Valla Adam halka arz ı Bizim cebe yaptı spk ile anlaşıp bizim canımızı okudular Allah yedirmeyi nasip etmesin çocuklarından çıksın karıları başka erkeklerle alemde yesin bu buynuzlualrı
kurthan
Printable View
Valla Adam halka arz ı Bizim cebe yaptı spk ile anlaşıp bizim canımızı okudular Allah yedirmeyi nasip etmesin çocuklarından çıksın karıları başka erkeklerle alemde yesin bu buynuzlualrı
kurthan
Dün itibarı ile Abidin Gülmüş 780 bin lot 3.20 ortalama ile GEN İLAÇ hissesi aldı. Bu olumlu bir gelişme Patron şirketinin arkasında demektir.. Uamarız hisseye desteği devam eder..
Ekim ayında güzel haberler bekliyoruz..Genil den..
Lanet olsun onun gibi kağıda
Sabırla bekliyoruz.. Arz fiatına göre %30 primli. Patron öyle düşünüyor galiba.. Ancak yatırımcılar bu kağıdı 15-16 lardan aldı..Halka arzdan alan sözde kurumsal yatırımcılar..bu malları KY lara 15 li 16 lı hatta 17 li fiatlardan boca ettiler..Sonuçta kağıda giren herkes yandım anam diyor..
Şirketimizin 20 Ekim 2021 tarihinde yapmış olduğu Yönetim Kurulu toplantısında;
1. Şirketimizin Borsa İstanbul'da işlem gören paylarının fiyatının Şirketimiz faaliyetlerinin gerçek performansını yansıtmaması sebebiyle pay sahiplerini korumak, pay fiyatımızın istikrarlı olarak gerçek değerine uygun oluşumunu sağlamak ve yatırımcılarımızın Şirketimize olan güvenini korumak amacıyla, II-22.1 sayılı Geri alınan Paylar Tebliği'nin ("Tebliğ") yakın ve ciddi kaybın tespitine ilişkin şartlarına tabi olmaksızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21.07.2016 ve 25.07.2016 tarihlerinde yapmış olduğu Basın Duyuruları çerçevesinde Borsa İstanbul'da paylarımızın işlem gördüğü Yıldız Pazar'da Şirketimiz tarafından pay geri alım işlemlerinin yapılmasına,
2. Pay geri alımına konu edilebilecek azami pay sayısının, Şirket'in çıkarılmış sermayesinin %1,67'sine karşılık gelen 5.000.000 adet (5.000.000 TL nominal) olarak belirlenmesine,
3. Geri alım için ayrılacak olan fonun 80.000.000 TL olarak belirlenmesine,
4. Yürütülecek geri alım işlemlerinin Şirketimizin finansal durumu ve faaliyet sonuçlarına ilişkin herhangi bir olumsuz etkisi olmayacağının öngörüldüğünün açıklanmasına,
5. İşbu Yönetim Kurulu Kararı ile Borsa İstanbul'un Şirket paylarının işlem gördüğü Yıldız Pazar'da gerçekleştirilecek olan pay geri alım işlemleri ile ilgili olarak, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda gerekli özel durum açıklamalarının yapılmasına ve Şirketimizin yapılacak ilk Genel Kurul toplantısında gündeme alınarak, Genel Kurul'da pay sahiplerinin bilgisine sunulmasına,
karar verilmiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Hisseyi aşağı çeke çeke malı topladılar bu günde içeriden bilği alanlar var galiba onlar haber gelmeden topladı şimdi her zamanki senaryo devreye girer 15 16 arasında ky ya malı köserler dikkatli olmakta fayda var
Piyasadaki lot sayısı nedir acaba?
Açıklanan geri alıma göre 80 milyon Tl lik 5 milyon lot alacaksa bu 16 tl fiat demek.. 80 /5 =16 yapıyor.. Bir iki iyi kap haberi bu hisseyi layık olduğu yere taşıyacaktır..
Bir zaman araligi varmi geri alim icin
1 manyagin A sayesinde anca bu kadar zarar edilir güzel piyasadan faydalanilmaz
Hisse icin sat kurtul veya al unut modu
Al unut modu bence
Endeks ralli yapıyor GENİL hala kanalda takılmaya devam ediyor. Hisse alımı ne zaman yapılacak acaba?
Kendi adıma alım yapmadan beklemeye devam.
Bunun bilanco ne zaman geliyor .
Emekliye yatirim fonuna emanet hisse verip geri alinca geri alim yapmis olmuyor . Ayip denen birsey var 17 liradan itele hergun -2 yap kademede 700 bin lot degis tokus yap soran olursa geri alim hassas sirketiz dersin
Dünta Sağlık Örgütü, Hindistan firması BHARAT BİOTECH in Covid-19 aşısı olan COVAXİN e acil kullanım izni verdi.. GEN İLAÇ ın
Hindistan daki ortağı olan Bharat Biotech Hindistan ın en büyük aşı firmalarından biri. Umarız GEN ilaç bu artağından aşı lisansını alarak bu aşıyı Türkiye de üretir..
