arkadaşlar eski sisteme göre talep toplanıyormuş.yani aracı kuruma gidip imza atacaksın ve kimlik fotokopisini istiyorlar gittikçe bu halka arzları zorlaştırıyorlar neden acaba...ytd
Printable View
arkadaşlar eski sisteme göre talep toplanıyormuş.yani aracı kuruma gidip imza atacaksın ve kimlik fotokopisini istiyorlar gittikçe bu halka arzları zorlaştırıyorlar neden acaba...ytd
ben internet den hallettim ne imza ne fotoğraf gerek olmadı... sanırım aracı kurumun kalitesiyle alakalı (a1cpital)
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben ziraat sanal şubeden başvurdum seçenek oalrak miktarsal seçtim param kadar miktar girdim, minumum lot 1 lot seçili zaten o şekilde onayladım sıra no verdi beklemeye geçti bakalım ne olacak
Zborsa da portföy-halka arz kısmından talep verebiliyoruz ama özelikle seans açılışlarında zborsa da işlem yapmak çok zor, zborsa hata verirse ziraat trader uygulamasından talep verebilirsiniz, ben öyle yaptım.
Garanti veya YKB mobil üzerinden talep yollanamıyor mu arkadaşlar?
Vakıfbanka alabilen var mı?
Mobilden ve trade online'dan alamıyorum.
Vakıfban internet üzerinden girilince halka arz işlemleri sekmesinin altında kesin talep girişi sekmesinden işlem yapılabiliyor.
saygılar.
Ziraat bankasından webden ve zborsa android uygulamasından halka arzdaki kervan gıdayı kaldırdılar boş görünüyor. Nasıl alabiliriz? Temsilciyi arıyorum açmıyor
Akbank çok güzel yapmış.
Online olarak talep oluşturabiliyorsunuz, ödeme seçeneği olarak varolan portfoyünüzdeki hisseleri teminat gösterebiliyorsunuz.
Hiç müşteri temsilcisini aramak zorunda kalmadan hallettim.
Etrafımda tanıdıgım 9 arkadastan 8 tanesı taleptee bulubmayacagını 1 tanesınınde kararsız oldugunu soyledı.KY bu arzdan memnun değil.Buyuk yatırımcı galıba ıstedıgı ortamı olusturdu.En son ESSEN dekı uygulama yapılsaydı KY ların hepsı arz dakı yerını kesın alırdı.
ziraat yatırımdan bist 30 ve hisse senedi fonu teminat göstermek istiyorum, internet şubeden yapılıyor mu şubeye mi gitmek gerekir? şubeye sabah gitsem aynı gün hallolur mu? iki gündür ziraat yatırımdan kimseye ulaşamıyorum şube de bilgi veremiyor yardımcı olabilecek var mıdır
hisse senedini teminat göstermek nasıl oluyor ki onu anlayamadım?
o anda hisseyi satıp kervan gıda mı alacak? kim yapacak bunu? ya da ok veririm ama parayı hazır et mi diyecek banka hesap sahibine?
akbank bist30 hisselerimi teminat olarak görüyor halka arz talep işleminin en son onay kısmında "seçmiş olduğunuz ödeme yönteminin bakiyesi yetersizdir, farklı bir ödeme yöntemi seçiniz" şeklinde uyarı veriyor. Anlayamadım.
Bu halka arzda herkese eşit hisse mi dağıtılacak her zamanki gibi yoksa farklı bir durum mu var bilen birisi bilgilendirirse sevinirim.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
işbankası,işyatırm halka arzda sınıfta kaldı!
işyatırım genel merkez uyanın....
vakıfta 3 seçenek var biraz kafa karıştı acemiyiz.
iş'ten alım girebilen var mı?
Arz sonrası ilk işlem ne zaman olur,bilgisi,tahmini,deneyimi olan var mı?
Haftaya cumaRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ziraat sabah tlf da zborsa da halka arz menüsünde vardı, sonradan kaldırıldı, müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışırken, internetten zborsa ya girdim ve orda menüde çıktı, bilgisayardan talepte bulundum, hiç bir imza vs gerek kalmadı. Hangi oranda gelecek onu bilmeyince insan kararsız kalıyor
ziraat bankasının zborsa web adresi ile
https://esube1.ziraatyatirim.com.tr/.../Account/Login
girince bist30 hisselerini teminat göstererek 4000 adet giriş yaptım.
%5 gelse 200 adet.. gelir ve fiyat 8.5 olursa o zaman 200*8.5=1700 tl blokeyi kaldırma için hesaba yatırmam gerek..
Hesaplarında bulunan kıymetleri teminata vermek suretiyle talepte bulunan Yurt İçi Bireysel Yatırımcılar; -Dağıtım listelerinin açıklandığı gün saat 12:00’ye kadar dağıtım listesine göre almayı hak ettikleri payın bedelini nakden ödeyebilirler. Bu durumda, teminata alınan kıymetler ve/veya dövizler üzerindeki bloke aynı gün kaldırılır.-Dağıtım listelerinin açıklandığı gün saat 12:00’ye kadar dağıtım listesine göre almayı hak ettikleri payın bedelini kısmen nakden ödeyebilirler. Bu durumunda, bedeli ödenmeyen kısmın tahsil edilebilmesi için teminata alınan kıymetler bozdurulacaktır. Birden fazla kıymetin teminata konu olması durumunda, talep formunda seçilmiş olan kıymetler en likit olandan en az likit olana doğru sıralanarak bozdurulacaktır.
Aynı senaryo vakıftada mevcutGM 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fon ve hisse teminatı varmış ooo hiç gelmez yüzde 3 gelse olay olur bende başvuruda bulundum fon teminatı ile tahminen yüzde 1 ve altı
farklı hesaplardan alış girince yine ilk girilen alışa mı verilecek acaba
ziraat yatırımdan halka arza katılan oldu mu? bende "Tanımlı halka arz bulunmamaktadır." böyle yazı geliyor talepte bulunamıyorum.
işlem saatinde mi emir vermem gerekiyor acaba?
Bende de aynı. Ne Ziraat yatırım e şubeden ne mobil zborsadan ne de mobil ziraat trader dan bulabildim.
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerçekten çıldırtacaklar beni,garantide halka arz işlemi yapılamıyor,ziraat borsada işleme kapalı diyor halka arz,ben bu bankalardan halka arz talebinde bulunanlara burdan nasıl yapabildiklerini açıklamaya davet ediyorum
Farklı iki hesaptan arza katıldığımız da, her ikisine de hisse ayrı ayrı gelir mi? Yoksa başvurulan hesaplardan TC' ye göre sadece birisine mı gelir? İşin içinden bir arkadaş cevap verebili mi?
KERVAN GIDA ŞİRKET DEĞERLEMESİ | FİNANSAL ANALİZ | HALKA ARZ FİYATI İNCELEMESİ'ni dikkatinize sunarım. https://youtu.be/wsMEuDPlzRg