Olay o zaten once borc azaltilip sonra kar ve temettu..hedef o gibi gozukuyor ..niyetten kastim o..dustukce alinir burasi..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Olay o zaten once borc azaltilip sonra kar ve temettu..hedef o gibi gozukuyor ..niyetten kastim o..dustukce alinir burasi..ytdegildir
bist kotasyon yönergesi değişti yıldız pazara girme şartları yumuşatıldı "Bu fıkra kapsamında Yıldız Pazar için
yapılan başvuruda halka arz sonrasında “halka arz
edilen payların piyasa değeri†şartı olarak asgari
500 milyon TL’nin sağlanamaması halinde
başvuru kabul edilmez." normalde bist halka arz için 2 yıl üst üste kar yapma zoeunluluğu var ama yıldız pazarda bu istisna
polinas çok rahatlıkla halkaarzedilebilir durumda şuan
o olmasa bile propak halka arzedilip polinas borcu azaltılıp gelecek yılda başvurulabilir ama şu iklim kesinlikle kaçırılmaz
ben türkiye finans dahil tüm polinas propak türkiye finansı 3 ay içinde halka açarım yada azınlık paylarımı satarım
**** Ortaklığın bağımsız denetimden geçmiş son yıl ve ilgili ara dönem finansal tablolarında faaliyet
karı olması,
- Halka arz edilen paylarının piyasa değerinin asgari 500 milyon TL olması,
- Bağımsız denetimden geçmiş son finansal tablodaki özsermaye altında sınıflandırılan tutarlara
halka arzdan elde edilecek paylara ilişkin primler ile artırılan sermayenin nominal tutarı eklenerek
hesaplanacak özsermaye/sermaye oranının bu maddenin birinci fıkrasının (b) bendinde belirtilen
şartı sağlaması,
- Halka arzın sadece ortak satışı yoluyla yapılmaması,
kaydıyla, ortaklığın faaliyetlerine, finansal yapısına ve halka arz gelirinin kullanımına ilişkin olarak
Borsaya sunacağı bilgileri dikkate alarak, gerekçelerini belirtmek suretiyle payların Yıldız Pazar’da
kota alınmasına karar verebilir***
polinas bu gün halkarazı rahatlıkla yapılabilir durumda
şirket doğruları yapmaya başladı
bu eninde sonunda fiyatlanır yeterki doğruları yapmaya devam etisnler
hisseyi tutan bofa
ve takasta bofa payı neredeyse yokken tahta yapıcı bofa ilginç
acaba kimin hisseleri ile alım satım yapıyor ?
Gözde girişim'in vergi dairesine sunduğu tabloda 2020 yılı dönem net zararı 283.121.193 tl:rtfm:
2019 vd.
282.232.468,31
finansal en geç haftaya pazartesiye kadar gelecek büyük ihtimal perşembe cuma günü
penta halka arz ilgili haberler ivmelendirebilir
polinas halka açılmalı satmayı beceremiyorlar bari şirketlerin borçluluklarını düşürsünler
maktk aya gitmiş hala hisse satmıyorlar bu seviyeler rüyada görülmez
hisseyi baskılayan bofa ama bofa elinde hisse yok takasta bofa yok kimden kiralayıp alıp satıyor çok merak ediyorum
Murat Ülker soruları cevapladı: Birçok ülkede işim var ama tek evim Türkiye’de
24/02/2021 00:59
KAYNAK: KARAR GAZETESİ
Türkiye’nin önde gelen iş insanlarından Ylıdız Holding Yönetim Kurulu üyesi Murat Ülker, pandemi sürecinde ZOOM üzerinden katıldığı üç ayrı konferansta üniversite öğrencileri ve iş insanlarıyla bir araya geldi. Soruları cevapladı.
