Speğin ne kadar sümsük olduğu nun açık resmidir. Ara ara kuyruğuna bağladığı jants -%7 den artıya geçti. Bizim. tnenin canı istemiyor, yada zor bela istemeye istemeye yukarı alıyor. Yatacak yeriniz yok hırsızlar.
Printable View
Speğin ne kadar sümsük olduğu nun açık resmidir. Ara ara kuyruğuna bağladığı jants -%7 den artıya geçti. Bizim. tnenin canı istemiyor, yada zor bela istemeye istemeye yukarı alıyor. Yatacak yeriniz yok hırsızlar.
Bırakın satan satsın alan alsın brüte bunun için sokuldu zaten boşuna demiyoruz rahat nakit ve vakit diye. Neyse yolumuz uzun diyor çalı arkasında sabırla festival gününü bekliyoruz. Ha bu arada bu forumu lütfen ağlama zırlama yeri haline getirmeyin 😭😭😭😭😭 kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir tamamıyla kişisel görüşlerimizdir dikkate almayınız.😂😂😂😂😂😂
Sayın rehavetin eski forumda yazdığı unutulmasın, burayabda yapıştıralım spek ve avaneleri kudursun.
https://i.hizliresim.com/7rLnq7.jpg
Konya da Fk yok 1.500 TL alcar 480 TL (alcar a en yakın verilere sahip. Bedelsiz oranı, sermaye,DOLAŞIMDAKİ LOT SAYISI İKİSİNİN DE 1.500.000 KADAR)
Beklentiler;
1-Sermaye arttırımı (sanmıyorum ama piyasadaki rakibi daikin in yarısı olması. Daikin sermayesi 1.100.000.000 TL. Vizyon lazım Alarko yönetimi!!!)
2-Alarko nun carrier a paylarını devretmesi
3-Arsa satışı ve pay dağıtımı(carrier a devir olur ise önce arsa satışı olur.)
4-Şirketin 2021 vizyonunu açıklaması (varsa)
5-12 aylık yüksek gelme ihtimali olan bilanço.(katakulli, muhasebe cambazlığı yapmazlar ise!!!)
6-Sürdürülebilir yüksek karlılık.
Yok abi kanı bozuk haydut bunlar. Nerdesin kasvet bunların bi tarafları sürekli kaşınıyor.
İnvestte millet speği ti ye almaya başladı.[emoji16][emoji16][emoji16] Kocan gezmeye gitti (jants) sen oturdun muhabbeti var. Alarko yönetimi hissenizi emanet ettiğiniz spek dalga konusu[emoji16] (kuyruk muhabbeti ni sadece ben yapmıyormuşum.)
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ulen At hırsızları adam olmazsınız Jantsa 538 gittiniz o destek attınız,adam gibi on numara Alarkocarrier gibi kağıdı hiç ettiniz,bı Kartonsan, Egeendustri değerindeki kağıdı duman ettiniz helal olsun.zaten 10 yıl heba olmuş kağıt, Konya çimento daki abileri örnek alın nerede sizde o akıl vizyon Şirket sahipleri sizdende bı cacık olmaz
Ş.siz spek jants ın gözünün içine bakıyor. Düşsede ben daha fazla aşağı salsam diye.
Baktı gördü jants ı aşağı vermiyor speği, dayanamadı bu bastı aşağı. Mal! Sabah 450 ye kadar verdiği lotların peşinde.(yarın için) Operasyon çocuğu.
Süzme...................................
Oyun oynanıyor resmen, bütün gün 490+ 90. dakkada 470 indirim.
Tahta yapıcısı mısın spek misin, nesin Allah senin ta. ....... versin. Bu ne k.peklik. Alarko yönetimi hissenizle dalga geçiyor bu hırsızlar.
Belkide yönetim de bu işin içinde. Ytd...
Hatta bir kademe daha ileriye gideyim. Bir haftadır 2-3 aracı kurum günlük 1.500-2000 arası durmadan satış yapıyor. Kimin hissesini satıyorlar acaba. Ytd...
Selam arkadaşlar. Ben bu hisseyi küçük lotlarla alıp satıyorum. Bu kadar bilen varken bana laf düşmez ama grafiğe baktığımda ortalamalardan çok uzaklaşan günlük grafik, yavaş yavaş ortalamalara yaklaşıyor.
50 günlük hareketli ortalama 436 TL gösteriyor. Oraya doğru yavaş yavaş yaklaşıyor. Yükselişe başladığı Kasım başında 20 günlük ortalamasının üstüne çıkmış ve hiç altına inmemiş. Zaten göstergeleri dibe yapıştırdılar, kötü senaryoda 436 TL'dan döneceğini düşünüyorum. O noktaya gelmeden yukarı tırmanmaya başlayabilir ama brüt takası, bizleri yıldırmak için kullanıyorlar kanaatindeyim. Eğer o noktayı (436 TL) kırarsa biraz daha canımız yanabilir. Zira 50 günlük hareketli ortalama bugün itibarıyla 319 TL gösteriyor. Şirketten bir açıklama gelirse o zaman işler değişebilir. Haddim olmayarak görüşümü paylaştım. Bu bir al sat tavsiyesi değildir. Herkese saygılar ve bol kazançlar.
Biz konya diyoruz p.kent diyoruz egeen, kartn, bfren diyoruz, 1.500 TL lerde diyoruz, bu ök.z spek ve onun itneleti aşağı verdikçe veriyor.yuh ve çüşşşş. 446,5. Hayvansınız olum siz, insan değil, mahluksunuz. Operasyon evladısınız...
