4 dolar ile 40 dolar arası gideri var.
Ben hepsini 4 dolar cıvarı geçen sene sattım (4 dolar cıvarı son sattıkalarım idi.)
0,77 dolara düşerse tekrar girerim mala.
Ytd
Printable View
GARAN'da BBVA %65,29 olmuş.
Bugün de 29 milyon lot kadar devir olmuş.
Hisselerde 1,2,3 fk'lar havada uçuşuyor ama hâlâ satış var.gelen ve beklenen kârlarda da artış bekleniyor. Örneğin dün açıklanan kârlardan biri yıllık kârının 2 katı. En son bu durum 2009'da oluşmuştu sonrası malûm. Acaba bi benzeri olur mu? Yoksa esas hareket seçim sonu mu?
endeksin grafiğine şöyle kabaca bakarsak, ukrayna savaşıyla birlikte başlayan ralli 41 iş günü devam etmiş ve düzeltme havasına girmiş gibi görünüyor son 8 seanstır.. bu kadar düzeltme yeterli, ralliye devam demek naif bir boğacılık olur gibime geliyor, düzeltme modu bir süre daha devam etmeli.. bu durumda 2700 desteğinin bir ara aşağı kırılması ve 2500-2600 aralığında bir yerlere kadar dip yapması en mümkün senaryo.. mayıs stratejim- sell on rallies
demiştim bayram evveli son tahlilde.. mayıs stratejisi aynen devam,
çarta basitçe bakarsak, 2700 kırılırsa felaket olabilir vaziyeti devam ediyor, burayı bugün test etti ve sert tepti.. bugünkü işlem paterninden anlaşılacağı gibi, shortçuya kolay para yok.. dipten yüzde 2+ tepti, ilk satışta short yapayım parayı bulayım yok mesajı verdi piyasa.. sıkıştırıla sıkıştırıla short yapmaya tövbe ettirdikten sonra iş yapacak gibi gözüküyor short.. kolay iş değil
https://i.ibb.co/6nPcZ6N/x30-110522.png
Tebrikler iki gözüm...
KY. ya ilham veriyorsun.Şu VOB tan bir kurtulsam senin gibi yapacağım.Ne varsa hissede var.
Dur bakayım ben de 20.000 dolarlık parekende şirketi aldım...istedikleri kadar baskı kursunlar.YABANCI/YERLİ ORTAKLIĞI VAR.....HİSSE 20-22 DOLARDAN 2 DOLARA GELMİŞ..dayanağı varken batacak hali yok.
Bunu 200.000 dolardan satma niyetim var.:)..hedef 3-4 yıl...
Hisselerde işlem yapan robotların dini imani hesabı kitabı yok alacaksa alıyor verecekse her yere veriyor malın değeri önemsiz bu yüzden almış vermis çok önemli değil birşey bildiği için alıp vermiyor
2 milyar piyasa değeri olan bankaya
250-500 milyon arası halka arz beklentisi varken ayrıca 3 ayda 400 trilyon kar etmiş fk 1.25 civarına mal yağarken galiba fişi cekiyorlar diye hissediyorsun emme ilgisi yok.
...
https://i.ibb.co/dG0jwFn/akd110522.png
haziran vade endeks kontratının aracı kurum dağılımı bu şekilde.. kurumlar arası mal değişimi 24 bin lottan ibaret, oysa son 3-4 gündür genelde 45-50 bin lot el değiştirmiş görünüyordu.. mesela dün 291 bin işlem hacminde 51 bin lot el değiştirmişti, bugün 400 bin hacim dönmüş ve el değiştiren 24 bin
en çok işlem yapanlar- ykb, iş, bofa, gedik- hep long.. en büyük satıcı meksa, sanki bütün piyasa meksayı short kapamaya zorlamış, ama inat etmiş meksa, short kalmış.. daha enteresan bi şey, en az işlem yapanlar- hepsi alıcılı bitirmiş günü, en az işlem yapanları küçük yatırımcı olarak telakki ediyorum, muhtemelen hepsi short kapamış..
Teorik Fiyatın %2 üzerinden pala bize elini gösteriyor..
spot farkı 15.000 ...
eskiden 10.000 farka kasayı sıfırlıyorduk..:)
viob 30 ile bist spot arasındaki fark niye işaret ediyor bu kadar fark normal mı
pala 15.30....15.35 arası serbest dalışı seviyor.. saati kuralım
Rahvan giden at kişnetilmez !
