Bugün o kadar satışa rağmen ky gene almamış ,buralar bugünde dutluk,🤔
Printable View
Saygıdeğer arkadaşlar bu şirketin yenilenebilir enerji materyalleri uretiminde her hangi bir stratejik mamul üretimi mevcut mu??
https://m.facebook.com/panelsantr/ph...ale=ne_NP&_rdr
https://www.panelsan.com/tr/product-...47/eps-urunler
Şirketin GES e yönelik ürettiği ürünler mevcut .Yenilenebilir enerjiye ilişkin de üretimler yapıyor anladığım kadarıyla konunun uzmanı ustalarımız yazarsa çok daha güzel olur :)
Esas hikayesi sağlıklı büyümesi ve patronun kazandığını yatırıma yönlendirmesi,ayrıca ben ges ile ilgili yeni ürünleride piyasaya sunacağını düşünüyorum...
Ben bu şirketin halka arzına katılmıştım ancak ilk başlarda gitmemişti gitmediği için de arz fiyatının bir iki lira üstüne satmıştım.Diğer yenilenebilir enerji şirketleri gesan smartg vs çok iyi getiri sağladılar panelsan tabiki bizzat yenilenebilir enerjiye ilişkin üretim yapmıyor ancak alakalı olduğu için onlara göre az getiri yapması beni şaşırttı.Burada az yorum yapılması daha da şaşırttı.Sirketin 2023 2024 yılının faaliyet karlılık anlamında çok iyi olacağı gözüküyor.Kirgizistan yatırımı Türkiye kapasite artışı vs dolayısıyla.
Buralar ,bu habere rağmen dutluk,,,,demekki spek güzel iş çıkarmış,burdan almak cesaret ister diyen ky de uzak kalmış hisseden😃
Bu haber dediğiniz patronun kurumsal yatırımcıya pay satışı galiba :)
Bence ky nin büyük çoğunluğu gesan smartg kontrolmatik yeotek Sasa Hektaş vs gibi popüler ve gitmeye devam eden hisselere yogunlastilar gözleri başka bir şey görmüyor 😄 😄
Bugün sağlam durmuş , giriş için hazırlık yapıyorum kısmetse …
Kimse yok mu burada
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bebek hisse .. portföye eklemeye devam.. Daha ısınma turlarını yaşıyor.. Her geri çekiliş alım fırsatı tabi benim için.
bütün dünyada enerji ve ısınma krizi var..tüm dünyada ısı yalıtımlı ev ve bina zorunluluklrı ard arda yasalaşıyor türkiye dahil..orta asyadaki yeni fabrika açılışı var..satışları döviz ile ve bu hisseye 33 alarm kuruluyor..bende kurdum kendimi..33 den..hedefim alarm fiyatının 2,5 katı...:)) oo yeee panelyeeeee
selma hanım bile dayanamadı gitti..ben hala buralardayım...gedikteki kurnaz vatandaş...haftaya bi kahve içelimmi senle
Buralar hala dutluk....Bu ne demek acep😉
Enteresan şeyler var
ağayı ziyarete geldim .biraz takılayım dedim.bende yok ama teknik olarak birinci dalganın teknik geri çekilmesini yaptığını söyleyebilirim. bir süre sonra ikinci büyük dalga hareketi başlar.bir miktar daha düzeltme yapıp sonra yoluna devam eder diye düşünüyorum. ağaya ve tüm yatırımcılara bol kazançlar))))
Kaldı 1
Nasıl bir oynaklık
Patron elindeki satamamakla yükümlendiğin hisselerinin satim tarihi yaklaşirken patlat bi bedelsiz sende kâr.et bizde..hadi çocugum hadi bakem...panelsanlar oldumu selelere doldumuuu yaarrr gonderdigim paneller catilariniza uydumuuu yaaaarr...:)))
sikke sikke gideceksin...
Bu hissede hedefim büyük.. Her geri çekiliş için teşekkür ederim ..Olgunlaştığında çok konuşulacak hisse ama çok erken.
Biraz daha düşürde alalım.. Tahtacıda biliyor şirket kısa zamanda çok işler yapacak kapasitede değil.. Bizim sabrımız sonsuz .. Sattığını geri alamayacaksın çünkü 26 yıllık borsa serüvenimde 5 seneden erken hisse satmadım:whistling:
Alidelta üstadım şirketin Kazakistan yatırımı ve Polatlı kapasiite artışı 2023 2.ceyrege karlılık anlamında etkisi olur gibi ama galiba siz onu kısa vade kabul etmiyorsunuz :)
Evet sn.Cundibonaparte.. Çünkü bir görelim karlılık oranlarını.. Her kapasite artışı hemen olumlu yansımayabilir artı o kapasite artışı olumlu olursa çok çok daha büyük riske girebilirler.. Velhasıl ben sağlamcıyım ve çevremde bana inanıp yatırım yapan çok insan var..26 yıldan sonra çöpe atılacak param yok, sağlıkla.
Teşekkürler üstad aslında yapacağını yaptı kısa vadede bundan sonra biraz dinlenmesi gerekiyor galiba ama böyle small capleri alıp büyümelerini görmek ve sizin sermayenizi de büyütmelerini izlemek güzel oluyor.Ozellikle genç ve sermayesi az olanlar için :)
yatırımcı ilişkileri sorumlusu SPK uzmanı selma hanım görevden ayrılır ayrılmaz 15..40 hareketi başlattı citi bank yabancı...citi bank yabancıymış..pehh siz vicdanın,merhametin.diger gamlığın,tok gözlülüğün yabancısınız citinin değil....patronada para lazım banada..filmin sonuna kadar burdayız ey gedik...surda bir gedik açtık..hemde kocaman..ahahahhahahah