Yapı Kredi Diyarbakır şube müdürü Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti
Printable View
Yapı Kredi Diyarbakır şube müdürü Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti
@sercan abey
Mangal dedin yürek dedin
Çata pat yaptık diyecekler sana 😊😊
Neyse daha kapanışa var bakalım kaç kapatacak 🤔🤔
Hayali yükseliş beklemek yanlış olur.Eğer yükselirse mutlaka sebebi olur.Elimiz deki koz merkez bankalarının piyasaya bolcana dolar sürmesi , bunun sonucunu önümüz deki günlerde görürüz , kur da düşüşler başlar.
Yükselişe konu olabilecek ikinci sebep Fransızların Sıtma Aşı sını korona tedavisinde kullanmaya başlamaları için onay ve izin çıktı kendi resmi gazetelerinde yayınlandı.Korona hastalarının % 75 şinde iyileşme oluyor.Fakat Fransa sıtma ilacının ihracatını yasaklamış onlar için insanlık dışı ayıp bir şey.
Bir diğer konu koronaya yakalananların % 4 ü ölümle sonuçlanıyor % 9 nun tedavisi devam ediyor .......% 87 si atlatıyor.Ülkelerin nüfusları değil hastalalığa yakalananlar için sonuç böyle.............abd de yaklaşık toplam 550 bin kişi koronaya yakalanmış % 4 ü yaklaşık 25 bin kişi ölmüş yani % 4 sonucu doğru çıkıyor.
Belki bu haber de piyasayı etkileyebilir Çin de vaka sayısı nerdeyse bitme noktasında yani onlar koronayı atlattılar.
johnson dert etmesin bağışıklık sürü yöntemi uygulamaya çalışıyorlardı...
zayıfsa ölsün mantığı vardı...
bişey olursa üzülmesinler...
bır cıcekle bahar gelmez......:kahkah:
Pala viruse yakalanırsa ne olacak, veliahtı vs belirlenmiş olması gerekir.
Gazlama olayını kesinlikle üstüme almıyorum
Alış emirlerimi attım sayfaya
Hayali değil jeton ile iş yapıyorum YTd
Bu haberlerin kamuoyu ile paylaşılması garip gelmiyor mu? Bugüne kadar bu mertebedeki hangi insanın, hangi hastalığı paylaşıldı kamuoyu ile? Hele ki ciddi olan herhangi bir hastalıklarını sıradan insanlar ancak ne zaman duyabildiler? Açıkçası bana son derece ilginç geliyor. Dahası da var da burası yeri değil.
Esen kalın
Cansın sen Johnson can. Allah ölmüşlerine kavuştursun Osmanlı’nın hayın evladı. Bu beni kesmedi, Abe de corona olur mu acep?
sergene soruyorlar oyuncular napıyor...
bireysel olarak çalışıyorlar değil mi?
valla futbolcularla ilgili bir bilgim yok napıyorlar... :he:
adamım ya sergendende bu cevap beklenir...
jas nerede????tebrik ediyorum,18000 nin kırılması zor demişti........
Bir an önce 107 bin üzerine atman lazı kahpe bizansın yiğit güzeli. Yoksa iş nanaya gidiyor.
Tepki gelmedi hosuma gitmedi. Dow 10 gunlugu test ediyor.
Dusmesi daha olasi duruyor. Tepkiler zayif
nasil da biliyor kendisini. sistemciyim ne senin gazinla ne de shortcularin gazina gelirim. short gazladigimi gosterecegin bir tek mesajimi gosteremezsin , hele senin gibi her 5 dk da bir mesaj gonderdigimi asla. hisse.nete epeydir girmiyordum. bu foruma ise corona nedeniyle son 15 gundur giriyorm. ama bir tarafa o denli gazlaniyor ki bariz bir sekilde iyi niyet goremiyorum. pozun varsa alirsin oturursun. ayni mesaji yuzdefa yazinca bir kazancin olamayacagina gore, baska turlu amaclarin oldugunu dusundurmen kadar dogal bir durum olamaz.