Küresel taban gelme az 2 gün sonra gel puhahahah
70 - 250 yaptık reis gir çık ile.
Para kazanamadım gibi hissediyorum ama daha iyi mi :)
Ben sattım 500 olur şimdi nogmizsiz
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
halkbank bilançosunu benmi göremiyorum açıklanma tarihleri geçmedimi bilançoları bilen varmı araştırdım bulamadım bilen yazabilirmi zahmet olmazsa
20 sine kadar yolu var
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gerek buradan gerek özelden tebrik eden herkese teşekkürler.
https://i.hizliresim.com/g329klt.png
Dax saatlik
https://i.hizliresim.com/phvumph.png
dax haftalık
Bist 100 için bence max. 2280-2300 bölgesi altı olmamalı.
Hedef
Hazıran sonuna kadar inş 3333 olmalı.
Rakam yakışıklı olsun.
Madem atıyorum.
Biraz moral verici olsun.
Ama yarın sakat bir gün olabilir.
Teb ve yandaşları kaç gündür satıyor.
Bi panik satışları lazım gibi duruyor.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/a88ie5t.png
Dow haftalık.
BBHT de biraz önce zaplarken gördüm Londra SWAP faizi artmış ondan yabancılar satmışlar, bugün gevşemiş.
Teorik fark olunca Londra faizlerine de bakmak lazım. Bloomberg terminali dışında bir yerde var mı acaba?
Yabancıya TL vermeyin diyorlardı, yerliler yabancıya sen hisse sat biz karşılarız mı dedi acaba.
Alıcı satıcı anlaşıp da hacim yapıyor ise normal yatırımcının kafası karışır.
Abdde dayak bitmiyor
ABD doları dünya parası, oradaki gelişmeler tüm dünyayı etkiliyor.
EUR baskı altında kalabilir.
Memedabi ne zopa yedik yaw, coniler ıslatıp ıslatıp zopaladı, şoför zaten çok önceden atladıydı, yabcak bişii yok abi dibi tutamadık yeni dip yabtılar concişler hergün düşen borsa icat etmiş olmalılar.
VOB yabma abi
iyi geceler
btcye de veriyorlar odunu.
aylar önce bir komplo teorisi okumuştum. fed tarafından basılan dolarların bir kısmı coin piyasalarının canı çıkarılarak buhar olacak diye. iş oraya gider mi acaba. kahvede okey oynamak yerine coin oynanıyor artık, evet oynanıyor.
McDonalds Sitesindeki bilgiye göre AGHOL 2005'de McDonalds işini devir almış.
Yerli bir sürü fastfood zinciri açıldı onlar ile rekabet edebilmesi için o işe vaktini ayıracak başka girişimci istemiş olabilirler. Alıcı Katar'da McDonalds işletiyormuş. Önceki Suud'du diye hatırlıyorum süreç uzayınca ve pandemi ile süreç kesilmişti. 50 milyon dolar çok para değil ama ana şirketin borcunda süre kazandırır.
Dün de twitter'da 2,5 litre cocacola 20 TL oldu diye trend olmuştu.
Gece müziğin uzaması da bira satışlarını artırabilir ama emin değilim, genelde gündüz içiliyor diye biliyorum.
>>>>>>>>
https://www.mcdonalds.com.tr/tarihcemiz
4 Mayıs tarihinde, McDonald's'ın Türkiye'deki tüm operasyonlarını devralarak 10+10 yıllığına yerel lisansör olmak üzere Anadolu Endüstri Holding ile ön anlaşma imzalandı.4 Temmuz 2005 tarihinde imzalanan nihayi anlaşma neticesinde McDonald's'ın uluslararası gücü ile Türkiye'nin en güçlü ve saygın gruplarından bir olan Anadolu Grubu'nun gücü birleşerek McDonald's'ın Türkiye'deki geleceği yeniden şekillenmeye başladı.3 Ekim tarihinde hisse devri gerçekleşti. Aralık ayında şirketin ünvanı ANADOLU RESTORAN İŞLETMELERİ LTD. ŞTİ olarak değişti. Hafif - Aktif programı başladı.
nasdaq a kimse bakmıyor sanırım 200 hafta ema az kaldı 1147x
Bir umut Rusya Ukrayna işi biterse emtia işini olumlu aliriz. yoksa dayı anahtarı alacaklar..