https://www.karar.com/murat-ulker-so...kiyede-1606745
https://www.youtube.com/watch?v=Smry0Jr1IGQ
Kumas satisi girince 1.7 milyar karla kapatti yili..su an 1.5 p/e[emoji4]..duzgun bir grubun elinde fiyat en az 20 olmaliydi..ama 10 kesin bence bu yeni exit ve IPO larla..ytdegildir
Kumas yoksa icinde bukadar kar nerden geldi
Gözde konsolide 4.çeyrek 1.714.299.903 tl kar getirme sebebi
Gözde portföy şirketlerin 2020 değerleme farkları
https://pbs.twimg.com/media/EvaVX8xX...pg&name=medium
Tarık bey gelen kar ve yeniden değerlemeyi değerlendirme yapabilir misinizRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
belkediğim gibi geldi 8-9 aydır ambalaj çok iyi geleceğini söylüyordum tek olumsuz gördüğüm türkiye finans karını inanılmaz arttırken değeri hiç artmamış şirket değerleri ederine yakın polinas propak bu senede iyi performans gösterirse seneyede bukadar olmasada iyi kar açıklarız
yarın finansal tabloda düzeltme gelecek :) kap yayınlanacak toplama çıkarma hataları yapmışlar :)
Sayın Tarık 1234 sizi tanımam etmem ama yazılarınızı bazen okuyorum gerçekten ayrı bir kulvar.Sırf bu topiclere katkınızdan dolayı ben istanbul'dayım bir gün normalleşebilirsek kahve olur bir yemek olur ister ayran ister aslan sütü tercihiniz ne olursa yanlış anlamazsanız sözüm olsun.
Bu forumdaki samimiyeti seviyorum.
Ayran Aslan sütü vs. Bence iyi kar hedefim 15 TL. Ne zaman olur derseniz çok bekletmeyecek.
Net kara yansıtılan ayartıcı cazibe fiyatlanacak..
Dun de yazdigim gibi en az 10 yolculugu basladi..piyasada bunun kadar ucuz hisse kalmadi..millet Murati Ulkeri demeden dalacak mecburen..ytdegildir
KAP: GOZDE [ ] GÖZDE GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Tablo ve/veya Dipnot Değişikliği
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/914651
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...77f40762b51af9
Finansal Tablo ve/veya Dipnot Değişikliği 2021-03-02
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Evet (Yes)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi 01.03.2021
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Değişikliğin Yapıldığı Finansal Tablo veya Dipnotların Hesap Dönemi 01.01.2020-31.12.2020
Değişikliğin Yapıldığı Finansal Tablo veya Dipnotlar 19 no'lu dipnot
Değişikliğin Nedeni Şirketimizin 31.12.2020 tarihli finansal raporunun 19 no?lu dipnotunda sunulan hareket tablosunda yer alan değerleme farklarının dip toplamı doğru olmakla birlikte, Penta Teknolojik Ürünleri Dağ. Tic.A.Ş., İsmet Ambalaj Yatırımlar A.Ş. ve Azmüsebat Çelik San. ve Tic. A.Ş. değerlerinin yer aldığı satırlarda değerleme farklarının yazımında hata tespit edilmiştir. Söz konusu durumun bilanço, gelir tablosu ve net dönem kar/zararına herhangi bir etkisi bulunmamaktadır.
Değişikliğin Net Dönem Karına veya Zararına Etkisi Değişikliğin bilanço, gelir tablosu ve net dönem kar / zararına etkisi bulunmamaktadır.
Açıklamalar
Ek Açıklama Şirketimizin 31.12.2020 tarihli finansal raporunun 19 no'lu
dipnotunda sunulan hareket tablosunda (tablo yıllık Faaliyet Raporunda da yer almaktadır) yer alan değerleme farklarının dip
toplamı doğru olmakla birlikte, Penta Teknolojik Ürünleri Dağ. Tic.A.Ş., İsmet
Ambalaj Yatırımlar A.Ş. ve Azmüsebat Çelik San. ve Tic. A.Ş. değerlerinin yer
aldığı satırlarda değerleme farklarının yazımında hata tespit edilmiştir. Söz
konusu durumun bilanço, gelir tablosu ve net dönem kar/zararına herhangi bir
etkisi bulunmamaktadır. Tablonun doğru gösterimine bu bildirimin ek 'inde yer verilmiştir.
Saygılarımızla
Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.
Yorumsuz artık.Tebrikler.
Pıyasa bakalım bu durumu nasıl fiyatlayacak..
