ky yatırımcıyı peşkeş çeken SaPıK, hırsız şirket ve manefat sağlayanlar az kaldı hesap vermenize
Printable View
ky yatırımcıyı peşkeş çeken SaPıK, hırsız şirket ve manefat sağlayanlar az kaldı hesap vermenize
ALFAS 58'lerden çıkmış , 404.80 görmüş hala 253 lerde..
CWENE bu fiyatlarda oyalanır ve kısa sürede 150 - 200 leri bulmazsa bu ancak bizim borsamızın ilginç bir yer olduğu ile izah edilebilir her halde...
YTD. Herkese hayırlı kazançlar
eee önceki halka arzların tavan serisi şimdikilerden farklı olacaktır önceden toplu birilerine kıyak çekiliyordu şimdi bireysele eşit dagıtım diyorlar ve 1-2 tavandan sonra ky yi dökmek için çalkalayıp ky nin kafasını karıştırıp eliyorlar ve guruplar da bu işi baya beceriyor tahtacısı ve gurubu olmayan hele şirket de iyiyse belli spekler tahtaları önce bozar sonra ver elini marşa yapar bu yenilerde sabretmek gerekir 105 milyon sermaye ve yeni bir şirket hele tahtacılar bir belli olsun milislere ky nin gücü yetmez.
Satışar ky satışı yaklaşık arzda 25 milyon mal ky ye verilmişti ,zamanla malı topladıktan sonra yoluna devam edecektir , alımda bıraz acele etmışız ,, beklıyeceğiz artık seçim bıtsın ortam netleşsın elbet çıcekler yeniden açacaktır ,:)sabırlı olan yıne kazanacaktır !!
Benim anlamadığım bişey var bu cw yıllık 1GW üretimimiz var diyor Türkiye ve Avrupa ın en büyüğü biziz diyor iyi güzel alfas da yıllık 1.7GW üretimimiz var diyor nasıl en büyük panel üretici cw oluyor cw nin 45 bin m2 kapalı üretim tesisi var alfas ın 30 bin
Fiyat istikrarı politikası halka arz fiyatının altına inmeyecek demek değildir.
Ki fiyat istikrarını koruma maddesi keyfidir ister uygular alım yönünde, isterse uygulamaz, ister bir hamle isterse parça parça. Ama satmama taahhütü zorunludur
Elimdeki 12 lot a ilave sabah 114 den 88 lot alarak 119 satış yaptım
Ben uzak duracağım şaibeli şirket güven miyorum
CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi*2010 yılında kurulmuş fotovoltaik enerji üretim sektöründe faaliyet gösteren üretim ve hizmet firmasıdır.*Yıllık 1,8*GW güneş paneli üretim kapasitesiyle*güneş paneli üretim firmalarından biridir.
*2023 yılı ilk yarısı itibariyle 1,8 GW üretim kapasitesine ulaşılmıştır.
CW Enerji,*güneş enerji santrallerinin (GES)*yatırım ve teknik danışmanlığı, projelendirme, sistem tasarımı, lisanslı ve lisanssız santral kurulumları, lisans alımı ve işletme, ayrıca lisanssız üretim yönetmeliğine uygun olarak projeler planlama, projelendirme, finans ve uygulama ile kurulum sonrası teknik bakım, onarım konularında da hizmet veriyor. Endüstriyel kurulumların yanı sıra evsel çatı kurulumlarında da çözümler sunuyor.*Şebeke bağlantılı (On-Grid)*sistemlerin yanı sıra*şebekeden bağımsız akü destekli sistemler (Off-Grid), güneş enerjili sulama sistemleri, LED aydınlatma sistemleri, güneş enerjili kamera sistemleri ve elektrikli araç şarj istasyonları gibi alanlarda da hizmet vermektedir.
CW Enerji, yıllık 1,8*GW güneş paneli üretim kapasitesi ile kaliteden ödün vermeyen ve müşteri memnuniyetini birinci derecede misyon edinmiş bir anlayışla faaliyetini sürdürmektedir.
