Öyle kolay demek trollenmek de ??..
Printable View
ARİSTON Hoca'da uçtu gitti,maşallah...
Sonunda HAK yolu buldu... :)
Borsanın artığı günlerde akşam aşure, nohut pilav dağıtılsın.
Düştüğü günler ekmek, tuz, su verilsin (gerçi hesaplamama göre ekmek daha pahalı kg hesabı)
Halk borsanın önünde toplanır dua eder.
odeğilde birazdan fatiha okuycaz conconsa galiba....sebeb nedir ki acaba?onnardamı safer ayına girdi...
Sanki tam zamanı gibi hissediyorum..
Global patladı geçmiş olsun...düşüşün 2. Adımı geliyor. 1. Adımın düzeltmesi bitti... o yüzden mıumıy bir hafta geçirdik haftaya hareketli olur
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saa dimedim biliyon tarkuşKa..)
Gezegen porsalar U dönüş stylA.
Tonight...
Barbaros Hayrettin Paşa gemisi için 18 Ekim'e kadar Akdeniz’de Navtex ilan edildi.
Orville isminde uzay yolu benzeri dizi var FX'de. ABD de en çok izlenen programmış. Komedi kategorisine koymuşlar ciddi deseler çok tepki çeker, komedi deyince atış serbest oluyor.
Bir çok insanlık sorununu uzayda geçiyor diyerek eleştiriyorlar.
Bir bölümde bir gezegeni taş devrinden aldılar akıl mantığa dayalı sisteme geçirdiler Dünya'yı yakaladı geçti.
Bir bölümde de tam demokrasiye geçmiş bir gezegende buraya inen ekibi "Correction" işlemine sokacaklardı son anda kurtuldular.
Ben maldayım arkadaş
BİST düşemez
Bankada değilim onlar başka
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
evet.................
yeni bir tepe daha var dow da
dow
h4
https://i.hizliresim.com/ij7RhX.png
Herifler 4'lü cadılar gününde düşmüşler.
>>>
https://www.barrons.com/articles/glo...ay-51600424514
U.S. Stocks Drop With Investors Cautious on Quadruple Witching Day
...
Geçmişte KIbrıs Türkleri yolda sokakda kesilirken Halkın baskısına dayanamayan İnönü Hükümeti Davulla zurnayla adaya çıkarma kararı alır..Hükümetin bi gözü ABD dir.Nitekim meşhur Jonson mektubu gelir.Saygı değer İnönü paşa mektubu sallayarak meclise girer.Koskoca ABD ye kafamı tutulacaktı.Otur oturduğun yerdeOzaman hiç olmazsa savaşlar kazanmış Paşa iktidarda.Sü anda özlemini duyduğun insanlar onun çaycısı bile olamaz.Diyecekleri laf şudur.Biz bütün komşularla iyi geçinecez.Yurtda SULH falan filan.Sonra elde var sıfır.Soruluncada karşımızda yedi düvel var.Onlara gücümüz yetmez der.Bu cevaba kimsede bişicik diyemez.
Murat Bardakçı, Abdülhamid'in 33 yıllık saltanat döneminde Osmanlı'nın, Tunus, Mısır, Kıbrıs, Sırbıstan, Karadağ ve Romanya olmak üzere 1 milyon 592 bin 806 kilometre kare toprak kaybettiğini söyledi.
Aynisi yunan ondan yakaladi saldırıyor
2023 e kadar ege hatay antep gitmese bari
https://i.hizliresim.com/XiHt7d.png
daha iyisini ancak bear bull üstad yapmıştır.
çok pis vuruştum :drunk:
Geçen Discovery Channel'da veya History Channel'da Nostradamus yayınladılar. 3 tane ismini hatırlamadığım şeyden gelecek demiş, sonuncusu Asya'dan çıkacak demiş. Yorumcu Napolyon ve Hitler ilk ikisi dedi, 3'üncü için isim vermediler.
buraya anlık yazalı 1,5 ay oldu.
zararına tek poz kapamadım
herkes şahit
şahit iki kere şahit :he:
bugün bendeki durum :) >>> https://www.youtube.com/watch?v=xNvWP9thXow
biriston iflas mı açıklamış ?
Google Earth'den incelediğime göre büyük bir fabrika içine demiryolu da geliyor.
