30 dk da 1 milyon lot aldı. Endeks bozmazsa yukardan bir kapanış beklerim.
Printable View
şu haberle 2027 yılında tamamlanacak olan ereğli yatırımı koca tahtaya tavan yaptırıyor
ulan bizde ne kaplar var bunun gibi be
Hadi bakalım fena gitmiyorsun...
Sanki Endeks 4100 üzerine attı gibi. Bankalar, EREGL, TUPRS falan derken bir ivme kazandı. SISE kardeşimiz de 34 'ü bir kırıverse (psikolojik falan ama idare edin artık) iyi olacak.
emregunes hc, sadece ağalar yukarı gitmek istediler. Gerisi bahane.
yukarı ulan müptezel yukarı ne zorsun be
paritede destekliyor çıkışı
Sabah attığım klip az da olsa hakkını vermiş, gunsonu hariç pek tarzım değil klip atmak ama öylesine içindem gelmişti. Bazen arada geliyorlar bana 😉 ytd
Ereglilerede buradan bir hayırlı olsun diyeyim. Ytd
Sn. Spenc teşekkürler , froto , sise , eregli ortaklıga devam , sise 2023 mayıs için hisse başi net 1.25 tl temettü yaziyorum verirmi siz ne dersiniz.
SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettü yatırımcısı değilim ben. İstediğim fiyat ya da teknik oluştuğu zaman alıp bir süre tutuyorum. Bazen 15 gün bazen 3 ay. Bazen daha fazla.
İşlem yaptığım yaklaşık 15 tahta var. Sadece borsanın en büyük şirketleri bunlar.
Sasa ve hektaş hariç :)
Şişe de Ereğli gibi vazgeçilmezim. Her zaman iyi para kazandırmıştır. Yılın belli zamanları hep içinde oluyorum
https://www.youtube.com/watch?v=bJlasaTcrmU
Kumdan Kale: Borsanın 4 atlısı | Artunç Kocabalkan - Işık Ökte
ralli nin %30 u, SASA, THYAO, HEKTAŞ ve ŞİŞE diyor..
Coin gibi oldu diyor bu hisseler... ( şişe için bu yoruma katılmıyorum, hava yolları için de)
Bunlar düşerse ayvayı yeriz diyor... O zaman AĞA(Ereğli) SAHAYA iner mi?:)
Bu adam 6 ay önce borsa uçacak diyen adam...
Activex buralardaysan 2 hafta falan önce haftalıkta attığım OBO senaryosuna koşa koşa gitmiyorlardır dimi :)
1 ila 2 arası şaşırmam onun haricindekilere şaşırabilirim.
1 altında neden şaşırabilirim bu kadar kari ödenmiş sermayeye göre temettuyu zayıf tutmazlar umarım ayrıca diğer ortaklıklarından gelecek temettü cücük kalmaz sanırım.
2 üstü ise hissenin ivmelendigi nokta 10 üstü ve 10-20 arasında çok fazla beklemesede ağırlıklı 15 li fiyatlar dersek ki 2tl üzeri temettü yüzde 15 üstü yapar. ( Ayrica geri alım yaptıkları bir ortalama da var oradanda yüzdelik bir verim kendilerince olacaktir, mutlaka hesap edilmiştir.)Yüzde 10 üzeri veren yok endekste diye söyledim.
Ha birde bunların geri alım yaptığı hisseler var o sürece kadar satacaklari biri var mı? Size su kadar temettü deyip veya yoksa kendilerine mı alırlar sonra hisseleri geri satarlar bilmek elbette zor. Ytd.
İşyatırım beklentisi 1.2 tl genelde o tutturuyor malum :)
Yönettikleri fonlar her daim enflasyonu gecsin öle konussunlar.
Burdaki yatırımcıların onlardan öğrenecekleri bir şey yok bence.
Katılıyorum size.Sasa ve hektas için de şahsımın düşüncesi pahalı fiyatlıyorlar bence ama bu ne olur şleride bay piyasa bilir.
Ytd syg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir şeyler olacak yarın!
https://youtu.be/moewouY7CzE
Endeks gidecek mi evet bence şişe de gidecek.
Benim işime gelmez ama benim vadem 2030 a dek toplamak olunca sıkıntı değil.
Bu şirket Almanya merkezli olsaydı kaç avrupa lirası derdik? Diye sormak gerekiyor.
Şişe hayatlarında en dogru işi birleşme yaparak yaptı.İleride çok ekmeğini yicez bu birleşmenin.
Ben global şirketleri almalarını istiyorum.Dünyada zirveye cıkmak için başka yol yok.Marjı yüksek ürünleri ürütmek işine agırlık vermrmiz gerekir.
Ytd syg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nisana kadar endeks devam sanki
Ama sonrasında batırma hareketleri olabilir
Sakince seçime girmez borsa :)
Eregliciler de hakem maçı bitirdi yine. Hakediyorlar bunu.. ytd
Buradada yine sessizlik hakim, üye sayısında azalma varken ziyaretçi sayısında bir o kadar artış gözlemleniyor. Ne olur oluyor sayın seyirciler.. 😮 bilemedik birşey mi var.. ytd
Evet yine ve yeniden bir yeni zirve çalışması var tahtacinin. Ereğlide maç sonrası taraftarlar değişik maçlara yönelmeye başladılar sanırım. Bakalım hangi derbiyi izleyecek ve ağırlık verecekler. Bankalar mı , ulasimmi mı yoksa sanayiden devam mi? Hadi bakalim.. ytd
Fredim hc sesin kesilmiş yahu, Müslüm Baba'nın "son pişmanlık neye yarar" mı dinliyorsun yoksa.. https://youtu.be/2agdQzh_zSk
Nedir durumlar, var mı istek parçası? Ytd.
34,30 üzerine yerleşmemiz lazım endeks koşarak gidiyor