fon kendi içerisinde belki önlem almıştır.
Printable View
Blyc kapa üretime ara verdiklerini 2 hafta filan once bildirmisti eski haber o galiba
Haberin eski olup olmaması önemli değil, olayın hala devam ediyor olması ve bunun etkilerinin yeni yeni anlaşılması önemli.
arkadaşlar performansına göre fon sepetime SUA da ekledim. bu fon hakkında öngörüsü olan varmı
Blyc kapanisa dogru yükleniyorlar hep artıda kapatsinlar diye..fonlarin gozdesi bu hisse
Eyv emmim sizde oyle
İki gun parayla al sat yapabilirsiniz
Bu fonda boyle degil...
Eyv ustadim tsklr
Ya iki dakka yapma sunu onurum
Onsu agzina almasan suan 1750 idi 😀
Cidden bunlar anlasmis biryerle
Bu kadar saglam mudahale etmeleri zor...
İbre gibi
6.9850 yi gorunce sak 97 ye attirabiliyorlar
Tahvillerde ciddi düşüş var htt, dzt yapmak vardı
Tum fonlari guncelleyemedim. Bos zamanim olursa guncellerim. Linke girdiginizde GUNCEL : ACC GMR MAC TCD TKF TTE fonlar guncel dagilim. Vaktim oldugunda Oph fonunu da ekleyecegim tabloya. Son 1 aylik cikisi oldukca guzel.
https://docs.google.com/spreadsheets...#gid=915349198
Bovespa eksi 7.50 larda
Xtumy endeksi Ocak2020 rakamlarina geldi sanki hiç korona olmamış hiç üretim durmamış gibi çılgınca yükseldi. Son bir ay yükselişi %50 den fazla. Bu durum beni korkutmaya başladı.
%60 eib %40 kvba likit bi süre böyle. eib iki gün -0.16 sonrası bugun +0.20 getirmiş. standart bi kvba gibi. bilicide israr yerine trade edip tekfene sarsalardı canlanmıştı. ya blycdikleri bişey var tahtaya hakimler yada temettü bekliyorlar ama bi sürü zarar yazdıktan sonra temettünün ne önemi var