Patates 5,5 lira
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
petrol fiyatlarının durumu dünyanın resesyona resmen girmiş olduğunu gösteriyor..Gıda fiyatlarında enflasyon da deflesyon'a girmiş olduğumuzu göstegesi diye düşünüyorum...Dünya hızla ekonomik buhrana girecek gibi..
Yaklaşık 20 gün önce işcepten deneme amaçlı 70 TL-lik almıştım. Sonra 1 hafta sonra da satmıştım. Alış talimatı girince girilen miktar kadar paranız bloke oluyor ve 2-3 gün sonra fon ilgili miktar kadar fon hesabınıza geçiyor. Satış talimatı verince de 4-5 gün sürüyor paranızın tekrara geri hesaba geçmesi.
Şu an yok mu bilmiyorum, olağanüstü fiyat hareketleri sebebiyledir belki de...
petrolde:vadeli işlemlerin kapatılması yani fiziki malın teslim alınmaması sebebiyle bu rakamı görüyor.yoksa böyle bir rakam yok
DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus, "Bu virüs yeni ve grip gibi ciddi bulaşma huyları var. Aynı zamanda da SARS ve MERS'te olduğu gibi çok büyük bir katil. Kovid-19 çok tehlikeli bir kombinasyon" dedi.
https://www.borsagundem.com/haber/ko...-katil/1485849
Bu adam Allaha’a nasıl hesap verecek bilemiyorum. Unutmadık unutmayız
Trump reis faturayı kesecek
DSÖ: Çin ile sınırlarınızı kapatmayın
Dünya Sağlık Örgütü, koronavirüs salgını nedeniyle bu ülkeyle sınırların kapatılmasının insanları yasa dışı yollardan Çin'e girmeye itebileceği ve bunun sonucunda salgının daha da yayılabileceği uyarısında bulundu.
31 Ocak 2020
https://m.dunya.com/dunya/dso-cin-il...-haberi-461628
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BRENT 18 DOLAR :oleyo:
o değilde gerçekten artık yönetemiyorlar ya..
sırtımızda taşıyoruz resmen bu yapıyı vergilerimizle ama artık ya bizde tökezlersek...
işin kötüsü muhalefettende çok umutlu değilim(Mansur başkan hariç diyeyim)..
Brent petrolü 22,diğeri 8,nasıl bir iş bu:notr:
Yalanım varsa namerdim, ben bu kadar maskeliyi maskeli baloda bile görmedim. :he:
Merkezin faiz kararı yarındı değil mi. ?
Beşir derneği bir dernek mi varmış * Ne zaman hisse.nete girsem reklamı gözüme dayıyorlar. Koskaca büyükşehir belediyeleri bile yardım toplayamazken ( paralel- dikey devlet meselesi ) bu kıytırık dernekler nasıl toplar ? Pes artık. Reha hoca bu işte bir parmağın yoktur umarım.
o Akbank ın aes midir nedir
%50 den fazlası içerik bilmem tam olarak ama belki yüzde 80-90 hep turtdışı borsa ya endekslidir
ne petrolü
adı / ismi petrol
gerçi isme bakınca da harbi oyle anlaşılıyor
ama bizim millet manava bi tane çürük domates kodu deye 3 kilo domatis poşetine kızar
bilgilendirme yapmıyan mt ye ise yürekler kürekler dolusu teşkür neyim eder :)
hoş şimdi petrole de dsağlamınan verdiler ama ha o neydi ya, dünki olay
hoş şimdi bilgilendirdik ya , birileri gelir bağa da çemkirir Ahmet abi :)
Abd açılışı ile gap olur mu?
Brent 20,68 -19.12%
Usdtry 6.9822
daha musul, kerküğü alacaktık üstüne para vereceğimiz emtia için trollere boşuna para verdik..!!
Uyarınız için teşekkür ederim. İzahnamesinde şu şekilde yazıyor:
Fon toplam değerinin en az %80'i devamlı olarak, yabancı borsalarda işlem gören ve petrole, çeşitli vadelerde türev fiyatlanan petrole, kaldıraçlı veya kaldıraçsız olarak emtia borsa yatırım fonlarının katılma paylarına yatırılır. Fon stratejisi kapsamında yapılan çeşitlendirme ile yurtdışı piyasalardaki söz konusu emtia borsa yatırım fonlarına yapılacak yatırımlar ile yatırımcının petrol piyasasındaki fiyat hareketlerini izleyen bir yatırım aracına sahip olması ve olası kazançlara iştirak etmesi hedeflenmektedir.
Brent 20
Normal 5
Acaba su yerine petrolmü alsak,bir varil petrol 5 dolar,5 lt suda 5 kağıt.
Hepsini geçtik bu bize nasıl yansıyacak,hala 5 tl altına inmeyen akaryakıt fiatları,zaten bunun 2.90 kısımı vergi !!!
Daha önce sormuştum, yeraltından çıkarılan petrolün yerleri boş mu kalıyor, günde 100 milyon varil petrol tüketildiğine göre o zaman yeraltında devasa boşluklar oluşur diye.
Cevap olarak, petrolün çıkarıldığı yerlerin boş kalmadığı, oralara su basıldığı ve oralarda büyük su havzaları oluştuğu söylenmişti.
Madem durum bu şekilde, yani petrol şirketleri vanayı kapatamıyorlar, mutlaka çıkarmak zorundalar, o zaman çıkardıkları petrolü tekrar geri bassalar su yerine olmuyor mu acaba?