Üstat haftaya umutluyum. Daha güzel kârlar olacaktır. ABD artı kaç yapacak bakalım
Printable View
Arkadaşlar bu isler bankadan bankaya neden değişiyor.misal ayni gun valorlu ist fonunu alternatif banktan satarsam aninda hesaba geciyor. Finansbanktan islem yaptığımda aynı fon hesabima saat 14.30 da geçiyor..
İngiltere 6.5
Alamanya 5.5
Biz 2 zar zar
La tabi alamanya bizi kiskanacak
Kalkip ingiltereyi kiskanacak degil ya
Nerde o virus virus virus diyen zati muhterem
Ne oldu la asimi bulunduda dunya ucusa gecti?
Armada oyle bir kirmizi bir yesil yapma
Adam gibi yak yesilini ac bacagini
Logo sen adam olacan ama zor...hadi bakalim abd acilisini bekle ama dovecem az kaldi
Acc 2,85%
eıd 2,77%
fph 2,69%
gl1 3,09%
gmr 2,38%
mac 2,14%
mps 1,40%
tcd 2,86%
tkf 3,87%
tte 3,56%
ydı 2,33%
İran Genelkurmay Başkanlığı, korona virüs tedbirleri kapsamında satış yerleri, sokak ve caddeleri boşaltacaklarını açıkladı.
şimdi kvb alınır mı? tahvil durumu nedir?
Dün sosyal medyada borsaya tövbe edenler bu gün yine fabrika ayarlarına dönmüşler.Hisselerin uzuzladığından bu fiyatlardan alanların 2008 krizi sonrası gibi en az 1/5 kazanacağından bahsediyorlar.Ne olduda dünden bu güne algı değişti olumluya döndü.Ben rakamları görene kadar bir süre hisse piyasasından uzak duracağım.Yapabilirsek bir iki günlük vur kaç ile piyasayı izlemeye devam.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 yıllık tahvil +2.27 görünüyor alım yapalım mı
belli olmaz belki amerikan Airlines ile uçarız bugün :)
tcbm beklenti anketi dolar yıl sonu 6.51
sn memorex nerelerdesiniz? gözlerim sizi arıyor, lütfen duyun sesimizi. şu kvb raporunu en güvenilir elden alalım lütfen. üç gün için işlem yapacağız. inşallah sesimizi duyarsınız, teşekkürler şimdiden
Devre kesiciler olmasa dünkü zararı telefi edecek bist ama bistin saçma kararı yüzünden bist artmıyor.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dahası bazı bankalar MKK alım-satım/saklama/bakım masraflarını yansıtırken bazıları yansıtmayabiliyor; yıllık bazda bakıldığında büyük meblağlarda bu rakam KrediKartı yıllık üyelik aidatına kadar çıkabilmekte...
bu kalemleri almayan bankaların paylaşılmasında yarar görüyorum, BurganBank almıyor mesela ve AlternatifBank gibi valörsüz fonlar alım/satımda hesaba anında geçiyor; ancak kendine ait fonu yok ve valörlü fon alım/satım işlemleri pay/tutar ile bağımsız olarak işlem yapılamıyor, satışta fon değer kazandıysa tüm pay satılmamış olabiliyor.
YapıKredi masrafları kestiği gibi valörlü işlemlerde tutar girerek alımlarda 20% marj koyarak işlem yapıyor ve kendi valörsüz PPF KVBA fonları piyasaya göre oldukça düşük getiriyor...