onun için sordum iyimisin diye zaten:) yok ki söyleyeyim.
Printable View
Alkolik olmakta hoş...doğru konuşsanda ,yanlış konuşsanda inandırmanın hoş olduğu gibi.
Nasılsa ayyaşım, atıp tutuyoruz işte. cool:;;))
craps, pawnstar, svilengrad
Bı tane yada bı koli ise hiç zahmet etme...bı kamyonet kabulüm...cool.
güzel oldu böyle değilmi arkadaşlar. muhabbetin belini rahat rahat kırabiliyoruz. bu arada borsaya yeni giren arkadaşlar varsa acemice hareketler yapıp paralarını kaptırmadan bizlere sorabilirler kafalarına takılanları. çakallara yem olmasınlar,çalı arkasından bakmayın varsa öğrenmek istediğiniz sorun bildiğimiz kadar cevaplayalım..
şimdi buradan yazayım yanlış anlamalara mahal vermeyeyim
ben gedzayı 3 yıl önce sattım
almadım
almayı da düşünmüyorum
çok net.
hisseyi beğeniyorum o ayrı şey.
Dolanırken denk geldim başlığa, işlem hacmi düşük hisse, bol ve güzel tavsiyeler veren abiler.. pek hoşlanmadım, herkese bol kazançlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dur bı Gedza 14 TL yi geçsin, sahibinden com a ilan vereceğim ..Gedza alınır ilanı. Cool :)))
Al sat tavsiyesine veya hedef fiyat verme gibi yazılardan uzak duralım ..
halka açıldığımız gün tavan yapıyoruz :)
benimki de gizli:whistling: içini istediğiniz gibi doldurun...:wave: maksat geyik olsun... başlığa uygun olsun...
https://i.hizliresim.com/SdpJfe.jpg
Bu sayfa da sınırlama yok, arkadaşlar ellerindeki hisselerrle ilgili beklentileri paylaşsa güzel olur.
kimbilir birimizin gözünden kaçanı diğerimiz görür,
herkes tercihini hür iradesi ile yapar.
koordine olmak yok, kimin hisseyi ne zaman aldığı, alacağı ne zaman satacağı niye sattığı sorgulanamaz.
Ben sık sık hisse değiştiriyorum, teknikçi arkadaşlardan sık sık yardım isteyebilirim
dilerim arkadaşlar bildiklerini esirgemezler.
kalav buradan gittikten sonra gedza da yazı yazdı. yazı silinmiş ve kalavın profili pasif durumda. sanırım yine ceza aldı kendisi.
Şaka gibi...
bu arada Sn.kuluçka grup olyşturduğunuz için teşekkürler.
çok teşekkürler sayın yörük, bir iki cümle de yorum yapsaydınız güzel olurdu, ne diyor grafikler bizlere diye.
açelikte 22.50 görülüyor san ki hedef de.
sn dobra,
burada hep bu tarz grafik paylaşacağım, grafikler 200bar, günlük ve logaritmik olacak. basit bir sistem görüntüsü. üç band bilardo misali. topların özelliği ise görüldüğü gibi fiyatın altında ise vurduğunuz topla fiyat hareket ediyor gibi düşünün. alttan vurursanız yukarı, üstten vurulursa aşağı gibi. pembe top ise ayrı çünkü bir nevi masanın bandı gibi düşünün. grafiklerde destek-direnç-trend-fibo kanal-zaman vb indikatörler olmayacak. rakam yok. sadece bilardo oynuyor gibi başlığa uygun, geyiğine...:yes:
bizlere birşeyler katacak,bildiklerini paylaşacak arkadaşlarınızı odamıza davet edebilirsiniz. her türlü bilgi paylaşımına muhabbete açığız. sadece manüpilasyondan uzak duralım lütfen. kimsenin vebalini almadan, bilgi gerekene bilgiyi sağlayalım. bilmediklerimizi birbirimizden öğrenelim.
Karmaşa olmasın diye silindi.