İşçileri çıkarıp makinaları yenileyip seneye tekrar açarlar.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/d...ra-302222h.htm
Korona virüs nedeniyle yüzde 40 daralan otomotiv sektöründeki, Japon lastik üreticisi Bridgestone Fransa'daki fabrikasını kapasite fazlası nedeniyle kapatacağını açıkladı. Sendika, ise günde 17 bin 500 düşük profilli lastik üreten 800'den fazla çalışanın işsiz kalacağına dikkat çekti. Fransa Çalışma Bakanı Elisabeth Borne ve Ekonomi Bakanı Agnes Pannier-Runacher kararın zalimce olduğunu açıkladı.
karabüklü bir arkadaşım karabükte gbt den adım atılmıyor diyor
dakka başı polis durduruyormuş. polisten başka birşey yok diyor sokakda
ilginç şeyler oluyor bir askeriyenin inmediğini söylüyor
sanrı orda korona almış yürümüş.
köye zor döndüm diyor.
burda ise maske takan yok nerdeyse
ekim baya zorlu geçecek
Seneye acmazlar
Sehir icindeyse avm rezidans yaparlar
Makineleri hindistan endonezya belkide buraya yolluyup
Ucuz uretim
Evet buradan bakınca öyle gibi SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de onu anlayamıyorum zaten long bekliyom o yüzden ama ümidim bitti gibi inşallah yanılırımSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sürekli Discovery Channel'da lastik fabrikaları gösteriliyor. Kauçuğu lastik şeklinde sarma işini hep bir insan yapıyor ama hareketler taklit edilebilir bir robot tarafından. Endüstri 5.O fabrika yapılabilir.
AVM olacak kadar etrafta nüfus yok, bol arazi var.
https://www.google.com/maps/place/Br...61!4d2.6556774
Endonezya'da kauçuğu ağaçtan damla damla toplayıp sonra işleyip silindir şekline getirip ihraç ediyorlar, araba lastiği şekilnde satarlar ise çok hacimli olabilir.
parayla değil sırayla ise
sıra bize gelirse inşallah.
bu arada geçen sabah yazmışsın cevaplamadım yoğunluktan
Eskişehire gelirsen haber ver birlikte yiyelim. Çi .....
yok daha vade başı sayılır 42 gün var vade sonuna
şimdiden opsiyonlara full yüklenirsem vade ay sonunu getiremiyorum.
bu sefer temkinli gidiyorum son 15 gün kala gibi
Futureleri kapatıp Opsiyon ktarafına geçmeyi düşünüyorum. (becerebilirsem tabi) kısmet.
çok yazık çookkk hemde
geldiğimiz durum hakkında söylecek çok şey varda anlatamıyoruz vatansever olarak
zamanında çok yazdım
öyle yerli otoya gerek yok bildiğin basit kalem pilden başlayalım diye
markete gidiyorum hepsi yabancı marka
kalem pil üretemeyecek bir ülkememiyiz biz yahu
hepsi algı
bn yemeyip içmeyip fabrikamda uykusuz kalıp bu ülke için emek vericem istihtdam yaratacam diye
benm yerli param elin avrupalısınin ondra biri olacak
boşuna çalışmışıp didinmişim.
en küçük bir mali sıkıntıda fabrikamı gavura bedavaya satacam evet bedavaya
neden
adamın parası benim paramın 10 katı
hayaldi gerçek oldu
bütün ömrümü boşa harmış olacam
nedennnnn ??
bir kişinin keyfi yüzünden
çok pis küfür edesim var
vatanını sevmeyenler bunu anlayamaz
:drunk:
Aslinda yabancinin fabrikalari almasi gayet iyi Toprak satmada yabanciya Gelsin is yapsinlar
Nasilsa sendeki kobiler
Onlarla ne teknik gelisim ne finansal, rekabet edemiyo
Kohne kalip kapanmaktansa
Bari gavurun satis kanallarina malzeme uretiyon Onlar tum dunyaya yayilmis Satis kanallari ile yani
Zaten kobi de bikac ortakli fabrika sahipleri varisleri bi sure icinde iclerindede anlasmazliga dusuyolar
Hic degilse isci ekmek yemege devam etsin
Esas Hatali olan bankacilik ve perakendeyi yabanciya vermekti
Hesab edeydik Naapayim
Soyle diyim
Git kanada ya
Onbin kilometre abd siniri var
Bi tane abd bankasi yok
Kimya, materyal mühendisliği, biyoloji vs bunlar evde kafadan atarak bir şey geliştirebileceğin alanlar değil.
Organize AR-GE gerekiyor.
Cam güzel bir ürün ama onunla rekabet eden ürünler var. Cep telefonlarına kırılmaz cam deyip plastik bir şey satıyorlar, oradaki kar marjı hiç bir şeyde yokdur ama adam onun sırrını bulmuş.
Chip denen şey en son 12nm boyutunda devreler var, göz ile vs görmek mümkün değil ABD li firmalar birbirlerini satın alıyorlar sırları öğrenmek için. INTEL AMD çok geri kaldı Qualcom vs öne geçti gibi geçen ARM firmasını 40 milyar dolara bir başkası alıyordu.
Borsada ilk zamanlarda Teletaş vardı, sonradan Netaş gelmişti, çok bir numaralarını göremedik AVM oldu büyük ihtimal fabrikaları.
Kumtel vardı telefoncu, mini fırın işinde devam ediyor, normalde telefon işinde ilerleyebilirdi, keza Karel öyle.
Karnı doyan işin arkasını bırakıyor, yahudi biriktirmeye ve büyümeye devam ediyor herkesi donuna kadar borçlu yapmadan bu işi bırakmazlar.