galip ağa geldi .... :)
Printable View
galip ağa geldi .... :)
iş yatırım garantiyi kullanıyorsa .. demek bu metro ve globalıda iş yatırım kullanıyor.... bizde galip sanıyoruz.. buda metro , a1 , globalın neden zararına verdiğini açıklıyor... o zaman zarar eden kimse yok... sn toibek ve benim ileri sürdüğüm bunlar galibi fason çalıştırıyor dememizde doğru o zaman ....
bugün biraz toparlayacak gibiydi ... ortaya bi yalan haber serpiştirdiler... bugunude yediler...
bu kadar baskının sebebi ky nin elindekileri satmaması olabilirmi ? zaten birleşince fiyat otomatikman değişicek belkide bıktırabildikleri kadar ky yı bıktırıp mal topluyorlardır? tuhaf hisse 1 yıldan fazladır bekliyorum her ay alıyorum sabır sabır sabır!
yatırım tavsiyesi değildir ne tavsiyesi ya tavsiye vericek akıl ne gezer bende! sadece umutlanıyorum!
yatırım tavsiyesi değildir ne tavsiyesi ya tavsiye vericek akıl ne gezer bende! sadece umutlanıyorum![/QUOTE]
bunlar nasıl piyasa uzmanı ben anlamadım.... ky neden satsın abi.... haber değeri olan .. aort fiyatı buralar olan ... söylenenlere göre güzel getirisi olacak kağıdı neden satsın.....düşürdükçe fiyatı bana göre daha çok alan olacak... o zaman ne halt yiyecekler... bilemiyorum.... şu yönetimin yaptığı rezillikten başka bir şey değil..... sahipsiz tahta gibi.... bunuda kendileri yapıyor... yazık valla... bu iştirakler ve banka şahıs malı olsa kimse yaklaşamazdı bu fiyatlarla buraya....
Garanti burdan 2.2 milyon lot satıp 2 milyon lot anacm aldı ,karıştırmayın iş ve garnti aynı diye ne alakası var,
Metro global a1 yoğun çaycının kurumları ve başka hiçbir kuruma işlem yapmıyorlar ha işden alan omu onu bilmiyorum,
Ama metro a1 global ne yabancıya mal satıyor nede garantiyle işem yapıyor,
Hep yazıyordum ya metro satışa geçince neden iş hep alıcı oluyor diye ourda bu denlimi tesadüf olur
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Ne olursa olsun tek gerçek var oda hisse gitmiyor
ky neden satsın abi....
öyle diyorsun ama bak işte sattığını söyleyen arkadaşlar oldu! herkes sabredemez! trkcm bunaltıyor! zamnında tekstilbanktada böyle olmuştu 1.00 alıp 1.04 ten satıyordum sonra tekstilbank taa 0.63 kuruşlara indi aylarca bekledim maliyetimi 0.83 kuruşa kadar indirmiştim bi yükseldi 1.17 den sattım sevinmiştim sonrasını biliyorsunuz tekstilbank, icbct oldu nerelere gitti bende seyrettim:D bakalım bu trkcm napcak güldürücekmi ağlatıcakmı! sabır!
Şu yapılan işlemleri anlıyan varmı düşüşn sebebini soruyorum?
Onca saçma sapan işlemler onca sahte işlemler akıl alır gibi değil,
Onca olumlu teknik dendi ,hak getire ,olumsuz teknik yada olumsuz olmayan teknik oluşum dahi düşüş olarak değerlendiriliyor,
Ama olumlu tekniğin hakkı verilmiyor peki neden?
Çok bunalttı dostum, bir süre daha bunaltmaya devam edeceğim için çıktım ben, sonra yine geleceğim ha o arada hareket başlarsa kısmet değilmiş deriz. Ama bu p.ç iş yatırım bunaltmaya devam edip kağıdı satandan buralardan toplayacak, sabrı olan devam edecek bir bakmışsın kağıt 5’lerde ama sabır edebilene..
Sn Toibek,
Hareketin amacı bunalanı burdan toplamak, yabancıyı da arada metro falan hareket çekip toplamaya devam ediyor. Bgnkü kaos ortamında istese 3,40’a değdirirdi ama o zaman başka müşteri gelirdi. Bu karakter yoksunu da o yüzden bu seviyelerden düşeni topluyor yeni birini de cazip gelmediği için uzakta tutuyor. Yeni gelen olursa da kafasına boşaltıyor lotu, bence kağıdın dibi buralar daha düşmesine izin vermez, vermiyor. Eli çok güçlü maalesef.
Takaslarin tamamını gören biri söylerse memnun olurum, metro ,global , A1 capital ve yatırım ortakliklarinda ne kadar mal var.
İşlemlere bakınca galip çok daha önceden hazırlık yapmış gibi bir izlenime kapıldım.
Yükseleceğini biliyorsan şimdi gir. :) bak 3.75 ten yakalamışsın ne güzel.
