Turkiya'nin iç dinamikleri yoktur, iç statikleri vardir...
Printable View
Turkiya'nin iç dinamikleri yoktur, iç statikleri vardir...
https://i.hizliresim.com/5GzN4M.jpg
Bu haberi 2-3 gundur takip ediyorum. Bu haber uzerinden mesajlasiyorlar. Twitterda gorurseniz altindaki mesajlari da okuyun.
Huberin kendisi gelecekte olacak bir olayla ilgili ulabilir.
http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/d...u-2097319/amp/
Alıntı:
Son dakika: Dünyanın en ünlü seri katili Charles Manson öldü
Charles Manson, entellektuel ve filozof duzeyinde bir adamdi. Polanski ve esiyle, evlerinde yemek yiyen, saatlerce sohbet eden biriydi. Polanski ve esi icin bu adamla saatler gecirmek, arayip da bulamadiklari bir seydi.Alıntı:
Polonyalı aktör, yönetmen, yapımcı ve senarist Roman Polanski’nin hamile eşi Sharon Tate’in de aralarında bulunduğu 9 vahşi cinayetin zanlısı ve aynı zamanda dünyanın en ünlü seri katili Charles Manson, geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmıştı.
Polanski bir aksam evine geldi, kapiyi anahtariyla acti, salona dogru ilerledi. Eşi kanlar icinde yerde yatiyordu. Vucudu bastan asagi kesilmis, ic organlari her yere sacilmis, kaniyla duvarlara yazilar yazilmisti. Belki de bir ayin yapilmisti.
Polanski, olayin sokunu atlattiktan ve uzun arastirmalardan sonra Şeytan filmini çekti.Tum dunyada yer yerinden oynadi.
Kimbilir, Seytan filmini cekebilmesi icin belki de bu olayin basina gelmesi gerekiyordu.
https://youtu.be/xvvpb0_FwMg
Hi ho ho bobo
Tuluklari cikarip, geydiremeyenlerdensiniz...
https://youtu.be/ZsH48J-j3JA
Leyla Alaton'da pundan va mi? Saka saka...
https://youtu.be/sxJXrrCugdw
Ha ha ha...Bunun beteri benim basima geldi...
Yok abi bundan birsey cikmacek...Ben yarin kapatirin pozisyonlarimi...Illa sivrisinegin dotunden furcek halimiz yok.Alıntı:
#Sondakika
Zarrab davası 1 hafta ertelendi dava 4 aralık da başlayacak birimi tam 25 aralık gününe denk gelecek
Mahkemeyi 25 araliga denk getiriyorlar, bir de bu cikti...
Bekleyen dervis, deveyi dotunden furabilir...Alıntı:
Ali Ihsan Goker
Ali Ihsan Goker
@aihsan_goker
·
1 sa
Aralık'ta Fed faiz artış ihtimali %97. Bu cepte artık
Ahaaaa....Almanyada secim olursa fasist kadin daha da guclenir...Olumlu bir huber yolla ya Rab...Alıntı:
601sokak_
@601sokak_
·
1 sa
Almanya Başbakanı Merkel, koalisyon görüşmelerinin çökmesi üzerine azınlık hükümetine Başbakanlık yapmak yerine yeniden seçime gidilmesini tercih edeceğini söyledi.
Alıntı:
İbrahim Haskoloğlu
İbrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
2s
AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda istifa etti
Meclis Baskanligi seciminde Akp fire verdi.Alıntı:
İbrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
1 sa
AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç görevlerinden istifa ettiler.
Bu istifalarla birlikte feto davalarini takip etmek icap eder. Bakalim tahliyeler olacak mi?
Can Er. Oz.
@caneo91
·
7s
türkiye'deki islamcıların çoğu gül ve davutoğlu ekolüdür? neden? çünkü küreselcilere, nato ya karşı çıkmak cesaret ve gerçek iman sahiplerinin işidir. korkakların değil...
