Bitcoin 8500 tl
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bitcoin 8500 tl
Valla bulduk basa belayi gece gunduz haftasonu heran acik bi piyasa ama zevklimi zevkli
... birden costu 1 bitcoin alayim diyordum alamayacagiz herhalde....🙁
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben aldiklarimi satmama karari aldim hep alacagim yani😀 bence hikaye cok buyuk....
8500'den satan nire? Kazıkmış baya.
Piyasa fiyatı 7700tl civarı. Maksimum 8000'i görmüştür bugün.
http://preev.com/btc/try
https://www.paribu.com/home#/market
localbitcoins.com'a baktım orada da durum aynı. Alış/satış farkı bitcoin lehine. Yani bozdururken piyasa fiyatından verebiliyoruz ama alırken prim koyuyorlar. Demek ki fiyatların çok daha yükseleceği bekleniyor. En azından bizim piyasada böyle.
artık aldıklarımı usb cüzdanlarda tutuyorum.
2014 te aldığım dogecoinler 10 a katladı
ethereum keza son zamanlarda 10 dolardan 200 dolara geldi..diğer buna benzer alt coinlerde fırladı...hepsine yetişmek zor.
ayrıca bitcoin ile ilgili mehmet hamdi bol youtube sitesine video eklemiş. 2020 de bitcoin fiyatı 18.000 tl olacak diye..noter onaylı hemde.
daha nerelere gidecek..yaşayıp göreceğiz...
http://coin-turk.com/mehmet-hamdi-bo...-deger-tahmini
https://youtu.be/5CqpeqL-nXQ
Bytecoin'e baktım 18 Mart fiyatı 0,000042 USD şu anda 0,003655 USD olmuş yani değeri 87 kat artmış. Tam bunlara merak sardık başka işler girdi araya :( Kazananlara hayırlı olsun ama çok kazanacağım diye önemli miktarda para yatırmayın, bence.
Syg.
https://www.investing.com/analysis/w...cies-200190553
ethereum ve bitcoini kimler kullaniyor nerelerde? dalga buyuyor...
http://www.cryptoquicknews.com/enter...in-consortium/
Boyle giderse degil 2018
2017 eylul de 18000 i gecer.
Ustelik dolar 3.55
Bunun eylul ayi var.
Yaz biter .
Neyse almayi satmayi ogrendik.
Tefeci titanciyi ogrendik.
Simdi soguk saklama
Ve trade yapma var.
Bu lite doge ether bit
Hepsini saklayacak walet var mi ??
Yoksa ayri ayri mi ??
Konu için teşekkürler çok faydalı;bu kripto cüzdanlar,her bir alt coin için ayrı,ayrımı yapılır yoksa örneğin:1 bitcoin 10 lt,10 birim başka coin ayni wallet de saklanabilir mi?Cüzdan oluşturduktan sonra bunu bir flash diske yükleyip pc ile ilgisi kalmadan saklayabilir miyiz? eğer varsa güvenilir multi coin wallet yazılımı öneriniz varmıdır?
Poloniex de uye olduk.
Biraz taniyalim.
Kazanclar kimi koinlerde inanilmaz.
Şimdilik bunlarla idare edilir. Poloniex tarzı alım satım sitelerinde de alıp saklanabilir tabi. Maksat risk açısından tek yerde tutma yerine farklı yerlerde bulundurmak.
Btc için USB'li çözüm var zamanla diğer coinler için de güncelleme gelecektir, geçen öyle bir şey okumuştum.
Henüz aşırı güvenlik önlemleri alacak kadar büyümedik, biraz daha zaman geçince belki yani umarım :)
usb'lik bir olay yok yaw. Private key'in bir kağıda çıktısını alıyorsunuz olay bitiyor.
Bugunde litecoin gunu...valla mutluyuz... 27.5 dolar maliyetim var bakalim katlayabilecezmi😀
Ben ne eter satarim nede litecoin
Uzun yillar bekleyecem
Etherr dinlenir diyorduk.
Usain bolt cikti.
etherden 3 tane daha alacaktik arkasindan baktiriyor... bende litecoin aliyorum durmadan....
Etherin kardesi etc topluyorlar.
Belki kosar diye.
ethereum ile classic in farkini bilmiyorum....kardemirler gibi bi iliskimi var acaba aralarinda?
Etc de basta bir dert olmus.
O sebepten ether cikmis yurumus.
Millet arasi cok acildi diye topliyordu.
Simdi timsah dansi yapip egleniyorlar
Arkadaş böyle bilmeden etmeden dalıyorsunuz zırtcoin zartcoin diye sonra çarpılacaksınız...
ETC = Ethereum classic
ETH = Ethereum
ETC, ETH'in fork olmuş halidir. Peki fork nedir? Fork, işte çatal yani çok kabaca :)
ETC piyasada yokken sadece ETH vardı ve doğal olarak tek blokzinciri vardı. ETH fork yiyince iki blockzinciri oluştu. Birisi ETC, diğeri de orjinal zincir ETH.