Boğacıkar az daha sıkın dişinizi. Birazdan dow açılır. Salak amerikalılar yine almaya başlarlar. Kime satacaklarsa.
Oho hocam.. onları geçtim.. lol, csgo,fifa vs oyunlarda Türk oyuncular 50-100k arası maaş alıyorlar. Sponsor gelirleri hariç.. twitch yayıncıları da almış başını gidiyor.. -ayda 50-100k da onlar kazanıyor. Ben takip ediyorum, karşılaşmalar abdi ipekçi gibi büyük sahalarda oluyor. Bilet, forma satışları vs. Yeni nesil de çok yatkın bu işe..
Onu bunu bilmem dax 10300 görmeli...
Ben yatırım stratejimi en başından beri paylaşıyorum burada. Endeks 5 EMA altındayken hisse taşımıyorum. Endeks düşerken sürekli söyledim mal almayacağımı ve paçal yapmaya da karşı olduğumu.
4 gün önce endeks saatlik 50 EMA üzerinde kapanış yapmaya başlayınca ben de hisse almaya başladım. Altında kapatırsa da çıkarım. Ondan sonra de ne olacağı hiç umurumda olmaz, isterse 50.000e düşsün. Arada gün içi trend yakalayabilirsem de Viop'ta 3-5 kuruş kazanmaya çalışırım, yoksa önemli olan para kaybetmemek. Çünkü endeks yükseliş trendine başladığında para lazım olacak.
Tüm bankalar - 3 garan +1.. Yalancıyı bulun
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fenerbahçe'de biri sporcu 4 kişide koronavirüs tespit edildi
600 puan hedefli girmiştim shortu şimdi kararsız kaldım iptalmi etsem acaba?
https://i.hizliresim.com/mPJ6Yk.jpg
Arkadaşlar hiç kötü olmaya gerek yok
Daha seans bitmedi
Akşama kaç saat var
Kapanışı görelim ondan sonra akşam bol bol birbirimize yazar çizeriz bence
Bence maç bitmedi daha
Jöleli oğlum bir Çiçekle yaz gelmez, tutamıyorsun üstüne sürekli mal geliyor. Koyver gitsin şunları.
Fordçu Sercannnnnnnnnn lord olma niyetindesin ama cansın kuyruğu titretiyor, durumlar Kel.
106.250 den kalan 1/10 da flat olacak gelirse. Düzeltme seviyelerine 3/10 cort yerleştirdim. Bunlar gelince stoplar 3.500 puanlık izleyen stop olacak. Ya da 97.000 civarı flatlenecek.
https://i.hizliresim.com/v2caHc.jpg
He vallah şöferi zor tutuyorum. Atladı atlayacak. Bir destek atın ulen. Trump nirdesin koduğum.
Garan short.
Ak yatirim daha ne kadar dayanabilecek merak ediyorum
Bloombergteki coronavirüse dair kamu spotunda kıyafetlerinizi 60-90 derecede yıkayın diyor. Yıkama sonrası giysileri çocuk esirgeme kurumuna bağışlayın demeyi unutmuşlar bence. Düdük gibi kalır o giysiler
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi arkadaslar hep beraber su ak yatirima gununu gosterelim. Tospa sendr bosaltiver. 1 lira almissin zaten [emoji3]
X30 spot
Sabah Deniz ve QNB satıyordu, sonradan ML geldi, şimdi TEB satıyor.
Rekabet kurumu kesinlikle bu borsa işine el atmalı, yapay piyasa, anlaşmalı işlemleri ortay çıkarmalı.
BP, Shell, OPET, Petrol Ofisi ceza almış Total almamış. Burada da bağımsız traderlar ve organize olanlar diye iki kitle olmalı.
https://i.hizliresim.com/sFLhaN.png