10000 istemiştim 64 kabul görmüş .
Printable View
10000 istemiştim 64 kabul görmüş .
250 lot talebime 2 lot gelmiş.
https://i.hizliresim.com/3bwclby.jpg
Amerikan Rüyası yaşarım artık :)
101 lot, şaka gibi
Denene amaçlı 50 tane emir girmiştim.
Hiç gelmemiş olabilir mi?
Nerede yazar?
SÖKE de halka arza katılım rekoru kırılmıştır, 860.816 yatırımcı,
https://i.hizliresim.com/pu5h485.PNG
Dağıtım oranı çok az olmuş. Aldığımız hisseler %40 yapacak ki vadeli de kaybedilen yerine konsun. %40 tan sonra kar yazmaya başlar. Teminat gösterenler için sorun yok ama nakit görenler %40 geriden başlıyor. Olayı anlayanlar astor a temkinli girecektir. Katılım bu kadar olmayabilir.
20 lot gelmis
2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
687 lotta bana gelmiş.
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
55 bin lota 344 adet 🤣 güya telefonu değiştiririm diyodum
Ekranı kırılmıştı ekranı değiştirir sanırım😀 Geçen haftaki satış bile korkutmamis kimseyi 68 milyarlik talep dile kolay
Bu işin sonu gelmek üzere......birileri elbek tokatlayacak.....sürekli tavan olmaz.....bakalım bu sadet zinciri hangi hissede bozulacak...
Kimse 300-500 TELE'lik hissenin peşine düşmez.
Bana da 983 lot gelmiş, bizimkilerin mevduatlarını teminat göstermiştim, bende o kadar para ne gezer :shh: %1 gelir diye de para ayarlamıştım %0.63 geldi, :)
Hiç kimse memnun görünmüyor, halka arzların getirdiği prim devam ederse, sizler etrafınıza bundan bahsederseniz, 1 adet yatırım hesabıyla yetinmeyip, ebeveynlerinize ve ya eşinize ait 2-3 adet daha yatırım hesabı açarsanız, yakında bu oranlar da gelmeyecektir, ya da halka arzlar böyle gitmeyip bir gün patlayacaktır, işte o zaman isteyen istediği kadar alır, tabi cesareti olanlar için geçerli bu durum :)
Burada yeni hesap açmış yatırımcılar görmekteyim, onlar düşüşleri bilmezler, bizler burada ne düşüşler gördük ve geçirdik ki o dönemde hep kuyunun dibini merak ediyorduk!
https://i.hizliresim.com/bxi65ce.PNG
Eskiden her kimlik için talep formu dolduruluyordu.Yatırımcılar halka arza eş,dost,arkadaş,akraba,komşularına talep formu doldurtup imzalatıyordu,talep formunda gelecek hissenin ve nakit iadesinin şu hesaba virmanı tercihi vardı.
Hâla bu uygulama devam ediyor mu bilmiyorum.Çok üçkağıt dönüyordu.100 lerce form dolduranlar vardı.
Şimdi online müracaat var.Baya kolay olmuş arz işleri.Ama işleme açıldıktan sonra arz fiyatının baya bir üzerinde işlem görmesi konusunda yorumlar ortak hep.
Herkes farkında durumun.Hep beraber ortak düşlerin peşindeyiz sanırım.Artık trenin hangi durağını kim tutturursa gibi bir durum var çoğunluk için sanırım.
Mevcut ve gelecek olan mali tablolara göre hareket edip uzun dönem yatırım içinde alan vardır mutlaka.
Hayırlısı.
700 lot istedim
3 lot münasip görmüşler
230 da 1 gelmiş
Ne büyük risk, ya talep az olsa, ki perşembe başlayan satış dalgası cuma da sürse belki talep çok az olacaktı. Ve istediğin miktarın mesela yarısı gelse, bu durumda direkt taban açsa...değil anne babanın parası, kendi paranla bile böyle risk alınmaz...bene tabi.
12 Ocak 2023 Perşembe günü işlem görmeye başlayacak...
İlk işlem gününü merak ediyorum :)
Ben bunu da kumbaraya attım, dursun orada...
157 lotla ne batarız ne çıkarız. 5 gün alım fırsatı vermezse ki zor daha da eklemem. Artık verirse temettü, bedelli bedelsiz vs büyüsün kendi kendine yıllarca.
SOKEnin normal sayfası açıldı mı ben mi bulamadım??
Açıldı
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.