Peki niye fork yedi bu mükkemmel sistem. İşte zurnanın zırt dediği yer burası. ETH'i yazan malın bıraktığı açık yüzünden token sistemi DAO hacklenip bilmem kaç milyon dolar para çalındı sistemden. (kendi kendine fork oluşmadı tabi, sistemin güvenli olmadığına kanaat getirildiği için bölündü eth cemiyeti :))
http://www.coindesk.com/understandin...k-journalists/
Ufak tefek hatalarım olabilir ama olayın özü anlattığım gibi.
Yani paranızı götürüp yatırdığınız ETH'i kodlayan lavuk bir sürü adamın canını yaktı.
Alemin kralı bitcoin'dir. Gerisi kumardır. Bilin, yine alın. Ama bilmeden dalmayın en azından.
https://coinmarketcap.com/currencies/ethereum-classic/
Etc
% 100 gunluk.
Bosuna toplamiyorlarmis.
Buyuk ihtimal
Bir gurup var
Bu alt coinleri kaldiriyorlar.
Bakiyorlar biri sakin.
Parabol.
Kontrol yok.
Abanip ziplatiyorlar.
Yoksa ne ne icin gunde yuzde yuz yapar.
Simdilik bit alip az az ogreniyoruz.
Değerli forumdaşlar Litcoin nedir?
Onun değeri de 117 tl civarı.Bir de bunların yarın çöp olma durumu var mı ,bir şey karşılığında basılmıyor galiba?
bilgi sahibi olanların desteğine şimdiden teşekkürler.
Litecoin hızlı blok oluşturma oranı ve çalışma düzeninin bir kanıtı olarak scrypt tabanlı bir işlem algoritması kullanımı yönüyle Bitcoin’den farklıdır. Litcoin, Bitcoin protokolü üzerine kuruludur ve Bitcoin’in altcoinidir. Ayrıca Litcoin madenciliğinde üstün bir bilgisayar gücü gerektirmemesiyle de Bitcoin’den ayrılmaktadır.
Bitcoin den farkı bu şekilde buldum, ama bu konuyu daha anlaşılabilir halde anlatabilen olursa sevinirim.
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var. Diyelim ki bir kriz oldu. Bu coinlerin ciddi düşüşler yaşamasına neden olabilir mi?
Hepsinin yarın çöp olma ihtimali her zaman var. %100 çöp olmazlar ama bir takım yasaklar gelirse değerlerinin %90'ı gidebilir.
Varını yoğunu zamanında bunlara yatıranlar malı götürdü ama ya sen sona kalan olursan? :oleyo:
3-4 Sene önce 1000$'dan bitcoin alıp bekle bekle bekle baktılar bir yere gideceği yok değerinin çok altına bitcoin bozan bir dünya insan var. Bunlar nereden bilebilirlerdi 2000 üstüne gideceğini?
Yarın bir yasak gelir birşey olur ortada kalırsınız. O yüzden üzülmeyeceğiniz miktarla girip tedbiri elden bırakmamak garantili yöntem.
Ama üzülmeyeceğiniz miktar ile de hayalinizdeki hayatı yaşatacak miktarı kazanmanız 10 yılı alabilir. (almaya da bilir:oleyo:)
Ne oyuncak çıktı millete ya bu koyinlerle... Bitcoin'i bulan (satoshi) manyak da ortalarda yok. Adam biliyordu demek ki nasıl bir dert açacağını milletin başına :kahkah:
ben ingilterede yasiyorum o yuzden hesabimi burda acmak zorunda kaldim. coinbase ile calisiyorum. ama turkiyuedede koinim.com dan litecoin ve bitcoin alinabiliyor....ethereumu direct alabileceginiz kurum varmi bilmiyorum.ama ben coinbase ile burada alabiliyorum.... benimki tamamen sans..aldim 2 ye katladi...alis nedenim ora uzun vade fiyata bakmadan tutmak... 200 dollar ethereum beni kesmez.... piyasa degerimiz daha bitcoini gececek....bitcoinciler catlasin patlasin :)
Alalım mı bakalım mı derken preev.com'da 2400$ü geçti.
jaxx.io dan cüzdan oluşturuyorsunuz. jaxx uzerınden "shapeshift" yani parite değişimi yapılabiliyor.Etherden lite'a, btc den alt coinlere falan..yada baska bır yerde cuzdanınız var ıse shapeshift ın kendı sıtesı uzerınden de ıslem yapabılırsınız.Parıbudan btc alıp diğer cüzdanınıza aktarıp (jaxx, vb... ) oradan değiştirebiliyorsunuz.Bedava degil ama :)
bitcoin hepsinin babasi cikti 1 tane alamadik :(.... 2650dolari gecti 3 hafta once $1500 daydi....
1 tane de bir halta yaramıyor ki müdür. Bende var da ne oluyor, hiç. :oleyo: Tanesi en az 50bin dolar'a çıkması lazım ki bir şeye benzesin.
Bence alacaksan 1 tane al dursun ama bir yandan da bakıyosun 10bin tl de az para değil.
Yarın 3000tl'ye düşse ilk önce neden 10bin tl'den satmadım diye kendime söverim, sonra da gidip 3000tl den yenisini biraz zor alırım daha da düşecek diye.
Sahip olması da zor yani, adama kafayı yedirtir bu. :oleyo: Zamanında 100'er 100'er alanlar yaktı puroları şimdi. Biz de satoshi hesabı yapıyoruz.