Yıldız pazar da.Mi 9 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yıldız pazar da.Mi 9 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş., Borsada Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi ile halka arz edilecektir.
Başvuru için ESENH kodlu hisse senedine 1-2 Ekim günlerinde saat 13:00’e kadar 8.50 fiyattan limit fiyatlı emir göndermeniz yeterlidir.
Bu halka arzda bundan önceki benzer halka arzlardan farklı olarak; aynı ve/veya farklı aracı kurumlardan iletilen, ancak aynı MKK sicil numarasına sahip yatırımcı emirlerinden sadece fiyat ve zaman önceliği kuralına göre önceliğe sahip ilk emre dağıtım yapılacaktır. Aynı MKK sicil numarasına sahip mükerrer girilen diğer emirler için dağıtım yapılmayacaktır.
İs bankasi is cep uzerinden yine halka arza katilamiyoruz sanirim?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seçtiğiniz işlem geçici bir süre ile kullanıma kapalıdır. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz.
Problemin devam etmesi halinde 0 850 724 0 724 Telefon Şubemizi arayıp müşteri temsilcimize sorununuzu 2933 kodu ile bildiriniz.
İs bankasinin hali bu. Hic sasirtmadi yine.
Ortalama kaç lot gelir hesap eden var mı? :wu:
Öncekilerden yüksek gelecek belli tek bir yerden başvurabiliyoruz sonuçta.
Aliş emrini 250 lot olarak ziraat yatırımdan girdim bana ve diğer arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Arkadaşlar işbankasından şubeden baş vurmanız lazım diger arzlarda oldugu gibi.
Ziraat bankasındaki kolaylık bildigim kadarıyla hiçbir bankada yok.
Eğer ziraat bankasında hesabınız varsa anında internet üzerinden ziraat yatırımdan hesab
açıp hisse senedi alıp satabiliyorsunuz. ayrıca arzlarada katılabiliyorsunuz. :)
Akbanktada var.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akbanktada var.SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İs bankasi haric heryerde ayni kolaylikta 30sn de halloluyor. İs bankasi son 1 yilda cok cuvalladi.
Vakifbanktan talep girdim. Hayırlısı olsun.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emir tipi ne giriyorsunuz ?
https://i.hizliresim.com/nF7JiI.jpg
Esenboğa hayırlı olsun...
Sabit fiyat değil mi zaten?
ziraatte görünmüyor, yapabilen oldu mu?
iş bankası hani verecekti internetten ? çıkmıyor ki.
Ek 25958
iş bankasına çamur atanlara selam eder üstüme değdirmeden yoluma devam ederim. bakalım 142 tane alış emri girdik. hadi hayırlısı.
eski usul topluyorlar emirleri o zaman.
adamlar bu sistemde bile eski zihniyette ne diyim. hayırlı olsun
Tradeall dan hesap acamadik, telefonla emir veriliyor muRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tradeall da hesap acamadik, nasıl kolaylık bu?Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akbank tan telefonla emir verebilirsin.Emirlerimizi verdik.300 lot la 500 lot arasi bekliyorum.
https://i.hizliresim.com/C1QxqX.jpg
iş bankasında işlem başlangıcı bu şekilde arkadaşlar. şimdiden herkese hayırlı olsun.
1000lot talep etsek kaç lot gelir. Emir geçen herkese kısmi de olsa hisse gelecek mi
VKY-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaç lot emir verdiniz. Eşit miktarda mı yoksa orantısal olarak mı lot verilecekVKY-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20 sayfa yazı yazılmış, kır kahvesi gibi muhabbet dönüyor. Şirket kim, ne iş yapıyor, finansalları nasıl, neden böyle bir dönemde halka arza gidiyor bilgi veren de yok, böyle bir bilgi talep eden de.
Millet dnısı diyor sonra İMKB'de yatırımcı oluyor. İşte piyasanın sığlığı.
Arkadaşla ziraat yatırımda halka arz çıkmıyor, alabilen oldumu