Gokcek, Pelikancilar ve Rok ince ince toplumun sinir uclariyla oynuyorlar...
https://www.gercekgundem.com/gokceki...ki-302461h.htm
"Kusturuncaya bosnak saksosu" ne la? Adamin bu konulardaki bilgisi gecilmez. Adamin baska bir erkekle yatakta goruntuleri cikti, ne kendinin ne karisinin hec umurunda olmadi. Nagehan'in bir videosu var, oyle belalti bir sey degil, mezuniyet konusmasi yapiyor, o oldugundan emin olsam koyarin buraya, emin degilim.Alıntı:
AKP Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara sosyal medyadan Gökçek'in TV'sini eleştirdi.Adnan Boynukara, "Futbol yorumculuğunu ahlaksız, seviyesiz bir düzeye getirenlerden ve reyting kaygısıyla bu tipleri ekranda tutanlardan tiksiniyorum." dedi. Kaynak: Gökçek'in TV'sine AKP'li vekilden tepki
Aloooo Bayrampasa... Orada misiniz?Alıntı:
Cumhuriyet
@cumhuriyetgzt
·
5s
Rasim Ozan skandal sözler için 'özür' diledi: Geyik olsun diye söyledim... Bu iftira bana yapışmaz
Fatih Erbakan: Ataturk, yerli ve milli bir liderdir.
Aktif Haber
@aktif_haber
·
1 sa
SAFFET SANCAKLI'DAN RASİM OZAN'A AĞIR SÖZLER
'ŞEREFSİZ OĞLU ŞEREFSİZ'
Akp bolunur...Bu defa Kureselcilerin en agir sikleti topa girecektir.Alıntı:
Şamil Tayyar; Birçok yerde, Fetö operasyonu bahanesi ile milliyetçi/muhafazakar kadrolar biçiliyor, ulusalcılar ağırlıklı hale geliyor.
Nato skandali, Zerrab davasinin ertelenmesi (dalga gecer gibi araliga ertelemisler) Turkiye'den istenen belli...
Fetoculeri serbest birak diyollaaaa...
3-4 gun once Akinci davasinda yargilanan 18 tutuklu serbest kalmisti. Akp icinde de buna bastiranlar var.
Takip edecegimiz huberler feto davalari. Sayet mahkemeye gadder emsal karar olusturacak sekilde serbest kalanlar artarsa, dolar biraz duser, borsa da yataya sarar.
Tabii bunun ciddi siyasi bedelleri olacaktir...
Dişil güç, bir çıg gibi ezip geçecek. Ne olursa olsun, kadin daha merhametlidir, daha adildir...Alıntı:
Savash Porgham
@SavashPorgham
·
1 sa
New York Times’ın ünlü Beyaz Saray muhabiri Glenn Thrush, bir kaç kadın gazetecinin cinsel saldırı iddiaları sonrası açığa alındı. Son günlerde ünlüler arasında ortaya atılan taciz iddiaları dur durak bilmiyor...
Akp iktidara geldiginde, bu ulkede bir erkek esini doverse, hanim gidip karakola sikayetci oldugunda sikayet dilekcesi bile alinmiyordu. Karakol polisi kari-kocayi baristirip evine yolluyordu.
Bugun hanimlar sikayet ettiginde, doktor raporu da varsa, erkek tutuklaniyor, evden uzaklastiriliyor, 1km evin yanina sokulamiyor.
Akp iktidara geldiginde, herkes sokakta bahcede kurban keserdi. Ortalik mezbahaya donerdi. Mevcut siyasi partilerin hicbiri bu sorunu cozememisti ve cozmeleri de mumkun degildi.
Cok sey degisti. Akp memlekete civi cakan bir iktidar olmustur. Her donemin bir sonu vardir.
Takim tutar gibin, inatla iktidar partisini desteklemek sadece odenecek faturayi yukseltir.
Biriken sorunlar, bu sorunlari yaratan ve biriktiren zihniyetle cozulemez...
Biyir abi...Angara kusunun anketi...Bu edam ceyrek altun bile dagitiyore...Kürt takipcisi fazladir. Hesap Akpli ve yardim dagitiyor. Emme Hdp birinci parti. Cok partili hayata gecis sonrasi, 3 guclu iktidar yasanmistir. Menderes donemi, Ozal donemi ve Erdogan donemi.Alıntı:
ANKARA KUŞU
@ankara_kusu
·
17 Kas
Oyunuzu hangi partiye vereceksiniz?
