Suan belli kimin sattigi
Peki ya bir anda yuzde 20 dusurecek gucu vardi
Neden simdiye kadar dusurmedi?
Printable View
Yarın bankalar açılınca maaşını dolara yatıran garibim yatırımcılar da kalp krizi geçirmemişlese geceki panikle satış yapacaklar.
Bir turda yarın düşer gibime geliyor.
Ben korktum.doviz bazlı fonlara satış verdim
yarın kur bu seviyelerde olursa yabancı fonların hali kim bilir nasıl olur, biraz daha alım mı yapmalı, satmalı mı? karmakarışık bir durum oldu.
mürkez bankası kuru kaç açıklandı ? dün açıklanana göre ne kadar primli
Mb 17.50 olarak açıklandı, yarın sağlam eksi gelicek böyle giderse.
yazık ya..en uzman oldukları konu ky'yı doğramak. bu hükümetin yaptıkları yüzünden, dehşet kur hareketi yüzünden korkup paramız hepten erimesin diye yakın zamanda döviz bazlı fon alan insanların suçu neydi misal? bu ülkede doğmakmı?
IPB de yabancı isse senedi vardı. vadelide de dolar altın longsalar yarın pozisyon ayarlamaları gerekebilir. bugün kür yüksek açıklandıysa , yarın için olan getiri kurtarır da... yarınki kür eksi 10 felan olursa , ıpb portföynde bi yerleri kurcalar herhalde. ıpb yarın tahminen ne getirir ?
bi önceki gün dediğim cuma günü.
Yapılan zamlar geri alınacakmı bakalım.
Mesela süt ucuzlayacakmı?
Yarin 13.30 a kadar zamanin var iptal icinM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolarin anlik seviyesine gore yabanci fonlara yarin aksamki etkisi suan yuzde 27 eksiiii
Yabanci fonlarda olan herkes bir ayda aldigini bir gunde verecek
Ulan 9 aydir ky zarardaydi son 1 ayda yuzu gulmustu o da gidecek
Allah belasini versin dij guclerin
Aga bir gecede yuzde 37 dusurebiliyordunuz bu oyun neydi
Neden 8 den 18.5 a gelmesine musade ettiniz
Nedeni cok acik
Bir aydir anlattim
Bir planlari var dedim
19 yildir ulkeyi yonetmis hukumet secim arifesi dolari kendi haline birakmaz dedim
Hatta kekeçin bana bir sozu var
Bekliyorum kekeç?
Birde şunu anlamadım.
Millete ne vaadedildi ki çılgınca satıyorlar.
Aslında mantıkla değil panikle yapılan satış.
Sattın,
elinde TL var ne yapacan o TL'yi şimdi.
Enflasyon %40 nereye yatıracan.
Birde bu sorun çıktı şimdi.
Kuru 17'ye çekip ona göre hesaplayan apple'dan ıphone alanlarda zararda.
Nerden nereye etkileri var şu işin.
Bu düşüş için alım fırsatı hangi yabancı fonlar olabilir Eurobond, petrol benim aklıma gelenler.
MB satıyor ama maşallah iyi düşürdü. Millette hep dolarize oldu zaten, yarın hangi parayla dolar alipda çıkartacak? Döviz mevduatları %60i geçti yüzde %10 da yastık altı de geri kalan yüzde %30da bizim gibi foncu ya da fiziksel altıncı ya da müzmin mevduatci.
Nasıl doları %18 dusurebildiler 3 saat içinde .ben onu anlamıyorum
yeni sistemde 6 ay parasini tl mevduatinda tutanlar dovize gore getirinin yuzde ellisini, bir yil tutanlar yuzde yuzunu alacakmis.
https://www.paramedya.com.tr/devami/...-ilk-detaylar/