Dokuz ay önce 5 liraya satılan bir kilo şeker olmuş 25 lira,
Şeker hissesi yerine, şekerin kendini almak varmış...
Printable View
Dokuz ay önce 5 liraya satılan bir kilo şeker olmuş 25 lira,
Şeker hissesi yerine, şekerin kendini almak varmış...
Şekerdeki fiyat artışlarını hile yapmadan bilançoya yansıtırlarsa 6 aylıkta ciddi bir kar yazar. Temmuz başında da fiyatlamaya başlar. YTD
kademelere onarbin değil yüzerbin yazın ha ha haaaa
şirketin bilançoyla pek işi kalmamış gibi,3 aylık bilançoyu da p.ç ettiler zaten..stoklarında 60 m liralık mal kalmış ve 2 nisandan itibaren şekere gelen %30-40 lık zam sonrası bunları da tükettiğini düşünelim.
ayrıca ithal edilen şekerin dağıtımından da gelen karları hesaplasan çoook para ediyor.citi de satış yapan kişinin yabancı olduğu da belli değil, bazen bıyıklı yabancı dediğimiz şirkete yakın kişilerin işlemleri de olb.
genel kuruldan da bir şey çıkmayacağına yönelik yönetim kurulu açıklamaları var. malum çed açıklaması olumlu gelirse varolan kar payını şirketin daha iyi yerlere gelmesi için ayıracaklarının sinyallerini verdiler zaten.. y.t.d.
halka arzda tahhütleri var geçsinler o işi iş mahkemelerine gider işler sermaye 46 mly özsermaye 732mly nerede yatırımcının hakkı bu kadar makas olurmu spk uyuyor şikayet edin yatırım tavsiyesi değildir
Yıl sonu hedef fiyat 165 TL veren var.İnsallah oraya gider ve herkes kazanır...
Hisse Fiyatı Düşüyor ama Para Girişi Var
Hisse senedi için alım fırsatı kollayanlar hisseyi toplamaya başlamıştır. Hisse senedi dip noktasına gelmiş olabilir. Muhtemel trend dönüş sinyalidir.
Bilanço, Altı aylık toplam kar 128,8 milyon geldi
Yarın nasıl yansır
Valla ne dense boş bu hisse için...
2021/6 aylıkta toplamda 17,5 M kar varken,
hisse 9. ayda 100 lira üzerine çıkmış...
2022/6 aylıkta 128,8 M kar var...
Tahtacı ne derse o olacak...
İlk çeyrekte 95 M vardı, 2 çeyrekte niye 33 m geldi demez umarım...
2021 yılı
1. çeyrek kar: 15 M
2. çeyrek kar: 2,5 M
3. çeyrek kar: 2,1 M
4. çeyrek kar: 82,3 M
Toplam : 101,9 M
Patronlar mal satacakmış.
2.275 binerden toplamda 4550.000 lot
Dağıtım zamanı
Yuh patron tefecilerine.
borsada işlem gören tipe dönüşüm bera hisselerinde de olmuştu. hisse 19.36 değere kadar yükseldi. benzer bir olay ktskr'de de yaşanabilir.
https://i.hizliresim.com/e6q3fdl.png
Batia yada doguyada dönsek bana göre pek fa#la etkilenmicektir.
Pusuda bekliyorum
33,77/42,64 aralıklarında hareket olası görünüyor.
bütün bu hareketlere ayak uydurmadı..HENÜZ..
Gumusu ve altini olanlar,öküzü koyunu arpasi olanın kapısında beklerler
KİLER HOLDİNG A.Ş.
KLRHO
Kütahya Şeker Fabrikası A.Ş. nin serbest dolaşımda bulunan paylardan ortalama 36,54-40,83 TL fiyat aralığından 2.275.000 adet satış işlemi tarafımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Kütahya Şeker Fabrikası A.Ş. sermayesindeki payımız 12.10.2022 tarihi itibariyle % 23.53 olmuştur.
İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
Kimin aldığı çokta önemli değil. Bukadar malı alan zarar etmek için almamıştır diye düşünüyorum. Tekkeyi beklemeye devam. 12 ay içinde 100 üstü olursa verir çıkarız.
Bence gene kendileri aldı. Ben de heyecan olsun diye biraz aldım bugün...
Bahara 100-200 diyen bir arkadaş var bunun için. 40'ı geçerse 90 diyor. Genelde yazdıkları doğru çıkıyor. Hayırlısı...
ne güzel gaz veriyosunuz ..neye göre söylemiş .temeli sağlam ,kar beklentisimi .neden niçin açıklayın da bilelim .sallaması kolay bu milletle dalga geçmeyin vebal alırsınız ..uygun yerden diplere yakın alınan ,temeli sağlam ,sürekli karını artıran ve büyüyen senetleri alanlar sabrederse fazlasıyla kazanır .
Haydi artık toplayacağın malı topla da gidelim zaten topu topu 13 milyon hissen var. Bu %6 düşme de süper oldu lot arttırdık. :bravo:
Bir kaç taban yapsan da keşke biz de mal toplasak iyice tahtacı kardeş.
Selam ortaklar.
Yıl başına kadar 80 TL hedefi için ortak oldum.
Arazi haberleri gelirse hedef 300 TL olur benim için.
Yatarım o zaman üzerine.
Herkese bol kazançlar...
Halka arz olduktan sonra 16.00tl den bir miktar alıp 34.32 tl den bu hisseden çıkmıştım sonrasında 105.00tl ye kadar gitmişti geri dönüşü zaman içerisinde 23/24 tl ye kadar düştü ilerisi için umarım daha iyi yerlere gelir tekrardan bir miktar hisse ile takibimde herkese bereketli kazançlar dilerim
Ben geçici olarak çıktım. Genelde ben kağıttan çıkınca güzel prim yapar. İnat ettiğim bir kağıt aldım. Onu satınca tekrar buna girmeyi planlıyorum. Her şeyin hayırlısı...
SÜRDÜRÜLEN FAALİYETLER VERGİ ÖNCESİ KARI (ZARARI) 203.200.431
SÜRDÜRÜLEN FAALİYETLER DÖNEM KARI (ZARARI) 170.566.486
geçen yıl 23 milyonmuş...!!!!
Tahta gider mi yarın göreceğiz...
beklenen hareket eksi açman ekside kapatırız burdayız bu kar elde edildikten sonra gidermiyiz spek bey
ytd degildir
saygı ve deger hak edene gösterilir
Açıklanan bilanço ve endeksin artı olmasına rağmen düşüşü anlamış değilim neyse bekleyip göreceğiz herkese sabır ve bol kazançlar dilerim
.....
.....
Kimsede yok.Neyse.
Günlükte düzeltme yapıyor.
9 günlük ortalama üstünde hareket ediyor şu an. Fibodan bakarsak 44.18 altına inmezse sorun yok ..
https://www.resimupload.org/images/2...n-Alintisi.png
YTD.
Ilk defa aldık bakalım 12 aylik bilançoyu ve temettü kararını görmeden satmayı düşünmüyorum. Hayırlısı olsun ama dolasimdaki lot sayisi az olan hisseleri pek sevmiyorum. Tahtadaki hareketler çok sert oluyor.