AK Parti - MHP
23%
CHP
15%
HDP
34%
İyi Parti
29%
Her ucunde de Kürt oylari belirleyici olmustur.
dokuz8HABER
@dokuz8haber
Norveç'teki NATO tatbikatında yaşanan krizde olayı deşifre eden Türk subayının Binbaşı Ebru Nilhan Bozkurt olduğu ortaya çıktı. Bozkurt yüzbaşıyken askeri casusluk soruşturmasından 5 yıl 10 ay hapis cezası almış yıllar süren yargılamanın ardından beraat etmişti.
https://i.hizliresim.com/2E4WVA.jpg
https://i.hizliresim.com/jQRroL.jpg
Tayyip Agam boyle konusmamisti...Huluti Agam dogru sekilde konusmus abi...Mantikli olmak lazim abi, zemaninda giremeyecek gucun varsa girmeyecektin. Yoktu ve girmek mecburiyetinde kaldin. Sinci buna 65 yil emek verdikten kelli cikiyom...Masali birak, Turkiyeyi Natodan atmak isteyen, Turkiyeyi parcalamak isteyen bir klik var. Bu ezelinden beri vardi, sinci ortaya cikmadi ki.
Dunyanin en buyuk askeri gucunu toplayip, Canakkaleye niye geldilerdi? Iste yukaridaki pisligi yapan klik, o donemde siyaseten Ingilterede hakimdi.
Tarih kitaplarina, Canakkale savaslarindaki hedeflerini soyle yazmislardi.
1-Canakkaleden gecip, Istanbul'u isgal etmek ve Osmanli Imparatorlugunu savasin disina itmek.
2-Rusya'da guclenen Bolseviklere karsi, Rus Carligina yardim goturmek.
Ikisi de sacma...Oncelikle savasin iki ana aktoru vardi:Almanya ve Ingiltere...Ingiltere ve Fransa'nin Almanya'yi yenmesi gerekiyordu. Almanya yenildikten sonra Osmanlinin direnmesi mumkun degildi. Nitekim, Almanya yenildikten sonra Osmanli derhal teslim olmustur. Ingilizler de Istanbul'u isgal etmislerdir.
Diger taraftan Ingiltere, 1902 yilinda Rusya ile yaptigi anlasma ile (hasta adam tabiri kullanilmisti) Istanbul'u ve bogazlari, Rusya'nin 1.dunya savasinda Ingiltere ve Fransa'nin yaninda olmasi sartiyla, kagit uzerinde Ruslara birakmislardi.
Bogazlar, Cebeli Tarik ve Suveys, Ingiltere gibi deniz hakimiyeti kurmus bir ulke icin terk edilemez noktalardir. Hatta olmak ya da olmamak mevzuudur. Oyleyse Ingilizler, Ruslar'a niye yardim gotursunler? Aksine Rus Carliginin yikilmasi daha cok islerine gelmez mi? Ikinci Dunya Savasinda, Ingilizler, Rusyaya, Baltik ve Murmansk uzerinden yardim goturduler. 1.dunya savasinda Alman agir silahlariyla tahkim edilmis bogazlari gecmeye calismalari, donanmalarini ve askeri guclerini burada telef etmeleri sacmalik uzeri sacmaliktir.
Demek ki bunlarin baska amaclari vardi. Bu amaclar, o donem Avam kamarasinin gizli oturumlarinda konusulmustur.
Manchester grubunun temsilcileri Loyd George ve henuz 26 yasinda olan Ingiliz deniz kuvvetlerinden sorumlu bakan Churchill, Ingiliz vekillerini ikna ettiler. Ebelerinin orekelerini de goruverdiler. Iki amaclari vardi.
1-Onasya yani Anadolu'da bir tek Musluman birakmamak. Katletmek, kacanlari ortaasyaya kovalamak. Dunyanin dort bir tarafindan topladiklari askerlere ise su propagandayi yaptilar. Turkler ve Muslumanlar insanla hayvan arasidir. Bunlarin bir medeniyeti yoktur. Bizim teknolojik ustunlugumuz ve Hristiyan ahlakiyla yetismis askerlerimizle karsi karsiya geldiklerinde tabanlari yaglayip, kacacaklardir. Bunun boyle olmadigi gorulunce, Ingiltere'de Loyd George hukumeti dustu, Churchill de evine gidip kitap yazmaya basladi. Yazdigi kitapta soyle bir cumle vardir: Laik, demokratik Turkiye Cumhuriyeti Devleti kurulmalidir. Baska bir caresi yoktur.
