Printable View
Ünlü borsa yatırımcıları borsadan kaçın diyorlardı bende dahil,gerçekten borsa mafyası iş başında,gidecek gibi gösterip hergün aşağıya basıyorlar:plc:
Borsa sert düşüyor,dövizin kafasına vuruyorlar düşürmek için,paralar fonda çürüyor,peki biz nasıl kazanacağız:notr:
Türkiye’nin de aldığı Rus petrolünde büyük indirim
Brent petrol ile Rus Ural petrolü arasındaki fiyat farkı giderek açılıyor. Ural petrolünün fiyatı, Brent petrolün fiyatının yarısının da altını gördü.
Bloomberg’in Argus Media verilerinden aktardığına göre, 6 Ocak 2023 tarihinde Brent petrolün varil fiyatı 78,57 dolar iken, Rusya’nın Ural petrolünde fiyat 37,80 dolara kadar geriledi.
TÜRKİYE’NİN ALIMLARI İKİYE KATLANDI
Türkiye’nin Rusya’dan petrol ithalatı, indirimli fiyatın etkisiyle 2022’de ikiye katlandı.
EPDK’nın son raporuna göre, Ekim 2021’de 1,1 milyon ton olan Türkiye’nin Rusya’dan petrol ithalatı, Ekim 2022’de 2,2 milyon tona yükseldi. Ekim 2021’de yüzde 26,6 olan Türkiye’nin ithalatında Rus petrolünün payı,
Ekim 2022’de yüzde 51,7’ye yükseldi.
https://www.sozcu.com.tr/2023/ekonom...dirim-7551737/
Peki halkına neden yansıtmıyor hökömet,buradandamı nemalanıyorlar:notr:
Ben borsa dan çekinmiyorum.
Yıl başında endeks 1864 müş.
Ve enflasyon bence %ikiyüz
Emisyon %300 artmış
Ve devamıda gelecek para arzının.
Tek sıkıntı bu satışa sebep bence İmamoğlu çok az etkisi asıl çoğu seçimin konuşulması ve Muhalefetin kazanıp.
IMF,devalüasyon,faiz hususları.
Lakin bilinmesi gereken konu iktidar kazansada dolar ve faiz artacaktır.
Borsa geldi 50 güne ya yataya sarıp 100 günü bekleyecek biraz zor lakin olmaz değil.
YTD.
Alternatif biraz parada beklemek oda faiz yada altın
Çok erken çaktılar borsaya daha çok vardı seçime.
Seçim sonu faiz artışı olacaktır buda kısada borsayı çarpar Ekim e kadar.Yabancının geleceği bir çıpa olmazsa sıkıntı devam eder.YTD.
TELE 1 de iyice sıkmaya başladı ne bu her gün hdp güzellemesi.
Hem ATATÜRKÇÜ yüm derler hemde bölücü yancısını her gün savunurlar.
pkk dan uzak olup TÜRKİYE partisi olmalılar.
ATATÜRKÇÜ bölücülere,Tarikatlara,Rüşvetçilere artı yalancılara da karşıdır.
Meşhur bir söz vardır.
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek.
Ya mevcut duruma razı olursunuz.
Yada ses etmezsiniz.
Ne dersiniz ?
SPK: Sermaye piyasasının güven, açıklık ve istikrar içinde çalışmasını
bozacak nitelikteki eylem ve işlemlerin tespiti halinde, Sermaye Piyasası Kanunu
hükümleri çerçevesinde, Kurulumuz tarafından sorumlular hakkında cezai yaptırımlar
uygulanacak
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
günaydınlar
Nebati: (Yeni Evim Kampanyası) Yatırım için değil, barınma ihtiyacını karşılamak için ...
Oturduğum semtte ev fiyatları 2,5-3milyon.
20 bin maaşım olsa %40'ı 8 bin ödemem çıkar.
8 bin ödeme ile maximum çekebileceğim kredi miktarı 850 bin TL.
Hadi kenarda da 500 bin peşinatım olsa 1.350m eder.
Geri kaldı 1.250 m
Kimin için bu sistem?
https://i.hizliresim.com/8herxlh.png
Borsa sabah artı açıp,kapanışta sert eksi yapıyor,bakalım bugün ne mok yapacak,milleti dolandırıcıların eline teslim ettiler,o kadarda uyardık,dip çalışması yaptıktan sonra tekrar toplar bu dolandırıcılar.
