Biraz ASELSAN aldım bundan kelli hangi hisseden kar edersem karı ufak ufak aselsana atacam bakalım
Printable View
Biraz ASELSAN aldım bundan kelli hangi hisseden kar edersem karı ufak ufak aselsana atacam bakalım
Güzel çaktılar akıllandınızmı peki hayııır
7.3 milyon hacim yapacak ne var bu hissede
Galip hapiste değil mi çıktıda bizim bilmiyoruz
Geriye ne kalıyor ki Bi bilanço birde satış masalı
Bilançoda olamaz bilanço ya bu hareketlenmez zaten hangi bilançoda hareketlenmiş ki
Tabi bilançoda 100 milyon kar gelirse o başka bu enflasyonda anca dişe değer ama o da ihtimal dışı öyle Bi kar gelemez
Be anladım yalnız piyasa anketleri fiyatlıyor galiba iyide mepet neye seviniyor ben onu anlamadım
Büyük düşün galip büyük üç beş milyon dünkü çocuğun altında var artık bak mark zikerberge bizim sülün osmanın tek tek yakaladığına sattığı köprüyü zikerbeg tüm dünyaya satıyor hemde sanalını yahudi mantığı işte ne satarsan sat toptan sat zikerbeg de yahudi ya o açıdan dedim sende büyük düşün dünya bu kadar aklını yitirmişken
Vergi dairesine verilen beyannamede 9 Milyon kar etmiş.
Konsolidesi de olacak mı
Bu kar rakamı değişecek mi ?
22 milyon kar açıklamış dünkü şirketler bile 90 100 milyon kar açıklıyor çok kötü bir bilanço ayrıca 73 milyonluk Bi öz sermaye büyümesi olmuş o da önemsiz bence kötü bilançonun havucu yapmışlar en kötü ihtimalle bu dönem bilanço geçen senenin aynı dönemine göre %70 lik bir büyüme olmalıydı 35 40 milyon Bi kar gelmeliydi
En azından tüik in açıkladığı enflasyona parelel Bi kar rakamı gelseydi gerçek enflasyonu geçtik
Yine ezdirdi yatırımcısını enflasyona son 10 senede yaptığı gibi
Bence galip hapisten çıkınca iyi bir pisikiyatıra gözüksen iyi olur
https://www.google.com/amp/s/www.hab...168479-haberi/
Gürcü hapishanelerinde de böyle şeyler oluyorumu acaba sonuçta Rus mafyasının %80 ~90 ı gürcülerden çıkıyordu bir zamanlar
Neyse bu satılma masalına ne oldu bilen var mı
Bi insan 7 sinde neyse 70 inde de odur diye çok özlü bir ata sözü var alın size örneği galip öztürk
Şimdi bilançoda geldi yakında birde mahkeme olur galibin serbest kalma ihtimaline oynarlar biraz yükseltip (4 ün üzerine) oradan mal satarlar ardından 3.Ç bilançosu birazda onu parlatırlar bilanço öncesi işte böyle böyle idare ederler 2022 sonuna doğru satılma hikayesini işlerler bu arada göztepe bile satılmış yani Bi sen mepeti satamadın
Şirketi satacaz kap ının üzerinden 129 gün geçti hiç bir haber yok hala
Spk da bişey demiyor en azından bu şirketi satacaz dedin yatırımcıyı beklentiye soktun hisse fiyatını 5.40 götürdün oradan sattın yav bu oyunu yaparken hiç mi düşünmüyorsun spk diye Bi kurum var hiç mi demiyorsun beni yakalarlar diye spk hesap sormaz mı Bi sual etmez mi yav nasıl Bi sermayeyi denetleme kurumu böyle mi sermaye denetleniyor bu yatırımcının hiç mi hakkı yok belirli aralıklarla olsa hiç mi bilği paylaşılmaz bu işin kuralı yok mu
Birde bişey soracam bu galip öztürk e bu meşhur galip öztürk namının faydasını mı görüyorsun zararını mı hep aynı yolda ilerlediğin için merak ettim
Bu yatırımcıya da bir çift sözüm var bu hissenin %53 ü sizde yani 40 milyon hisse ve bunun 4 5 milyonunu son yükselişine elinize verdiler hiç mi iki çift lafınız olmaz hiç mi Bişeyler yazıp çizmezsiniz hiç mi feryat figan etmezsiniz demekki siz halinizden çok memlunsunuz ne diyeyim bişey diyemiyorum bu durum karşısında
En azından bu suskunluk karşısında bir iki tane şirkete güvenen galibe güvenen Bi yatırımcı kitlesi olması lazım şu topiğe gelip beni susturması gerekmez mi benim söylediklerimin tersini söylemez mi yok kardeş sen yanlışsın bu şirket böyle böyle böyle Bi şirkettir demezmi
Yoksa Bi ben mi varım
Eskiden çok eskiden bu galip hisselerinin topiklerinde Bi sürü yatırımcı olurdu ne oldu onlara acaba
Vanet'teyken de böyleydi bu adam. Dediğin gibi 7 sinde neyse 70 indede o olur.
Aha fatihsrky diye bir üye gelmiş hoş geldin kardeş yaz kardeş çiz kardeş ben dinliyorum yalnızlık çok kötü
Fatih gitme dur Bişeyler daha yaz yalnızlık kötü
2020 temmuzundan bu yana dolar bazında hisse fiyatının ne kadar eridiğini gösteren grafik aynı zamanda hanği bantta ky yı sıkıştırdığının grafiği
Yani 2020 temmuzda alan adam pandemi in tam ortasında şöyle demiştir yav pandemi in ortasındayım alayım pandemi bitince biraz para kazanırım demişse vay haline parası dolar bazlı 1/3 düştü battı kısaca
Bu da daha uzun vadede yatırımcıya yaptıklarının dolar bazlı grafiği
O 2012 de alanlar onlar yok artık zaten hepsi bedbah oldu huzuru bozuldu çeşitli hastalıklar felan göçüp gittiler bu diyardan haspel kader hisseden kaçan Bi %3 yatırımcı vardır onlar Allah ına dua ediyor kaçıp kurtuldum diye
Yine topikte 1 üye kalmış o da benim yalnızlık çok kötü birşey
Galibi hapiste ziyaret eden evladı var mı acaba türkiyeden gürcistana gittiler mi ben duymadım o da yalnız halinden anlıyorum galiip
Gerçi onun gavurda olsa karısı var gürcistanda bilmiyorum Müslüman mı değil mi Müslümana Müsllüman yakışır gerçi her neyse insan sonuçta o gidiyordur ziyaretine heralde 20 çocuğunun babası sonuçta
https://i.ibb.co/n78vryh/Screenshot-...oid-chrome.jpg
alçalan trendin üst bandını kırıp tekrar teyide gelmiş de diyebiliriz ama sınırlarda yaşıyor
Grafik başlangıçtan gelince 10 yıllık Bi grafik oluyor öyle olunca da istediğin yere eğip bükebiliyorsun
Ayrıca fiyat grafiğini çizende galip olduğunu hiç bir zaman unutmamak lazım