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik ciddi yanıltıyor trakyada sn hermes,ne ümit ettik ne bulduk ne gördük sonucunda,
Kısada olsa ümitlendik sevindik ama keşke deiğinşz gibi olsa idi.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam o tarihi hacimler boşuna atılmadı... neresinden tutabilirsek işte... bekliyoruz... ben bu hisseyi 4 senedir taşıyorum... kimseler bilmezken biz bu hisseyi araştırıyorduk.... güzel güzel gidiyorduk... sonra büyük bar oluşunca çok yatırımcı çekti... 3 liradan almayan 4 liradan almaya kalktı... durum bu... keşke hiç atmasaydı o barı... bezdiriyor... param tam 15 iş günü yattı boşu boşuna.. ben buna sinir oluyorum...
Sayin hermesj atabilirseniz son takas verilerini cok memnun olurum. Iyi aksamlar.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende alırken çok araştırdım maliyetim 2.50.... 4.40 ları gördü ama satmadım. Borsadaki Sayılı sağlam şirketlerden biri olduğunu düşündüğüm için, uzun vadeli yatırım amaçlı girdim.. Hedefimi buraya yazmıyorum. Bekliyorum...
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/borsafinans_/sta...517226496?s=21
Burda bi arkadaş paylaşmış. Şuan pc de değilim maalesef..
Döşe bank 15 gündür sıfır alımla satıyor... karşı bacağı var mı bilmiyoruz... ama düşüren döşe bank şuan için...
Yüzde 36,30 dan 36,01 e düştü yabancı payı... her gün düşmeye devam ediyor...
Bu arada yabancı takas 9 ağustos 2019 tarihli yabancı payı yüzde 42... 4 ağustos da yüzde 46.... yani trkcm ın dibi görüp döndüğü tarih... yabancı payı ogünün de altına düşmüş...
Şuana kadar görülmüş en düşük seviyedeyiz arkadaşlar... yüzde 36,01...
Şimdi atıyorum yabancı payı burdan hisseyi yüzde 52 lere kadar geri almaya kalksalar hisse fiyatı çift rakamlara gelir.... hissede sanırım bir beklenti mevcut... yabancıda bunu bekliyor... bu gerçekleşince yabancı girişe başlayacak... o yüzden sabırla devam...
Hisse yukarı çıkarkende yabancı düşer,
Hisse düşerkende yabancı payı düşer,
Niyet önemli amsç çıkartmak şse yabancının satmasıyada alması farkeymez,
Önemli olan 0.74 pd dd olan,yıllık karı 750 milyon olan,özsermayesi 6.3 milyar tl olan ,kasasında 3.9 milyar olan şirketi güyya yancı neden satar,
Hemde birleşme varken hemde değerleme yapılırken satış neden,
Yabancı çekme olayı var tahtalarda son zamanlarda yukarı çeketken malı yabancıya satma,
Burdada yabancıya mal sattırma olayı var gibi,aşşa çekip yabancıdan mal alınıyor,gerçek olan yabancılardanmı alınıyor aşşa sürerek bıyıklılardan veriyormu bu gşbş durumlarda emin değilim ama,
Meden ve niçin böyke bir hissede yabancı satar,öncedende bahsettiğim olay yabancı aşşadan satıp yukardan alma meraklısıdır,
HER ŞEY malesef söylenmiyor ama dün 6 28 den soda şort girdim ... 6 25 sabah alıma dönüp 6 32 satıp.. 3 78 full trkya cama girdim... 3 78 i kaldıranda bendim viopta.. 3 81 satmayı düşündüm .... işbank ceosu adnan balinin açıklamaları kağıttaki hareketler bugün bir şey olacak kıvamındaydı.... ki olacakdıda ama sahte haber eşliğinde gereken yapıldı.... şunu gördüm bir şeyler olacak... yani buralar taban gibi duruyor ama iş yapı meril çetesinin ne yapacagı belli olmaz ..... zarar büyük beklemeye devam modu ..