Borsanın en ucuz şirketi şuan..!!!
Bilanco donemi bitti gibi..Genel bir realizasyon gelebilir deniyor.kismet.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fk... Sadece 1.75 şuan için..
Varsa bıstte başka daha uygun şirket lütfen yazınız.. Kısada fıyatlara ne kadar yansır bilinmez.. Ama değerleri borsa için çok çok ucuz...
A1 denen kurum dün aldığını bugun sattı baktı gıdıyor tahta tekrar tavandan alışa geçti... Alıcılar güçlü olursa böyle günlükçü ve tahtayı bozmayı çalışan kurumlara fırsat vermeyecektir..
Penta nın halka arzı bıle hısseyı çift hanelere taşımaya yetebilir.
Bakım bu karı ne yapacaklar..!!!
Ben genel olarak bilanco beklentisi bitti yazdim.Burda mac yeni basliyor gibi
Pandemi donemi 3/5 lira olan onlarca kagit 20/30 araligina gitti...Bilancoya girmis bu kar +halka arz edilecek sirketleri gozonune alininca bu donemin flas kagidi olabilir Gozde.(Bir yerde Penta nin halka arzini is yatirim yapacak denmisti.yakin o zaman degil mi?)CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar şu an özsermaye 3.903 milyon TL.!!!
Şirketin pıyasa değeri 3.053 milyon TL..!!
Pd/dd.. 0,77
Fk.. 1.78..
Şirket şuan için Özsermayesınden yaklaşık olarak yuzde otuz daha az pıyasa değerine sahip.. Bunu pıyasa kısada fiyatlarmı ya da fiyatlamaya devam edermi bilinmez..!!!
Ancak şuan için şirket oldukça cazip duruyor..!!
Ayrıca buna ek olarak iştiraklerini halka arz ediyor, iştıraklerını halka arz eden şirketlerin nasıl bır fıyatlama yaptığını araştırabılırsınız..!!!
Ama malum borsada her türlü riski göze almak gerek..!!
Herşey tahtacının elınde..!!!
İsterse tarih yazabilir..!!
Ya da hısseyı süründürmeye devam edebilir..!!
Ben kaçtım.. A1, global verdı malını.. Bofa da satışa geçti.. Umarım devam ederde elınde olanlar kazanır..
Bu 8.5-8.6 onceki tepe ayni zamanda simdilik cift tepeden donmus gibi duruyor fakat bu kirilamayacak anlamina gelmez..buna bir soluklanma diyebiliriz..uzun olmayan vadede mutlaka kirilacaktir..defter degeri bile 10 ustune cikti yeni beklenti ve exitlerle cift basamaklar uzak degil..su penta halka arz takvimi ortaya ciksin hali hazirdaki seviyeler destek olacaktir..ytdegildir
Sermayesi nin yaklaşık 4,5 katı yıllık kari var, bence şuanki fiyatı çok düşük. YTD.
Sabah gelenlere cok misafirperver davrandilar.1000 alan ort.yapacam diye 2000 daha aldi peyderpey...Devam ederse satislar firmanin kari yatirimcinin zarari oldu...klasik bist oyunlari.
6 senedir burdayim zaten MU nun ust uste 3 tavan yaptirdigina pek sahit olmadim..tarzi degildir..bu geri cekilme normal bence lakin global piyasalarda da bir satis havasi var..umarim bu ipo da gene dususe yakalanmazlar..tarih tekerrur etmez umarim..normal sartlarda bu fiyatlar hala cok ucuz..once bir defter degerini gorelim ki cok defa ustune ciktik..ytdegildir
Milletin uc beş kuruşuna goz dikmişler, hırsız bunlar. Yazıklar olsun.
Degerleme ile aciklanan kar ile yatirimciya bisey gelmuyormus.Bunuda ogrendik.Daha neler ogrenecegiz BİST UNİVERSİTESİNDE[emoji779]
Ergün ambalaj yönetimi yani Ülker ler, dün 494 bin lot satmış .
Eyy Ülker sahip çık şirketine, bi kere de zarara ugratma küçük yatırımcıyı.