Akşam 17:00 a kadar diye biliyorum
Printable View
yüzde kaç vericek ne zaman belli olur .
muhtemelen talep yüksek olacak diye düşünüyorum.
iş yatırımdan talep giremiyorum
Yapı Kredi sürekli hata veriyor çözebilen var mı?
İng de talep giriliyor sıkıntı yok
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kac tavan yapar acaba bu hisse
Osmanlıdan ilk gün talep verdim 800 TL lik para hesaptan cekildi simdi talep izleme kısmına bakıyorum talebiniz yoktur diyor ekstrede gwind adet miktar gözüküyor cekildiğine dair ama talep ızleme kısmında sabah gözüken sey simdi gözükmüyor sebebi nedir portfoy dede yok 800 TL de yok talep izlemedede yok hissede yok harika bir arz oldu bana
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne zaman lot sayısı belli oluyor?ytd
tureksdeki gibi bir o......çocuğu çıkarsa 3 tavan bile çekmez.SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tesekkür ederim Sn. FenerleeSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaç lot gelecek acaba ?
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaçta açıklanacak kaç lot geldiği acaba
Diğer arzlarda seans sonunda belli olmuştu. Bu pazartesiye kaldı.
Osmanlı yatırım da 100 lot talep ettim ne para var nede lot gözükmüyor
VIA A4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eşit dağıtım olanlar son başvuru günü akşamına belli olur.
oransan olanlar cuma bitiyorsa pazartesi belli olur.
eşit + oransal olanlar yine cuma bitiyorsa pazartesi belli olur.
Hasan abi, Aydem hakkında ne düşünüyorsun? SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olur :) SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam sizdede İnternet sube sine girdiğinizde talep izleme kısmında talep bulunmamaktadır mı yazıyor. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bende de deniz bankta para kullanılabilir durumda kilitlenmemiş ve başvuru yok ama annem adına ziraat banktan yaptığımız var
defter değeri 1,5 tl diye hesapladım doğrumu acaba.tamda bilmiyorum bu hesapları.
karlılığı yüzde 140 artırmış bir yılda
103 lot hayirli olsun
SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle hayırlı olsun.
20 bin lot talep girişi yaptım ama ne kadar gelir bir fikrim yok.
Alında eksik gelirse; talep çok demektir hisse için iyi bir durum
olmakla beraber %5 lik ek arz gündeme gelecek.
Ek arz işlemleri sonrası hisse adeti çoğalacağından, genelde hisse düşer. Örnekleri var..
Piyasa değeri ile ilgili fikir vermesi açısından aşağıdaki link'e bir göz atmanızı öneririm.
Mevcut kapasite 269 MW
1mw'lık yatırım maliyeti kabaca 1,5 milyon dolar
269MW * 1,5 = 403,5 milyon dolar
Şirketin borcu varmı bilmiyorum onu düşmek lazım bu rakamdan çıkan sonuç şirketin yatırım maliyeti/varlık değeri hakkında
bir fikir verebilir.
https://www.doganholding.com.tr/habe...is-tamamlandi/
Herkese bol kazançlar dilerim.
Tekrar hayırlı olsun.
Al-sat tut değildir.
Bazı bankalar hesaplara geçmiş. Kaç lot gelmiş bilen var mı?
Hangi aracı kurum?
20 sayfayıda okudum , gece baktım ..
eger hatam varsa özür dilerim ama neredeyse tüm yorumlar 50 lotmu gelecek 100 lot mu gelecek ..
kaç tavan yapacak.. abi gelecek olan rakam sanırım 350-550 tl arası bişe
10 tavan yapsa verecegi 500-600 lira ekstra...
ama pek şirketle ilgili yorum göremedim.. finansal oranları vs. izahname vs okudum ama yorumlama becerim pekte yok ..
yatırım yapılabilir bir şirketmidir. ? borçluluk yapısı vs.
evet karlılıgı artmış gözükmekte.. eskiden enerji satışı yapıyormuş, 2 sene önce bitirmişler.. hasılatları düşmüş epey ama karlılıgı güzel artmış.. hasılat düşme sebebi ise elektrik satış işinden çıkmaları olmuş....
sanırım erzurumda ki santralleri yeni bitmiş .. oradan da güzel bir gelir bekleniyor...
şahsen ben begendim... fazla maliyeti olmayan ama geliri süreklilik sağlayan bi sektör ..
epey bir banka borcu var ama bu çokta sorunmu bilemedim...
216 sayfa izahname, okumak istesen hersayfayı çok zor... misal döviz borcu çokmu yada kasada çok döviz varmı bilemedim...
yani şirket hakkında güzel bir yorum okuyabilsek belki alım fırsatları değerlendirilebilir . teşekkürler şimdiden.
Garanti'den 100 lot talep etmiştim, 99 lot vermiş.
Borç görmek isteyen aydem e baksın. YTD 😄