Sayın Nazo Brmen lütfen
Printable View
Sayın Nazo Brmen lütfen
Bu mızıka ne ayak
Sent from my F3111 using Android mobile app
sayın Nazo atlas lütfen
sn.nazo lidfa lütfen.
Ben almadim ya gider artık😃😃https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a5932a5600.jpg
ıeyho kademe atarmısız
sayın nazo sekfk yollar mısınız
Üstat merhaba, Ateş alevlenmeye hazırmı ne dersiniz:plc:
MAKTK devreleri yaktı
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın nazo atlas lütfen ve ayrıca ilginizden dolayı çok tesekkurler
Atlas ta açıkçi var
Sayın nazo celha
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paylaşımlarınız için teşekkür ederim
sn. nazo desa cuma günkü takası atabilir misiniz zahmet olmazsa, şimdiden teşekkürler
Çevik hocam garfa stop ne olur? Orta vadeli öneriz var mı hisse olarak. Birde karel de hareket var mı?
Sent from my TURKCELL T70 using Android mobile app
Sn Çevikkuvvet ve diğer arkadaşlar. Öncelikle bu topic'teki paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Borsada yeni sayılabilecek bir yatırımcı olark çok yararlanıyorum. Ama:
aynı 'yeni'likten olacak, bunun ne anlama geldiğini anlayamıyorum. Bu açıkçı sözünü ara sıra duyuyorum. Ama ne anlama geldiğini, bir hissede açıkçı olmasının ne sonuç doğuracağını anlamıyorum. Benim gibi başka acemilerin de var olduğunu düşünerek bir açıklama yapabilrseniz çok sevinirim.
saygılar, selamlar
İnşallah faydalı olabiliriz. Açikçi elinde olmayan mali pasiften satışa koyan kişi veya kişilere denir bunlar hissenin yükselmesini istemezler ve ellerinden geldikçe baskı kurarlar. Elinde olmayan mal satılırsa bunu geri almak zorundadır piyasadan piyasadan alabilmek içinde yine baskı kurar ve satış kademelerini yüksek gösterir alışana kendi alışını yazarak satan olursa almaya çalışır ama kağıdı yükselten kişi veya kişilerin eli güçlüyse acikcinin olmayan malını satın alır ve tahtayı yukarıya sürer bu iş nerede son bulursa tahtanın pili orada biter en yakın örnekler vakfn ve maktk tahta sahibi acikciyi yakaladı tahtayı yukarı sürdü ve acikciya büyük zarar yaptirdi en sonunda Açikçi kapanmaya yani selinde olmayan mali satmıştı o malı geri alıp 0 a geldiğinde tahtanın işi biter
yeni forum hayırlı olsun.
tektu takiptemi hocam
Hocam atlas devam mı? Saygılar
Sent from my SM-A700F using Android mobile app
Sayın nazo celha