Yerlide para bitiyor, yabancının sattığını aldıkça aldı ama kaynak sonsuz değil
Ben çok büyük düşüş beklemiyorum, şu anki piyasa değerleri çoğu hissenin bir kaç sene sonraki kârı
Büyük firmaların yatırımları, aldıkları ihaleler piyasa değerlerinden fazla !!!
Kısa zamanda hızlı yükseliş,Seçim belirsizliği, vatandaşa şirin gözükmek için hazineden bol kepçe dağıtılan paralar, muhalefetten petrol bulmuşuz gibi vaadler, borsayı zorluyor.
Bu borsayı 4-5 dolara götürecek para yerlide yok, biraz yabancı gelmesi lazım, yavaş yavaş gelebilirler diye düşünüyorum. Neticede adamlar vampir, kokuyu almışlardır
4935 e dikkat etmek gerekir .Kırılır ise 4400 yolculuğu başlar. Döner ise; pull back yaptı ,onay aldı deriz.5700 TRENDİNE DÖNER.
Bekleyip görmek lazım.
Alıntı:
Piyasalarda fiyatın kırıldığı bölge saptanarak yapılan geri çekilme ya da duraksama kararıyla yapılan işleme Pullback denir. Pullback işlemi yapıldıktan sonra yatırımcılar için daha güvenli bir bölge oluşturmaktadır. Yatırımcı bu noktada alım yaparak daha fazla kazanmayı hedeflemektedir
Brezilyada kaçanlar tek,tek yargı önüne çıkıyorlar,üstelik yargı mensuplarıda yargılanıy,oranın idaresi bize benzer durumdaydı,cumhurbaşkanları desteklediği ABD'ye kaçmıştı,galiba kaçtığı yerde huzursuzki ülkesine gelip hesap verecekmiş,bakalım bizde ne olacak seçimden sonra,bizdeki tek adam şu anda devamlı korkutma tehditleri ve yalanlar savurmaya devam ediyor,yerse,millet aç işsiz güçsüz hala fiatlar tepede,o ise enflasyon üstünde kendi zamını yapıyor,üstelik 2 katını,yarın çıkar meydanlara bu zamı ben yapmıyorum muhalefetin adamları yapıyor derse hiçte şaşırmayız:plc:
Garantiye ne oldu ?,bir ara 31 görmüştü,bugün 25 sınırına kadar indirdiler,oradan bulduğu destek ile 26 üstüne attı,şu aralar 25.50 üstünde:notr:
Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) yönelik sözleri gerekçesiyle hakkında 'terör örgütü propagandası yapmak' suçundan 7,5 yıla kadar hapis cezası talep edilen Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı, 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Fincancı'nın tahliyesine karar verildi.
Vay be garanti 24.52 devre yaktı:kahkah::evil:
Zarar eden borsa zadelerin malına talibim,tabiki kelepir olanlarınki,at kenara dursun:)...ytd.
Meclis Anayasa Adalet Karma Komisyonu, İYİ Partili Lütfü Türkkan ve CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında dokunulmazlıklarının kaldırılması istemiyle hazırlık komisyonu kurulmasına karar verdi
Devreler yandı yine.
Kayış koptu
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne kayışlar kopru borsa da bu emisyon bu dolar bu enflasyon oldukca endeks yeni fiyatlamalrı her zaman yapacaktır.5700 leride ilerde geçer.YTD
https://pbs.twimg.com/media/FmIrJoaXkAALFlI.jpg
:whistling:
Kapanış seansında yatırım finansman 1 milyara yakın mal almış ..
Kaftancıoğlu berat etti,fahrettin altunaya guya hakaret etmişti,bu adamın karısıda beni mahkemeye vermişti 5 maaş+huzur hakki aldığını sosyal medyada yayınlamışım guya,benim düşmanım çok,devamlı ak trollarlan uğraşıyorum,onlarda benimlen,ilginç şekilde benim hesabıma girip yayınlamışlar,2 mahkemede hesap verdim,5 sene gözetim karşı tarafın avukat masrafı+1750 idari para cezası,ama bunu onlardan seçim sonunda katı,katına alacağım,nereye kaçarlarsa kaçsınlar peşlerindeyim,zaten benimlen uğraşan çarpılıyor,Fahrettin anında kanser oldu,karısınında iyi olmadığı söyleniyor,bu dünyada sistemin seçilmişleriylen uğraşmak çok zordur,sadece ben bunlara zavallı diyorum !!!