arkadaşlar ,odaş ın satacağı cante hisseleri satışı başladı mı?bu düşük hacimle ancak haziran da satışı bitirirler.
Printable View
arkadaşlar ,odaş ın satacağı cante hisseleri satışı başladı mı?bu düşük hacimle ancak haziran da satışı bitirirler.
cante bu kar rakamı ile 50-60 lı fiyatları görmesi gerekir.F/k 10 olarak baz alınırsa
Kar 915 milyon,,,odasa düşen 702 milyon tl,,,süper.
Altın yumurtlayan tavuk,,2.tavanına gidiyor.
%77 odaşın ama cante 20 milyar piyasa değerinde!
Odaş 5 milyar piyasa değerinde, bu nasıl bir fiyatlama!?
Nasıl bir şirket bu 20 milyar piyasa değeri oldu. Türkiyede ne büyük şirketleri solladı .Kaynağı ne şaşşıyorum.
Al sat tavsiyesi değildir.
Kışın olabilecek karaborsa fiyatı fiyatlıyor.
3.tavan hayırlı olsun.
Kim tutar seni be,,,,tavan hayırlı olsun.
Cante can dır,,gerisi teferruat:)
5.tavan hayırlı olsun.
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında SKBNK.E ve CANTE.E payları 09/08/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 08/09/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Süper oldu şimdi.kur garantili koruma gibi:)
Değerlemem şöyle,,,10 senenin ortalaması yıllık kar (mütevazi rakam) 3 milyarx10 yıl=30 milyar 5 milyarda kömür=35 milyar piyasa değeri olması lazım.Şu anda piyasa değeri 24.7 milyar.
Olur olmaz onu bilemem,her şey speğin insiyatifine bağlı,,ama speğin de böyle düşünebileceğini düşünüyorum.
Bu saatten sonra girmek isteyenler dikkatli olmalı.
Aslanım benim,,toparlanacağını biliyordum,,altın yumurtlayan tavuğu kim terkeder.:)
hem fiziksel hem finansal olarak petkimin yirmide biri olan bir şirket, dolar bazlı petkimden daha büyük piyasa degerine sahip. İlginç. bina yıkıldıgında altında kalanlar, kendi rızası ile orada bulunduklarını unutmasınlar
Cantem 90 oldu.
VBTS kapsamında CANTE.E payları seans başından 22 Eylül seans sonuna kadar emir paketi tedbiri ile işlem görecek.
Oldu olacak,tahtayı bilançoya kadar hep kapatın da rahat edelim.
Biliyordum beni mahcup etmeyeceğini.93 oldu.
Şöyle izah edeyim,,1-teknik olarak hisse,kuvvetli boğa piyasasında.
2-Hisse sığ oldummu,,genelde temel analizine bakılmaz (kaldı ki ben yaptım önceki sayfada)
3-Enerji krizi beklentisi var biliyorsunuz.
4-Diğer aşırı primli hisseler yanında cante solda sıfır kalır.pd/dd si 9.50,,,bir de sasa ya bakın kaç,,ona hiç ceza yok.
Yeni girenler eskiye göre dikkatli olmalı,benim maliyet düşük.
80 den düzeltmesini tamamlayan CANTE çıkışa başladı,,grafiğin üst çizgisi 110-115 gibi görünüyor.
Piyasada kömür yok diyorlar.
tavana 3 kademe kaldı.
Tesadüfen gözüme ilişti benmi yanlış görüyorum 320 Milyonluk sermayeyle kurulan şirket piyasa değeri 1,5 yılda 40 milyar olmuş . Neden bu kadar yükselmiş bilen biri varsa açıklayabilirmi.
AL SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR.