corona virüs ABD borsalarında hiç fiyatlanmadi ,dikkat edilmesi gerekir ve ileriki günlerde kötü yönde fiyatlanabilir- diye bir rapor yayınlamış .Bunu sabah saatlerinde yayınlamış .
ABD borsalarında da satış gelebilir .
Borsamimizda çoğunluk hissede PONZİ saadet zincirleri oluştu.Artik bir müddet hisselerden uzak durma zamanı .
Bir yanda Suriye meselesi ,bir yanda dünyada ve İran a gelen coronavirus tehlikesi .
Bu ortamda tek yön ALTİN .Biz de bu yüzden ALTIN dayız Yamanlarin GAFUR :rtfm:
Hatip Ağam gldtr topigi 2017 den beri 4 yılda 15 sayfa atlamış .Maşallah senin sayende 24 saatte 5 sayfa atlamış ve 20 .sayfaya gelmişiz .
Gündüz sadece sen ve ben vardık şimdi ise altta 2-3 kişi gözükmeye başladı .:halay:
Bir zamanlar Çukurova GOLD yeni bölüm başladı Yamanlarin GAFUR.
Son kez dolar ,ons ve DOW JONES endeksini paylaş .Ben kaçar Yamanlarin GAFUR:wave:
Bloomberg ht de şimdi Yapı Kredi Yatırım dan .Berk in altın konuşması yayınlandı.-Altinda bunlar ısınma turları.Asil ralli ABD de enflasyon başladığında olacak ve hayali zor yükselişler bekliyorum.- dedi .
Uzun vadede altında ralli bekliyormuş .:halay: