Cok tesekkürler sağolun. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Cok tesekkürler sağolun. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm BİST tarihinde gerçekleşen/ gerçekleşecek en büyük en kararlı geri alım oluyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sirketin global capli satin aldigi sirketlerin ciroya katkisini daha cok takip ediyorum.
Asya Pazari benim icin cok onemli.
cin pazarinda olabilecek miyiz?
Payimizi pazar olarak arttirabilecek miyiz?
Hindistan da buzdolabi sirketi vardi bunun yansimasi ne olacak?
Diger urunler de eklencek mi?
Cunku Bati pazarinda beyaz esya satisi patlama yapmaz ama asya pazarinda yeni musteri kazanmak daha kârli olabilir diye dusunuyorum.
Ytd
https://i.hizliresim.com/ylqi6gd.jpg
Haftalıkta malesef yabancı satışta.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İstedikleri kadar satsınlar. 67 m lot alım planlayan kararlı güvenilir patron var.
Satmazlarsa namerdler.
Arçelik yöneticilerini ileri görüşlülüğü için kutlamak gerek. En önemli hammadde olan demir-çelik ürünlerindeki aşırı fiyat artışının yarattığı maliyet artışlarının fiyatlara yansıtılamaması nedeniyle karda ciddi düşüş yaşanmıştır. Bu düşüşün fiyatlara yansımasını ve şirket prestijini olumsuz etkilemesini önlemek için bilanço açıklanmadan önce geri alım kararı alınmış ve bunu kararlılıkla uygulamaktadır. Profesyonel yönetim böyle olmalı. Hem kendi saygınlığı hem de yatırımcıların korunması, borsa işleyişi açısından önemli. Umarım diğer şirketler de bu davranışı örnek alırlar.
*hsbc, arçelik için hedef fiyatını 43,40 tl'den 45,00 tl'ye çıkardı, yatırım tavsiyesini al olarak korudu
Birşeyler oluyor ama hala anlayamadım, bu kadar yüklü ve devam eden satışlar, ardından dolaşımdaki hissenin nerdeyse yarısı kadar açıklanan geri alım programı, her sabah %1,1,5 yukarı sürmeler, ardından aşağı basmalar, endeksten bağımsız yapılan hareketler, bir gün ak yatırımla satmalar, diğer gün bofa ile, sonra ünlü ile, sonra ykbnk ile devam eden satışlar, 33 altında alıyormuş gibi yapmalar, 33 üstünde kendi haline bırakmalar. Var bişeyler ve kısa vadede olumlu görünmüyor malesef.
Geri Alımlar genelde 17.30 da başlar.
Her gün geri alıcak diye bir kaide yok. İstese 1 lot dahi almaz alımı bitirir. Her gün aynı muhabbet valla önce yükselt sonra düşür yani yüzde 1 cıkmıssın kimse alamamış diğer tarafı cok az sür biraz böyle yapınca bir sürü kişi geliyor hisseye biniyor bu hisse gidecek te ben görecem nasıl gidecek bu şartlar altında onuda bilmiyorum. Bofa ünlü ak maşallah bugunde yapı kredi nur topu gibi geldi satış tarafına.
Nerde o satan açıkçı çakallar.
Patron alacağım dibine kadar diyor sen tutup satıyorsun doçe ipnesi
https://i.hizliresim.com/9lx7f48.jpg
https://i.hizliresim.com/c0j8ghq.jpg
Tahtayı bir tek o kaldırabilirdi geldiler aldılar ve tahta gitti asıl bundan sonraki hareketleri önemli.
Bugün 34.50 civarında satmayı akıl edebilen varsa tebrik ederim. Tam bir ay önce 33.40'dan ekleme yapmıştım. Hala aynı yerde.
Ne 34.50 imiş ben anlamadım diğer hisseler patır patır gitti bu bugun bile geri gelme derdinde satmaya da korkuyorum örnek olarak cok yükseldi diye sise kchol sattık geri gelir nasılsa tekrar alırız diye maşallah ok gibi gitti bu da bugun hareketini yaptı hemenn geri cekil di :)) SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
40 bin
34.50 nin tekrar bugün yarın denenceği aşikar..
türkisş yat fena terste kaldı 450 bin lot 33.61 maliyetle..:shh:
ak geri almaz citi adına verdi.
Tekrar kutlarım sayın doctrine. Bu kadar büyük miktarla böyle cesur hareketleri yapabilmek büyük başarı. Şahsen ben 18 bin lotla çakılıyım. Sadece aydan aya para buldukça ek alım yapıyorum. Geçmişte Sat-al yaptığım zamanlarda hep lot sayısını düşürmüş olurdum. Onun için sat-al olayını bıraktım.
bol kazançlar ...
bofa bugün de sürerse açıkçıların dayanma gücü kalmaz...viop kısmında 0.5 primli şu an...
Ne güzel verdiler ya yine elimize daha 20 dakikada bofa 1.satıcı 191 k inşallah dün aldıklarının hepsini satmaz yoksa cıktıgımız yerden daha geri gelicez bezdirdi yıldırdı artık.
Saka gibi ya dünkü seviyesine geldi neredeyse.
Valla hocam 33 altında alacak diye de bir kaide yok saplanıp kaldık yükselişi kacırdık diğer hisselerde bunda beklerken. dün büyük fırsat vermiş kardayken satıp terketmek varmış buraları. Güvendik yüklü alımlara adam 1 milyon lotu u sattı geri kaldı 700 bin lotu. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada para kazanmak öyle kolay değil. Yerine göre çok sabırlı olup beklemek lazım, yerine göre de kar cebe diyip küçük kazançları yeterli görmek lazım. Arçeliğin 12-30 TL yolculuğundaki gibi bazen açgözlü olacaksınız ve yüzde yüzün üzerinde kar alacaksınız, bazen de aza tamah edip 32-34 TL yolculuğundaki gibi yüzde üçü yeterli göreceksiniz. Ama önce nasip olacak. Ne BofA ne şirket ne de bir başka oyuncu kendi kazanmadan başkasına kazandırmaz. Hele hele BofA bile böyle bir dönemde kendine yüzde 2-3 gibi karları yeterli görüyorsa dünkü çıkışta satmayan bizlerde kabahati aramak daha doğru olur.
33 .07 den de 450 bin lot aldığını gördük.
Bofanın kusmuğunu almak istemiyor olabilir
Patron alımı sigortadır
Tabiki öyle bir kaide yok ama adamlar almıyorlar işte.
Amaç almak olsa, toplamak daha çoğunu elinde bulundurmak vs. olsa 45 den de alırlar .
Ama almıyorlar...
(33 rakamını yaklaşık rakam olarak telaffuz ediyorum, 32,95 de olur 33,05 de. Burda da aşırı patroncular var, üzücü. Yatırımcı her zaman yalnızdır.)
Şirket sizin olsa ve böyle vahşi bir satıcı olsa karşınızda kağıdı tavan tavan götürüp elindekileri almayı mı tercih edersiniz yoksa dur madem bu kadar istekliler satmaya alabildiğim kadar ucuza alayım elindeki malları mı dersiniz?
Şunu unutmayalım ki şirket kendi hisselerini bu yabancıdan ne kadar ucuza alırsa o kadar iyidir. Yabancıyı kovaladıktan sonra Şirketin hissesi her yükseldiğinde bilançoda daha büyük karlar görmemize neden olacak bu şekilde.
Bana göre bofa dün 33.50 direncini kırdı gösterip piyasaya daha yukarıdan mal satmak istiyordu. Ama emeklilik fonları (tahminen) 34 ve yukarısından yabancının eline malı verdiler kafasına vurdular. Planları pert oldu. Zaten şirket buyback açıkladıktan sonra her hamleleri yurt. Elleri kolları bağlanmış ve sıkışmış görünüyor her defasında daha büyük hata yapıyorlar.
Malları bu fiyattan devredecek başka çaresi yok. Öyle kağıdın ağası benim diye dolaştırtmazlar adama. Bu bir savaş sonuçta. Büyük paralar var ortada. Yabancı umarım dersini almıştır. Bu kağıtta artık onun borusu ötmüyor.
Ne güzeldi halbuki değil mi? istediğin yere indir istediğin yere çıkar ve bunu aylarca her türlü olumlu haberden bağımsız yap.ç. Şimdi düşüremiyor farkında değil misiniz? Düşürdüğü yerden şirket elinden alıyor malı. Piyasa da akıllandı ve yemiyor suni hareketlerini. Çıkarttığı zaman kafasına vuruyor malı dün olduğu gibi.
Az sabır. Biliyorum çok sıkıcı ama biz bu savaşta oyuncu değiliz. Şirketin alım yaptığı yerler sigortamızdır. Düşüşler sınırlı yukarı potansiyel kuvvetli diye düşünüyorum. Şu yabancı kovalandıktan sonra işler yoluna girecektir bence.
Geçmişte ABD de mc danolds ve bankof da buna benzer ciddi geri alımlar yapıldı.
Bir süre sonra fiyatlarda artış olduğu gibi hisse başı kazançta artış ve fk da düşüş görüldü.
Kusma bitince talep artar ve sonrasında hiç alım yapılmasa bile fiyat ederine gelir.
Haydi patron bugün elini cebine atma günü.
bank of 17.08 +1727 m
18.08 - 1273 m
19.08 - 317 k
20.08 - 100 k
Kaldı 37 k lotu bankofun.patron elini cebine atmasına gerek yokki hisse zaten düşüyor cıksa da düşüyor gider 32 lerden 31 lerden hatta 30 lardan bile alım yapabilir niye yüksekten alsın ki. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başta Deutsche ve sonra da Citinin 3 aydan fazladır devam eden -muhtemelen- anlaşmalı satışları bitmeden herhangi bir beklentiye girmemek lazım. Sonrası aydınlık ama kim dayanabilir bilemem.
Vesbe bedelsiz sermaye artırım kararı almış. %742
Aha buda alacak vuracaz voleyi arkadaslar kusura bakmayın psikolojimi bozdu sağolsun arclkSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
33 altında alıyor her türlü algısı oluşturduktan sonra geçen hafta 1 lot bile almadılar. İyice tatsızlaşmaya başladı yabancı satışı-geri alım programı.
Durum kötü cuma ve bugun endeks cıktı bu cuma düştü bugun de eksi kapar büyük ihtimal zaman geciyor daha bunun fed acıklaması bizim mb kararı ülkedeki olaylar vs var borsa cıkarken cıkmayan düşüşlerde napacak merak ediyorum. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet sasırtmadı ve böyle bir günde eksi kapanıs yaptı fazla söze gerek yok. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rezalet bir durum söz konusu
Adam alacağım dedikten sonra saman alevi gibi çıktı ve 32.50-33.00 arasına demir attı
Rezilsin Arclk..sana güvendik hata ettik.
Her sabah açılışta yukarı çek gelenlere her kademeden malı verip günü en düşüğünde kapat. Malı alıp şirkete güvenip bekleyen biz hatayı kendimizde arayalım. Herşey çok net.