2-O donemde dunyada sadece 2 yerde duzenli petrol uretilmekteydi. Azerbaycan Baku ve Abd Oklohoma.1.amaclarini gerceklestirdikten sonra Anafolu icinde ilerleyerek Bakuye ulasacaklardi. Iste asil amaclari buydu. Birakin Rusyaya yardim goturmeyi, aslinda Rusyanin arka bahcesine saldiracaklardi.
Bu serefsizler klik bu amacindan hic vazgecmedi. Natodan cikmak bunlarin ekmegine yag surer. Yapilmasi gereken Huluti Agamin yaptigi gibin, Natoda kalip, akli basinda insanlarla isbirligi yurutmek ve tabii ki onlari zor durumda birakacak soylemlerden uzak durmak.
http://m.abcgazetesi.com/rasim-ozan-...asi-69543h.htm
Kovulmakla kurtulursa iyi...Alıntı:
Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’e ait Beyaz TV’de yayınlanan ‘Beyaz Futbol’ programında Boşnaklar’a yönelik iğrenç sözler sarfeden Rasim Ozan Kütahyalı’nın programdan alındığı iddia ediliyor.
Sonunda Tayyip agam el koydu olaya...Alıntı:
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
1 sa
Rasim Ozan Kütahyalı'ya Cumhurbaşkanlığı'ndan tepki: 'Savcıları göreve çağırıyorum'
Hapse duserse nallarlar bu salagi...
15 gun once hep yukariyi isaret eden grafikler yayinliyordu. Ben de her grafigini gordugumde en asagidaki hedefi isaret eden mesajlar yaziyordun. Ara sira dalga gecer cuvaplar veriyordu. Sinci hec cuvap vermiyor. Kustu galiba...Gicikim abi gicik...Alıntı:
Ahmet Mergen
@ahmet_mergen
·
1 sa
107500 ün üstünde kalamadığı sürece durumlar yaş..Görünüş o ki 101298 deki boşluk test edilebilir gözüküyor..Bankaların performansı da endeksi yukarıya zıplatacak halde değil..Aşağıya çekiyorlar..Döviz faizdeki tehlikenin farkında..11.80 civarındaki baraj aşıldı..Hoş değil..
Hedef en basindan beri 101.000-102.000 arasiydi. Sinci bu edam bu mesaji yazdigina gore cok dikkatli ulmak icapeder. Ekran karsisindan ayrilmacem...
yahu üstad tamam bizim ülkemizde siyatsetsiz adım atılmaz herkez her istediğini siyaset üzerinden araklar götürür vs. bu tamam saldırıda çok haksız hakkaniyetsiz. sizin cebinizde çok cicile var bu da tamam bu da mı siyasetle olcak? bu tamam değil ya burda senin bildiğini ben bilemiyorum ama haklıllar var, haksızlar var bunuda reklamlarla alıyorsak ben istemiyorum Allah kimseye reklamlı ekmeği nasip etmesin.............. yani sonuçta biz bizeyiz herkesin giydirmek istediği bir yerler varda biz bari birbirimize giydirmesek.
ama olmaz o zaman tadı kalırmı????
https://youtu.be/MoX9biCfdFo
Bu videoda konusmayi yapanin Nagehan oldugu iddia ediliyor. Bu hanimefendinin soyle bir twiti var.
https://i.hizliresim.com/EyM0rv.jpg
Tabii ki...Iktidara geldiklerinden beri boyle...Emme sinci istenenler yapilirsa, siyasi bedelleri agir olur...Bence kisa vadede yine gunu kurtaracaklar. Yaliniz bu kisa vadeler gittikce kisaliyor.Alıntı:
Mustafa Skeptic
@MustafaSkeptic
·
16s
Zarrab davasıymış, AB fon kesintiymiş falan bunların hepsi masal , hepsi hikaye.
Bunlar siyasi politik goygoylar, günlük hamleler.
Bakmanız gereken ilk şey paranın yönüdür.
2017de 220 milyar$ geldi. 2018de 210 bekleniyor.