syn karabaht ... gündüz idealı takip ediyordum ... bende matrikste var... ikisini açınca pc donuyo deyim yerindeyse ... sizden sonra baktım ... citi deutche satmış ...15er mlyn gibi... iş 750000 gibi artmış bana pek inandırıcı gelmedi .... kandırmacadan başka bir şey değil gibi geldi.....cheers. :)
Emdekse satış geldide bu düştü değil olay,
Endeks düşmesine rağmen hşden hatta direnen nice kağıtlar var,
Bunlarda ki açıklama aslımda ciddi olumlu olmasına rağmen sanki ,herşey kötğ olumsuz imajı yerleştiriliyor,
Şunumuazıyordım sürekli hareketler işlmler çok sahte gerçek değil diye,hergün isptalanıyor gğnlük alım satımlarla,
Hocam gunluk alan satanlari bende gorebiliyorum. Suan hangi yatirim kurulusu ne kadar lot elinde tutuyor toplamda onu merak etmistim. Is bank 13 milyon tooladi 31 ocaktan bu yana. Baska kurumlardan da virman oldu mu onlarj merak ediyorum. Is yatirimin caktirmadan trkcm topladigi iyiden iyiye gun yuzune cikmaya basladi sanki.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben trkcm da yabanciyla hic ilgilenmiyorum. Burda is yatirim ne yapuyor daha cok ona odakliyim. Gerisi cer cop. Tahta sahibi is yatirim onun hareketlerjni anlamak lazim.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
17 01 20......18 02 20
iş yat..... 130.520.900........131.411.607..........fark 890.749
citi..........101.875 m...........84.425........................-17.450 m
deutche....90 m ..............75 m .........................-14.7 m
yapı 26 m ................29.9 m ..........................3.7 m
garan 16.1 .................21.6 .............................5.5 m
Tesekkurler kardes. Zahmet oldu. Cok sagol.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen seneki karı üzerinden makul bir F/K uygularsak fiyat daha yüksek çıkar..önceden de yazmıştım eğer bu ilk defa halka açılacak Trakya Cam'ın halka arz raporu olsaydı rakam ne çıkardı..??
Adil değerleme diyorsak, halka arz raporundan çok uzak ve düşük bir değer, sıklıkla rastlanan;
"Devlet kurumları yatırımcılara nasıl bakıyor?"
sorusunun, sıklıkla rastlanan cevapları ile tartışılacaktır kanımca..
Evet arkadaşlar.. herkese günaydın... bol kazançlar dilerim... kendi yaptığım, kısa ama basit bir TRKCM çalışması...
SOL tarafta hedef ve DİP rakamları mevcut... SARI ÇİZGİLER olası trend durumudur. yeni trend oluşturursa olası fiyatlaması 7 TL civarları. Negatif fiyatlama durumunda 2,60-70-80 ler DİP çalışması olarak geçiyor... düz 3 lira diyelim...
http://flashresim.com/upload/MTVlNGNkYTFhZDZkNWQ.png
Arkadaşlar... bu da kısa vadeli TRKCM çalışmam.... YEŞİL üçgen mevcut... 3.83'ü aşar isek, hedef fiyatımız 4,01.... olumsuz durumda 3,74 kesinlikle aşşağıya kırmamalı. kırarsa bizi çok uğraştırır...
Çünkü 3,74 hem 200 günlük EMA desteği... hem de trend kırılımı yeri... şuan bizi pamuk ipliğinde 200 günlük ortalama tutuyor...
olumsuz senaryo da 3,57 bölgesinde soluğu alırız...
http://flashresim.com/upload/MTVlNGNkYzUyYzlmMGE.png
Tahtayı bozmak için ne gerekiyorsa itina ile yapıyorlar,
Teb 77 yi aldı,sonra döndü tekrar 77 ye sattı kademe kalınlaştı,
Yaptıkları yapacakları işlerin izahı yok olurda bu kadarmı dersin aynen öyle bukadar,
Şu şartlarda ne teknik işler nede başka birşey niyetleri çıkartmak ise şu tahta çok okadar rahat giderki yeterki istensin,gider oğlu gider ama işte,
Direnç falan olmaz önünde,nasılki desteklerin olmadığı gibi,
Çıkarken rekor hacimle çıktık ama düşerken hacim düşmesine rağmen destek falan çalışmadı,
3 5 kademede bir direnç fışkırın trkyada ne hikmetse ,destek namına pek birşey yok,
Al satçı tahtası yaptılar biri alıyor hemen üste koyuyor alıcı bekliyor gelmedi ya aldığına veriyor yada aşşsına veriyor hale bak
Seve seve gidecek az daha sabır dostum
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birleştikden sonra trakya kalmıyacakki gitsin,
Değerleme raporu sonrasını anlarımda ,birleşmeden sonra trakya yok olucak zaten,
İŞ yatırım'a bak sen... DENCM 'da kalkan kademeleri düşürdü... baltalıyor resmen hisseleri...
Şuanki durumdan pek farkı kalmaz birleştiğinde ne değişecekki sn Qie,
Şuan zaten hantal olan hisseler var iken ,ucuz fiyatlanırken şuan, birleşince ne değişcek ucuz fiyatlanmıyacak masıl diyebilirz, değişen bir şey olmayacak 2 3 prim kar artara hepi topu o,
Yine katkara edicekler ama yine bir sitem olucak yine gitmiyor diye,
Benim kar etmesiyle ilgili sıkıntım olmaz birleşme sonrası ama karın karşılıpının hisselere yansıması konusunda sıkıntım devam eder,geçmişden örnekli ve ispatlıyız maalesef,
Trakya dahi şuan hali ortada iken zihniyet sıkıntılı