Bu At hırsızlarının maliyeti 15-30 TL ise bunlarin vizyonu yok kağıdın tek kurtuluşu bedelsiz açıklaması sermaye artırımı SPK diye bı kurum düşük sermaye ile devam eden şirketlere yaptırım yapmadan bı alt olmaz bunlar 300 TL de çekerler şimdi brüt takas kime yaradı 3 hırsızı bulamayan SPK ne işe yaradı brüt takas
Haklisiniz arkadaslar...Kötü söz demek istemiyorum ama gercekten diyecek söz bulamiyorum
Uzun yatan rio ya gitmiş.[emoji2]
At hırsızları demek bizbizeyiz diyorlar 10 bin lotla 40 kademe düşürdüler 300 de bekliyorum ağaları brüt takas bittiği gün yine yemleme ile 600 TL o zaman al takke ver külah sizi gidi At hırsızları kumda oynayın yakında yapışırsıniz tavaya
Brüt takasa itiraz veyahut kısaltma gibi bir durum olamaz mı?
Hareketli ortalamalara göre dönmesi gereken noktaya geldi. Çok küçük bir ihlal var. Eğer hikaye bitmediyse, buralardan brüt takasa da uygun olarak yavaş yavaş dönmesi lazım. Gelene geçene veriyoruz showunu bugün güzel yaptılar. Umarım kalıcı olmaz. Alarko gibi ne yaptığını bilen bir holdingin, içinde olduğu bu kadar kritik bir sektördeki önemli oyuncu olan şirketinin değerini, geldiği değer itibarıyla koruyup kullanacağına inanmak istiyorum. Zira 4. çeyrek karın iyi beklendiği bir ortamda yatırımcıya bu fiyatların nedeninin, spek hareketinden bağımsız ispat edilmesi lazım. Kimseye yatırım tavsiyesi değildir. Sadece fikirlerimi paylaşıyorum. İnşallah kazancınız bol olur. Sağlığınız her şeyden önemli. Herkese saygılar.
Arkadaşlar brüt geldiği günden bugüne kadar olan takasları paylaşabilecek var mı?
https://s12.directupload.net/images/210121/zf9b4e5y.jpg
haftalık takas
Sn. Cefaks elinize sağlık çok teşekkür ederim.
Alcar yavvvaaaşşş ciğerimi söktün😅
Bu uzun yatan mı uzun oturan mı vardı ortalıktan kayboldu ne iş çalı çırpı arkasında raks mi yapiyo 😬😬😬
Alcar, Haftalık, Log. Dolar bazlı grafik.
https://i.hizliresim.com/DRIhfp.jpg
ha gaYreT onu Brezilya da rio da görmüş. Gerçi zamansız gitmiş. Salgın zamanı yazık edecek kendine! Tek başına vaktim ve naktim bol diye bağıra bağıra MÜTHİŞ bir şekilde festival yapıyormuş.[emoji1787][emoji3][emoji24][emoji2][emoji16] Son bağırmasında, Amozan a çalı çırpı arkasına kaçar ben diye bağırıyormuş[emoji24][emoji24][emoji24] Dikkat etmesi lazım, orada tehlikeli kabileler var, piton var, Anakonda! var. Timsah var.... Var oğlu var yani...
Bereketli ve güzel bir gün olsun inşallah....
Dar alanda kısa paslaşmalara devam At hırsızları kendileri alıyor kendileri satıyor devam 300 kadar takılın 500 de 400 de alan 3-5 kişi için ufak oynayın yakında alırsınız tezkereyi bu kafayla Alarko Holding büyük vizyon kuruluşu tabela misiniz yoksa siz
Vakdin ve nakdin rahat olması ne demek anlaşılmıştır inşallah. Borsa uzun vadede ihtiyacınızın kesinlikle olmadığı bir parayla yatırım yapılması gereken bir yerdir bunu yapmayan kendi kararını uygulayamaz inisiyatif kullanamaz. Borsada kumar oynar gibi hareketlerin sonu hep hüsrandır. Bu yüzden aman dikkat. Ha bize gelince o gün gelene kadar ki bu bizim görüşümüzdür bizde satılık 1 lot alcar yoktur. Bu bizim kararımızdır bizi bağlar siz kendi kararınızı verin sonra üzülmeyin. Bizi bağlayan görüşlerimizi dikkate alarak hakaret ve küfür içerikli cevaplar vermeyiniz. Herkese iyi bir gün ve bol kazançlar diliyoruz. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir tamamıyla kişisel görüşlerimizdir dikkate almayınız. Daha ne diyelim bunlar BİZİM GÖRÜŞLERİMİZ DİYORUZ.. 😂😂😂😂😂😂
430'larda dengeleniyor izlenimi veriyor ama 395'e kadar sarkıp geri toparlanması yapay bir gösteriş ise aşağı baskılama 319'a kadar da sürebilir. Gerçi o kadar değer düşürmenin kime ne katkısı olur onu sorgulamak gerekli. Brüt takas uygulamasının ne kadar işe yaradığının, kimin ekmeğine yağ sürdüğünün de durup bir düşünülmesi lazım. Umarım bugün yavaş yavaş dengelenir. F/k 92,6 - PD/DD 10,7. Bu değerler çok yüksek ama vardır herhalde fiyatı bu seviyelere getiren ve asıl mal taşıyan grupların bir bildikleri. Bugün herkes için iyi ve kazançlı olur inşallah. Naçizane kendi görüşlerimdir, kimseye yatırım tavsiyesi vermek haddim de değildir ve bana düşmez.