Rejim finanse ediliyor.
abi aynı senin gibin bende uyuz olmaya başladım.yabancı takasları 65.5 seviyesinde bugun bunlar 3 gün önceyi gösteriyor yani perşembe gününü...bu bana göre yüksek bir rakam bunlar sata sata 1 puvan mı sattı ben anlamadım...sortçuları doğradı ,longçuları doğradı sıra kimde ...105 binin altı sistemler sat verdi hocalar sat verdi ...ulan insan 105 te hiç direnmez mi ...simdi halk ceza alsa sermayesi 1 milyar dolar yok ,amrika deutschebanka kestiği miktar buna kesmez tahminim...cezalar sona 10 da bir oranına pazarlıkla düşüyor...ben bilemedim abi bulmaca karışık ama yeterli mazot alınınca beyin devreye girecektir bide abd ile ilişkilerimiz elastikidir anladın sen onu güzellikler senin olsun...
Forum Köstepegi var abi...
Kaç dene nick aldigi belli deel. Bi geliyo o basliga birsey yaziyore, sonra gidiyore bu basliga yaziyore...
Sonra bi bakiyon bir baslikta guya 3 kisi sohbet ediyee...
Lem bunnarin 3ude ayni kisi...
Alla Allah...
Forum Kostepegi...Forum Kostepegi...
Asagida bosluk var be ya...
Kenarlarini tasirmadan duldurmak lazim...
Abi sinci hadise sudur,
Hedef 36.000 puvandi. 36.600 puvani verdi. Sinci oturdum dusundum, kontratlari virsem yerine ne alcem?
Konjuktur yeniden shortlamayi icap ettiriyor.
Nolcak yani, bu endeks yeniden 114.000'e mi gitcek? Niye gitsin abi?
Sonra nerden shortlacen?
Inersen pinemiyon. Buyur abi, adam tuluk geydirip, cikarirken pozisyonunu bir kaybetti, oyle kaldi ortada.
94.000'den 104.000'e gidende, short puzisyonda 4 ay oturmus edamiim...
35.000 puvan kar var, lem 20.000'e dusse ne olur? Koyarsin 5.000 puvan yokari estop, oturursun abi. Yakina koyarsan stoplatir.
Cunku asagida bir 40.000 puvan marj var abi....36.000 puvani almisim. Niye 76.000 puvani almayem?
Faiz artisi dedikodulari var. 0, 25 diyolla...
Bu ekonomistler onceden boyle konusmuyorlardi. Jeopolitiklestirdiklerimizden...Alıntı:
Uğur Gürses: Bugün "OHAL'i kaldırıyorum" deyin, döviz kuru palas pandıras düşer...
Devlet Bahceli'yi de ekonomist yapecez...
Alıntı:
Dolar her gün yükselerek,ne yapmak,nereye varmak istemektedir?
http://www.yurtgazetesi.com.tr/m/yas...ik-h60433.html
Artik degil, ben aldim...Alıntı:
Madonna'nın 18 yaşında çektirdiği çıplak fotoğraflar açık arttırmada
Disil güc...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...81619a3a07.jpg
Çalışır mı acaba
Calistirirlarsa calisir abi. Seneler once bir analez yapmistim, Imkb acilandan o gune tum obolari tespit ettim ve calisanlarin yuzdesini bulmustum. Sonuc hayret vericiydi. % 50-50...Fakat imkbyi donemlere ayirinca, periyodik hareketin oldugu donemlerde, obolar % 80-90 calisiyordu. Iste bu forumda, buba bey gibin parayi bulanlar var ya iste bu donemlerde perayi bulmuslar. Emme halen farkinda degiller. Twiterdan takip ediyon unlari, yazdiklari twitlerden anliyorum. Gecmise ozlem var, Cingirakli Yalcin Hocam gibi goruyon.Alıntı:
Calisir mi acaba
Twiterda bir de prelector vaaaa...Bu daha degisik birin, hayal dunyasi genis, sanatci bir kisilik, grafiklere sanatci gozuylen bakabiliyor. Onun grafigi asagida. Zirf fiyat var, ne destek var ne direnc. Ben bakinca asagida 91.000-92.000 goruyon. O yokariyi goruyor.
https://i.hizliresim.com/5GzbEj.jpg
Abi sinci sormamiz gereken soru bence sudur: Turkiya endeksi niye 115.000 ossun????Alıntı:
Ali Ihsan Goker
@aihsan_goker
·
1 sa
Istanbul'da bütün inşaatlar şu an dursa bile 2 yıllık satışı karşılayacak kadar satılık ev var. Faizler neden artamaz sorusunun cevabı burada.
Bence 91.000-92.000 cok uygundur ve makuldur.
Cuvabi yukaridaki twitin icinde aramamiz lazim. Yaliniz twitte bence abarti var.