Tmm üstat geceyi bekleyelim. Ama ben bankanın tepkisini ölçek için bi arayayım bakalım ne tepki verecekler.
Printable View
Ben haziran sonuna kadar alacağım ev parasının ve araba parasının tamamı dolarda idi arabayı ekimde aldim birde ev satmıştım ekimde evin parası ile 5.72 den dolar aldim. Doları karşılık göstererek nakit karsiligi persinel kredisi cektim. %1.04 du kredi o zaman faizleri aşağı cektiler 0.89 oldu yeniden yapilandirdim arabanin artışı artı dolarin 5.72 den 6.80 e kadar artması benim kredinin faizinin ustunde bir gelir elde edip kara gecmemi sagladı. Simdi ev alacağım evin parası hazır ama 0.74 faiz rakamı cok iyi para dolarda kalacak evin %80 ini kredi cekecegim. Krediyi eldeki dolarlarla aydan aya ödeyeceğim bakalim3-4 yıl sonra durum ne olacak
Bankalar konut kredisi mi verecek.
Hiç konutu olmayanlara versin.
Adam krediyle konut alacak, verecek kiraya, kirası ile uzuz ucuz kredi taksitini ödeyecek.
Yanlış işler bunlar.
Sn. Delikan, Sana erik gönderemedim ama çok iyi fiyattan okuttum.
Şimdi de kiraz mevsimi, bakalım kirazlar renkli renkli kaça gidecek ?
6.8197 küsür.
Topiğin müdavimleri kendini dışarı attı sanırım.
Herkes çabucak normal oldu.
Bi ben anormal kaldım. :he:
Yağmur dinince balkonu yıkamayacak olsam ben de çıkardım dışarı. :)
Dursun ile Temel, finduk toplamaya giderler.
Toplarken Temel'i tam orasindan yilan sokar.
Hemen Dursuna seslenir, ara bagayim dogtoru ne edeceyiz.
Dursun telefon eder, doktor, orayi iyice emip tukureceksin der.
Temel, ne diyi.
Gebersin deyyus diyi..:he:
BU HAFTA FAİZ KARARLARI VE TOPLANTILAR!
SALI
07.30- Avustralya Merkez Bankası(RBA), faiz kararını açıklayacak.
ÇARŞAMBA
1500- Polo#nya Merkez Bankası(N#BP), faiz kararını açıklayacak.
1700- Ka#na#da Merkez Bankası(BO#C), faiz kararını açıklayacak.
PERŞEMBE<ÖNEMLİ
14.45- Avrupa Merkez Bankası(ECB), faiz kararını açıklayacak.
15.30- Avrupa Merkez Bankası(ECB) Başkanı Christine Lagarde, Para Politikası Kurulu toplantısı ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek.
Tengriye haber edin yaw...
Ne acayip insanlarsınız.
Mübarek bir adamdır.
Aynen katılıyorum, nasıl ki ihaleleri tam hedefi tutsun diye 186 kere ihale kanununu değiştirip istedikleri kişilere verdilerse şimdiye kadar, bu ucuz kredileri alacak kişiler belirlenmiştir onlar tarafından. Onların dışında belki extradan göstermelik 3-5 kişi şanslıysa alabilir...Ben gitsem bana vermeyeceklerine eminim...
Gayrimenkullerin hepsi bankalarda ve teminat yoluyla devlette birikti. Bedava dağıtsınlar, köküne para mı saydılar sanki.
AKP 'ye yalakalık puanı verilsin. Belli bir puana ulaşana ev versinler. Belli günler ve belli olaylarda çift puan sayılsın. AKP 'nin kuruluş günleri gibi mesela .
AKP 'nin seçim kazandığı yerlerde kota arttırılsın, kazanamadığı yerde düşürülsün.
İmam hatip mezunlarının taban puanına ekleme yapılsın. Çok diploması olandan silinsin mesela .
Puan takibini de ilçe başkanları yapsın.
Black mirror çarptı beni.
Forum yönetimi anormal başarılı buluyorum
Önce yüzlerce binlerce adamı kitle
Sonra bi anda Serbes bırak.
https://ankara.csb.gov.tr/imar-baris...i-haber-226302
yeniden imar barışı gelmiş yada sürüyorduda benim mi haberim yoktu
Bugün gezinti yaparken, bir sitenin bahçesinde oturan 3 ihtiyar gördüm. Selam verdim '' Bu sitede satlık fiyatları nedir, aidat nedir ? huzur nasıldır '' benzeri sorular sordum. Adamlar dan biri bana anlatmaya başlamıştı ki, biraz genç olanı '' siz nerelisiniz, ne iş yapıyorsunuz, nerede oturuyorsunuz, kaç paranız var'' türü sorular yağdırdı.
Salavat getirerek , '' sizin vereceğiniz bilginin de, sizinde .... '' diye saydırarak ayrıldım oradan. Memlekete bak yahu.
Hayat sigortasında sorun yok. Zaten kredi bitene kadar yaşamam. Çocuklara borç kalmasın.
Gerçekten kredi verirseler, içi dökülen bir daire almayı düşünüyorum. Sonra benim lazlara içini süsleterek %30 kazançla satsam yeter.
Boşverin evi mevi efem, kredi çekip marstan bir kaç milyon metre kare arazi alın.
30 seneye kalmaz yerleşir insanlar oraya.
Hele de biz 3 şeritli yol yaptık mı oraya, müthiş rant olur. :he: