Elimde 2000 hisem var 2000 paramı yatıracağm yoksa şirketmi yatıracak aydınlatırmısınız? Teşkür
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Elimde 2000 hisem var 2000 paramı yatıracağm yoksa şirketmi yatıracak aydınlatırmısınız? Teşkür
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah dediğiniz gıbı olur terste kalanında perişan eder bu senet, vazgeçtik olmadı dedikleri anda bitirir insanı tabıkı kuruşlardan alanın riski olmaz... Yarın tavan 1.12...
Balataları yaktı sanırım :)... İnternetten işleme kapatabılırler... Ama değişen birşey olmaz...
Bu şirketi 150 tl den borsaya sokan spk değilmi
Afrikadan veya Antartikadanmı geldi
SPK şu an doğrusunu yapıyor yazı istiyor
Herkesin bilgilendirilmesi iyidir
Adamlar genel kurulda açıklama yapmış işte
Tahsisli sermaye arttırımına gidilmesi için yönetim kurulu toplanacak diye açıklanmış...
Korkanlar sattı sanırım milletin elinden almış olabilirler..
cemaş yüzde 222 bedelli yapmıştı 1.5 tl den 20 tl ye uçtu
Bedelli değil tahsisli arkadaşlar.EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2019 biterken yapılan bu atak grafikte 2020 ye taşınır.
Yıllık grafik harika duruyor
Tahsisli gerçekleşirse 2020 nın starı balat olabilir mi ?
Vay vay vaaaayyy.
Selamün Aleyküm Ağalar.Nasilsiniz keyifler iyi inşallah.
Tavanda bekleyen 270 bin lot. Eşleşen 68 bin lot .
Satan 312 binlot üzgün alanlar ise keyifli.
Hissenette ilk yazım hayırlı olsun vatana millete ve Adana ma!
Hissenet i de. senlendirelim dedim .İnşallah DİRİLİS BALAT efsanesi burada da yaşanacak .
aleykumselam Hatİp Ağa bey
hayırlı uğurlı olsun
kapanışta alımda bekleyen 362 000
satan sıfır
satan yok ya..
Balatacılar bölgesinde köklü bir şirket olup binek araç ve ticari araçların balata ihtiyacının %35 i karşılayacak potansiyeli olup şirketinin limana yakın bir alanda olması uluslar arası pazarada kısa zamanda açılacağını tahmin etmekteyim... Kısada 1$ olabilir... Tabiki yatırımcı arkadaşlarım bu düşüncelerim şirketin kap a yaptığı üretim yapmak üzere şirket fabrikasına elektrik bağlantısı yapıldığı haberi ile bendeki bu düşenceler neden olmuştur. şirketin üretim yaptığınıda bildiğim için 2020 yılında balatacılar a.ş nin borsa camiasında ve küresel ve ekonomik sosyal alanlarda adının sık sık gündemde tutulacağını düşünmekteyim.. Kaldı ki Türkiyenin otomobil alanında ihtiyacı olan bir şirket pozisyonunda olduğunu düşünmekteyim.. Şirketin bu tür bir karar alıp iflas etmek yerine tahsisli kararını alan yönetim kurulu üyelerini tebrik etmek gerekli spk bu yaklaşıma olumlu cevap verecektir çünkü para ortaklardan çıkıyor sonuçta bedelli değil. Ytd herkese iyi tatiller diliyorum amor
sevgili yatırımcı 7 yıldır bu şirkette hissedar olarak bulunmaktayım bir dönem çok canımız yandı ve bende böyle bir yazı yazmıştır.. Inşallah bizlere yaşattıklarını geri yerine koyallar şimdilik herşey yolunda gibi ancak maliyetlerimiz çok yüksek 20 tl olsa bile zararı kurtarmıyor... Ytd amor
Bugun fırsat verdi bir 10 bin lot aldım batsada önemli değil ama forumu okuyunca nıye 50 bin almadım diye uzuldum.. Fabrikayı faal hale getırırlerse yanlarınada guçlu bır ıkı ortak alırlarsa efsane geri döner diyebiliriz... Bır ay önce farkına varsaymışız keşke, üzülmedim desem yalan olur...
Şirketi en iyi tanıyan Murat bey sanırım biraz bilgi verse faydalı olur...
Yok öyle rakamlar 1 usd bıle çok iyi rakam, tahsıslıyı başarılı bir şekilde yapar ve ciddi manada üretime geçip karlılığını arttırırsa malum artık yerli otomobilimizde olacak oradan da bır hikaye çıkarıp zamanla normal pazara geçmeyi de başarabılırse o zaman ıddalı olabılır... Ama ne kadarını yapabilir şirketi elinde bulunduranların vizyonuna bağlı yapabilirlerse hem kendileri hemde yatırımcılar kazanır... Elinde bulunduranlarda sabırla beklemeli... Tabı başka üçkağıt peşinde değillerse ama şuana kadar mal verme gıbı bır dertleri yok anladığım.. Sabah işleme açılmamasından dolayı panik yapanlar malesef sattı onlar adına uzuldum, ama bizler içinde bir şans oldu yoksa alabileceğimi sanmıyordum...
İnşallah yönetim kurulu acele edipte toplanmaz..
hisse bu fiyatlarda iken kendileri içinde albenili olmaz
3 TL.den sonra haber gelirse süper olur.
Tahsıslıden bır sorun çıkacağını sanmıyorum yeterkı samımı olsunlar, neticede şirketlerini kurtarmaya çalışıyorlar, normal bedellı arttırım olsa olmaz derdım batık şirket için milletten paramı isteyeceksiniz derlerdi kaldıkı bu şirkete kimse bedellı parası falanda vermez sadece kendileri ve ortakları verebılır.. 9.2 milyon senedı var toplamda isterse uzayada goturur ama samımı olup adam gıbı işlerini yapsalar fiyatta zamanla çıksa kimsenin canını yakmasalar daha güzel olur..
Bugün öğle saatlerinde bfren ve Fmizp nun piyasa değerleri 800 er milyon TL idi.
DİRİLİŞ BALAT in piyasa değeri ise 1.03 üzerinden sadece ve sadece 12.5 milyon TL.
Hayallerimizin de bir sınırı var sonuçta :cool:
Egeen yazmiyorum bile onun piyasa değeri de yaklaşık 2 milyar TL..
Hatip aga çılgın hayallerin var o zaman Çukurovanın agası olursun :) işte ozman yamanların demir dize gelır :) . Benım merakım ve bır o kadar da guzel olan bu senedı neden bist yukselenler listesinde goremıyoruz, goremedığımiz için buralar sakın... Birçok kimsenin varlığından bile haberi yok..
Amor Ağam Bizim menkul deki lotlar iş ve gedik e aktarılmış.Ali Cakiroglu nun satmış olduğu mallar nedense toplu olarak sadece bu 2 kuruma geçmiş :-))
Bir Ali Dayı vakası daha :-))
Acaba bu Ali Dayı bu paraları bir gecede mi yedi?
Frigo cu Tatar Ramazan geldi aklıma .Ali Dayı Ali Dayı bir gecede yedin tarlayı diyordu.
Parolamiz DİRİLİŞ BALAT :halay:
Ey spk Balat borsaya açılırken 200 tl lerden bu seviyelere günlerce taban tavan gelir Ken de zırt pırt özel durum açıklaması istedin mi?
Ey yönetim siz de açıklamayı geciktirip tahtayı geç actirdiniz mi?
Bugün bazı ky larimiz bu nedenle panik yapıp mal kaptırdı.
Siz ky bin mi yanindasiniz yoksa spek lerin yanında misiniz?
hatip ağa merhaba
Hatip ağa, balata da şu anda grafik işlemediği, senet yönünü habere göre hareket ettiği için balatanın grafiğine bakayım dedim. 208,89'dan 5,51 kadar 19 defa ard arda düşmüş, bazıları % 10 Çoğu %19 küsür bu düşüşlerin yeni sisteme göre en fazla % 10 göre hesapladığımda 32 defa ard arda düşmüş gibi olmuş biraz beyin fırtınası yaparsak 0,30 dan 12 defa çıkmış demek istediğim bu çıkışın ilk durağı 5,54 olması gerekir diyorum tabi ki şirketin faaliyete geçmesi, tahsisli sermaye arttırımı vb. olaylardan bir tane haber gelmesiyle görülecek seviye kadar % 10 artışla 32 kat ediyor nasıl fikir jimlastiği ama ( 208,89 rakamı balatanın 2 defa bedelli yaptıktan sonra belirlenen rakam) Y.T.D.
Ağam bunlar 0.50 lerden sonra aslında tavan tavan goturmeyeceklerdi tahminim.Yavas yavaş mal alacaklardı.Ama araya ben girince paniklediler.Onlar da ben de tavana alislar yazdık.Ama malın çoğunluğu onlara geldi.Ben de hedefledigim lota ulaşınca artık alış yazmayı bıraktım.Frigo da olduğu gibi burada da hisseyi tavana yuklu alış yazarak yine ben tetiklemis oldum.
Ama çok iyi oldu .Milleti uyandirdim .Millet artık balattaki potansiyeli biliyor.
Speklerin maliyeti artık 1 TL üzerinde başlayacak.Hisse ile ilgili inv....ting sitesinde ayrıntılı yazılarım mevcut.Balat yorumlarında yazdım DİRİLİŞ BALAT EFSANESİ ni.
Hisse hareketleri nasıl olur ben bilemem.Tavanlar ne zamana kadar sürecek,tabanlar nerede başlar ve biter.Ardindan düzeltme kaç ay sürer bunu biz değil spekler bilir.
Bu yüzden bize düşen sabırla beklemek.Bu yüzden 2-3 yıllık vadeyi göze almak gerekir.
balatta bildiğim kadar ile kredili açığa satış yok diye biliyorum. yanlışsam düzeltirseniz memnun olurum. hisse tanınmaya başladı ayrıca kredili ve açığa satış olmadığı için bir de aldığın malı ancak iki gün sonra satılmak zorunda kalması, satarsa kaptırma korsu da buna eklenirse sipek rahat hareket edemeyecek gibi Y.T.D.