https://www.youtube.com/watch?v=UNge3nZTVVE
bu videoyu izleyenbu hissede sabirla bekler gercekten cok guzel sirket....
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=UNge3nZTVVE
bu videoyu izleyenbu hissede sabirla bekler gercekten cok guzel sirket....
Dün vedalaştım. Suyun gözesinden bir yudum içtik Allah bereket versin. kalanlara bol kazançlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aman dikkat dünkü filler birbirini değil yine bizi ezmesin.Dün 45m. işlem oldu halka arz sayısının 3,5 katı. Misal dolaşımdaki olan hissenin tamamı 3,5 sefer el değiştirmiş gibi.Birşeyler oldu ama ne oldu bunu dünkü hareketin mimarından başkası bilmiyor. Dünkü alan satan kim acaba.
YTD.
siz satın ağalar beyler alan olur elbet
Arkadaşlar durun bakalım önce malın güzel bır toplanması lazım. Nede olsa eşit dağıtım yapıldı daha zamanı var.. Hemen olmuyor bu işler..
#kontr ve #edata benzerliği-ikiside teknoloji-sermaye 38biri 45 diğeri-kar 15 biri 17diğeri-lotadedi 9 biri 13diğeri-pddd kontr 16 edata 2 -kontr 108tl gördü edate 2günlük henüz tahtacısı yok 6 tl **tahtacı adaylarına duyurulur***kontr 108 olduysa edatada neden olmasın?
KOTROLMATİK İLE olan benzetmen ilginç olmuş kontr ekmeğini yedik hala elimde düşük maliyetli var burada daha üç gün oldu bebek doğalı hele biraz ağlamaya kap haberi yollamaya başlasın almayı planladıkları şirketler ile şimdi sıkı pazarlık sürüyordur onlar gelsin 6 aylık kar gelsin görelim o zaman daha çok ilgi çekecektir zaten belli tahtada birileri dökülmeye çalışıyorlar
7 tl ye yakin bolgede konsolide olmus gibi.Mal in kucukler den buyuklere gecis sureci.Diger teknoloji sirketleri uzun vade nasil yukseldiyse buda Sirket in yapacagi islere ve bilancoya gore yol alir orta uzun vade.
Nasıl ki turex escar ile hareketlendi ise e-data içinde benzer durumu vbt yazılım arzında bekliyorum Pazartesi güzel günler başlar
buralarda bıraktım tepişşin biraz :wave:
Ky kalmamış
Çok güzel
Heyecan da yok
Düştükce alacağız
yola devam bu daha başlangıç
Küçük yatırımcının elinden hisselerini tereyağından kıl çeker gibi aldılar. Ne yazık ki insanları halka arzlardan soğuttukları için %10 gören küçük yatırımcı satıp kaçıyor. Kumar arenası oldu koskoca borsa. VBT’de de aynı durum var.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tavanda kaç lot var acaba? Azalıyor gibi geldi bana ama emin de değilim tabi.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim, sağolun.
son işlem günü hakkında bilgisi olan var mı? tavanda kaç lotla kapattı vb.
citibank yabanciya 360 bin lot civari virman gitti... bakalim daha nekadar gidecek....
yarın da artı kapasın tavan olmasın da %9 olsun yeter bayram harçlığı çıksın kurban kent şekerleme derken üstelik tatil gezme yayla deniz masraf artıyor enflasyon üzerinde büyümüş daha da büyümek için borsaya gelmiş şirketinize sahip çıkın bu arda patronlardan beklediğim sadece dürüst ve zamanında kap haberleri yeni şirket satın almaları gibi haberleri ilk önce kapa bildirmesi hep beraber bebeği büyütmeye devam
iş banktaki adam 3,2 milyon topladı garanti ve ytf de yardım ediyor organize bir şekilde mal toplanıyor gibi geliyor bana halka arzdan alan biri olarak daha hiç satmadım 10 üzerinde kalıcı olur ise önü açılır
alan kişi kendini belli etti burak almış toplamda şirketin %6sını toplamış
EDATA – Burak Sözübir tarafından 13,30 – 13,68 L fiyat aralığından 400.000 adet pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %6,33’e yükseldi.
işler daha da güzel olacak
Anladığım kadarıyla yurtdışındaki teknoloji hisselerindeki hareketlerin Türkiye borsasındaki yansıması olabilecek potansiyele sahip bir kağıt.
İnşallah daha yeni haberleri gelince görelim birde.firma satınalma ,yeni şube açma gibi...
Şirketimiz bulut tabanlı uygulama güvenliği ürünleri üreticisi "Wallarm Inc."ın 02.07.2021 tarihi itibariyle distribütörü olmuştur. Sözleşme Wallarm'ın Türkiye'ye distribütör atama yetkisi verdiği Ana Distribütör "Grit Partners KFT" firması ile imzalanmıştır.Şirketimiz Wallarm ürünlerinin Türkiye'deki tek distribütörü konumundadır.
iki tane daha şirket satın alacaklar ayrıca ankara eski şehir yolunda tüm ülkeye dağıtım amacı ile büyük bir depo oluşturacaklar sonra satışlar ve siber güvenlik elamanı alacaklar bunları bekleyin %30 enflasyon olan ülkede %50 kar yazan şirkete ortaksınız daha ne olsun
02/08/2021 - 03/08/2021 tarihinde E-DATA TEKNOLOJİ PAZARLAMA A.Ş. payları ile ilgili olarak 12,96 - 13,68 TL fiyat aralığından 230.000
TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu
işlemle birlikte E-DATA TEKNOLOJİ PAZARLAMA A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 03/08/2021 tarihi itibariyle %6,84 sınırına
ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
İlk defa bu gün gördüm
Atı olan üsküdarı geçti
Alan hayrını görsün
ben daha halka açılmadan buralara geleceğini biliyordum desem yalan mı olur sadece 6.his
Bilançoya bakmak lazım hakediyor mu?
Brüt takas geldi, bir süre dinlenip yoluna devam eder diye düşünüyorum. Özellikle bir haber KAP’a gelirse, hareketi öyle yaparlar. Yol uzun. Kendi şahsi görüşüm olup, yatırım tavsiyesi değildir.
Sent from my iPhone using Tapatalk