https://www.youtube.com/watch?v=uQYQ...BCnyadanSesler
Printable View
altarın oğlu kartal
kaldır bakalım...
:yahoo:
yorgunum beni bekleme kartal :wave:
1xx üzerine çıkmadan seni elimden çıkartmam :)
ortaklar neden kimse yok burada? PD:DD birin altında bunun gibi bir enerji firması var mı yahu?
Türkiye'nin
en güçlü yenilenebilir elektrik üretim şirketlerinden birisi olma hedefimiz
doğrultusunda, karlılığı ve potansiyeli yüksek olan projeleri geliştirmek
üzere;
21.09.2022
tarih ve 2022/19 nolu Yönetim Kurulu Kararı ile;
Şirketimiz
ile 9 Derece Arge Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında, Tasarım
Danışmanlığı Hizmeti ile farklı konseptlerde ve alanlarda elektrik
üreten bisiklet tasarımı sürecini planlamayı, ürün tasarlamayı ve
prototiplemesinin yapılması ile üretim proseslerin belirlenmesini amaçlayan Tasarım
ve Prototip Üretim Sözleşmesi imzalanmıştır.
İş
bu sözleşmeye göre, 9 Derece Arge Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. en az 10 adet
elektrikli bisiklet prototibini en geç 21.01.2023 tarihine kadar şirketimize
teslim edecektir.
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın
bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla,
Yeni bir hikaye yazacak gibi duruyor.
Hayırlı olsun.
Enerji sirketleri icerisinde çok geride kalmış görünüyor..İyi de topladıklarını düşünüyorum....Sanırım yavas yavas harekete geçme zamanı ..
Defter değeri piyasa değerini sollamış enerji şirketi ama başlığında kimse yok. :) Böyle hisselere ortak olmayı severim. Varsın dursun bakalım neler olacak...
İlerleyen zamanlarda Doğal gaz sıkıntısı / kesintisi yaşanması durumunda, ön plana çıkacak bir şirket.
Beklemeye değer.
yükselmesi için kartların dağıtılması gerek..misal hünerdeki gibi..satışa konu etsin orhun kartal beyfendi kaddessallahü sırrahu şöle bir iki milyon lotçuk yada bana versin ben yükselteyim..ahahahahahahahah
huhuhu patron halka arzdan elde ettiğin paraları yemişsindir..para lazım degildir??? sana güneş tarlası alacam ışıl ışıl yananlarından ahahahhahahahahahahahaha
aslında sektör mükemmel, umarım hakettiğideğeri görür
türkiye çapında şirket klasmanları vardır ya ilk 500...ikinci 500 diye..karyede sektöründe 100 ler klübüne dahil olabilecek en güçlü adaylardan..yeterki bir iki projesinden ve geleceğe dair yatırımlarından ses ve doneler gelsin..yenilenebilir enerjinin ve karyenin önü çok açık..sevgili KARTAL işin gücün rast gelsin KARYE nden ses gelsin hade bakem...:)))))
babbaaaaaaaaaaaaaaaaa
bol kazançlar ağa....
adem= adam demektir...adam =kadim dostum abim dmektir...biz senle benjamin button gibiyiz..her gün yeniden yenileniriz..neydi yeni mottomuz? oo yeee karyeeee...:)) adem abim hojdur..hoj gelmiştir...
belespittten haber var mı?
Kartal kalkar,dal sarkar...Dal sarkar kartal kalkar...space trek repliği güneş panelleri acılsın,periskop içeri tamnyol ileri...ooo yeee karyeee
göstergeleri soğutalım..ayrık otlarını temizleyelim...sonra bakacaz kaça gidecek göreceğiz...
elimden her iş gelir benim aziz dostum...:))