Asimi kaldi asinin pik noktasinda halka arzi caktilar iste guzel zamanlama bilanco ne zaman geliyor benim tahtada gordugum iyi niyet yok
Piyasa degeri ucuk . Bu degere 50 yillik 50 tane istiraki olan holdingler var .
Tavsiye uzeribe baktm ama dedgm gibi piyasa canliyken bunun derdi baska bilancoda daha netlesir fiyatlamasi
Yeni halka acilmis endeks rekor da sozde seffaf bilmem ne sirketsn ama ne hikmetse 2 ay onceki degere %40 artis lazim .piyasa pozitif devre kesiyorsun komik absurt .daha demedimi geri alim yaptm diye bugun
Beni yanls anlamayn ama ayilip bayilmis arkadaslar gordum ama bende tavsiye uzrrine daha iyi takip icin blraz aldm ama is yok . Gordugum . Umarim herkesn gonlune gore olur
İyiki girmemişim bu ne biçim hisse? Borsa ralli yaptıkça bu aşağıya.
Hisse geri alımı yapacakmış peh:kmk:
Twitter adresine baktım, bir vizyon bir heyecan aradım, bulamadım.
https://twitter.com/genilac/with_replies
Sat satma banane yalan yanlis yaziyorsun zaten 600 m kasada para varmis . 4 milyara en basitinden alarko holding var . Anadolu var 1 ay oncesine kdr 4 milyar idi . Ararsan bulursun .
Ben 30 yildir bu isin icindeym bukdr abartilan sirket gormedm . Oyuzden bakip arastirip takip edeym dedm .biste ayak uyduramayan klasik milletin uzerine oynayan bir tahta gordm bu benm gorusurum .
Holding demiskeb al glyho da var 1.3 milyar kasada para var 1 milyar piyasa degeri var .50 taneden fazlada istirak .
Yazsam sayfa yetmez
Benim hosuma gitmedi baskasinin gidebilir herkes ozgur neticede . Ve bence pahali . Iskinto gormuyorum biste ayak uydurmayan yanci hisse gibi geliyor . Bak bunu yazarken birde tkfen var 50 senelik olmustur heralde 4milyar kasada para var .5 milyar piyasa degeri var 1 milyardan fazla yillik kari var
Burayida mesgul etmek istemiyorm .herkese bol kazanc gonlunuze gore olsun
GLYHO diyorsun kasada 1.3 milyar para var diyorsun 7 milyarlık banka borcundan bahsetmiyorsun. Mehmet Kutman nın yıllardır hangi yatırımcıya bir yararı olmuşki ?? Gen İlaç ucuz değil ancak geleceği olan innonatif bir ilaç şirketi..9 aylık bilançosunu görelim bakalım kasada 600 milyon varmı yokmu ?
Ayrıca arkadaşlar bu platform Gen İlaç ta pozisyon alan yatırımcıların bilgi alışverişinde bulunulması için açılmıştır..
Dünkü yükseliş işlem hacmiyle beraber olumlu görünüyor. 3.5 milyon lot işlem olmuş..Bofa ve Global ilk defa bu kadar lot ile alış tarafında..Umarız güzel bir bilanço yatırımcıların kırılmış moralini düzeltecektir..
Bilanço geldi 2 milyar ciro ve 200 milyar net kar...Kasada 551 milyon TL nakit..4. çeyrekte bu nakit in getirisi daha çok olacaktır.. dolayısıyla yıl sonu net kar 300 milyon tl yi bulabilir. Bu arada kısa vadeli borçlarıda 40 milyon azalmış..gelişmeler iyi birde güzel projelerini açıklasa kağıda hareket gelir..
63 milyon net karın sadece 30 milyonu esas faaliyet karı. gerisi faiz ve vergi gelirleri.
geçen yılın çeyreğine göre hasılat düşmüş. özellikle yurt dışı satışlarda düşüş var.
Yani bilanço iyi değil
Bilanço gayet güzel bence..Yıl sonu 300 gelebilir..ilaç lara 21 kasımda zam geliyor..Satışlar ve karlılık artacaktır.. Bu dönemde ilaç şirketleri pandemi dolayısıyla mümessilleri çok zor şartlarda çalıştılar..Bundan sonra daha hızlı bir tempo devam edecektir..
En son yazdgmzdan beri ayni yerde bistn rallisinide yedi doviz poz ne durumda sirkette acaba ilac hammadde doviz ile ama iceride nedir durum
Nihayet 15 li rakamları görebildik.. 15 li rakamların üzerinde 2 gün kapanış yapması halinde ilk hedef 17.5. Bu arada güzelhaberler gelmeye devam edecek diye bekliyorum..
Hadi anladık, diğer komşular 3-4 gündür tavan gitti ve kar satışı oldu.(trilc, rtalb) Sen kaç yükseldin de, öbürleri gibi %5 eksi yapıyorsun ?
Hiç mi beklentin yok yahu ?
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.