TÜRKİYE’NİN 408. ŞİRKETİYİZ
...Ayrıca inverter, güneş enerji santralleri ve depolama cihazlarından gelirleri var. Alfastan farklı olarak. Alfasın da kapasitesi hazirada 1290 mw olacak.Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boğön elimdeki nakitle halka arz fiyatına yakın alıp aranıza katıldım, hayırlı uğurlu olsun :)
Tek kapta yaptığı anlaşma çok iyi değil mi
Genel olarak halka arzlarla ilgili
https://www.youtube.com/watch?v=rgEU...annel=BROKERNK
Halka arzlardaki sıkıntı oransal dağıtımdan eşit dağıtıma geçilmesidir. Ne bekliyordunuz ki anlamadım. Aracı kurum yada tahtayı sahiplenecek para babaları sizinle yakın lota sahip. Amaçları 10 yerden alım yapan k.y. ı akıllı davrandığını sanarak kolay yoldan para kazandırmak mı dersiniz. Ne zaman halka arz fiyatından veya altından tatmin edici tahtayı kontrol altına alır o zaman gider.
Sayın canalay öyle demeyin. Sonra bana drnilen gibi gözün doysun, biz eşit dağılımı seviyoruz deniliyor. Ben bıraktım halka arzları artık, herkese eşit eşit şey etsinler...
Bugün hareketli enerji hisseleri , sene sonuna kadar hak ettikleri yere gelecektir , lakin dikkatli olmalı bu süreçte.. belirsizlik kalktı. Yarindan sonra daha guzel olur insallah
Ben Bi düzine diye düşünmüştüm ama aşırıya kaçamak lazım ben bu şirketi geçen sene yani 2022 de keşfetmiştim bu güneş enerjiyle ilgili Bi kararname gibi bişey onaylanmışmıydı çıkarılmışmıydı haberi dünya gazetesinden okumuştum o zaman türkiyede fotovoltaik panel üretimi kim yapıyor kim bu işi evlere kadar apartman çatılarına kadar ingirdeyip hizmet verebiliyor diye yaklaşık 1 hafta araştırmıştım İnternet şura bura derken iki üç şirket buldum o sırada smartg yeni halka arzı olmuştu galiba neyse cw borsada yoktu bulduğum şirketin cw olduğunuda ismen hatırlamıyorum ama sahibinin hikayesinden o şirketin bu şirket olduğunu anladım birde antalyadaydı üretim kapasitesinin en büyük üretim olduğunu alman teknolojisini türkiyeye getirdiğini ta 2022 de araştırmıştım ama işte hisse borsada değildi gittim elimdeki tüm genil leri Bi çırpıda satıp smrtg almıştım ve bekledim bekledim ekledim bekledim şimdi cw gelmiş almayakmı yani bu arada bu şirketi hiç bilmeyen bazı borsa yatırım uzmanı ufaktan burun kıvırır gibi konuşuyorlar şirketin üretimine ürettiğinin kalitesine üretim teknolojisine bakmadan öküzce hırbo gibi değerlendirmeler yapıyorlar bence şirkete Bi telefon açıp sorsalar üçgünlük şirketin tekniğine bakmasalar daha iyi ederler smrtg yi beklerken kimse sayfasında yazmıyrdu hiç Bi uzman görüşü görmemiştim böyle şirket şöyle şirket diye ne zaman avrupadan yeşil fon mon dedi 50 yi geçti o zaman herkes yorumlamaya başlamıştı
Sn canalay selamlar uzun zamandır aynı hisse sayfasında denk gelmemiştik
Selamlar bir süre aranızdayım.. Bol kazançlar.
Bankoff takı eleman 450 bin lot mal satmış ,bu malı nerden aldın da satıyorsun ,patron inş.bizi yanıltırsın , inş gesanın patronlarını örnek alırsın !!
onb finans dan dün alan satıyordur eupwr peşinden gider buda umarım
En berbat performansı gösterdı şuana kadar ,halka arz fıyatının yüzde on üstünde fıyat olarak , patron denılen adam halka arz fıyatından malı aldı , maalesef bızde tercıhı burada kullandık inşallah pişman olmayız !! Ancak şuana kadar patron olumsuz algı bıraktı bende kısa süre oldu ama yinede ilk algılarımız olumsuz ,, alfas ,europower gibi şirketler sert dönmesıne rağmen maalesef bu çok ağır aksak kalıyor !! Beklemeye devam !!
Patron alıyorsa bir bildiği vardır yükseleceği ni öngörüyor eski borsacı işini biliyor..ytd
Git kumda oyna , bildiğin birşey varsa yaz ,yoksa sus ! Muhatap değilsin !!!sana birşey soran olmadı !! Manıpule öğrenmiş birşeyler gelmiş !!sen görmüş çözmüşsün işte,,
borsada artık algı herşeydir...ne teknik nede temel bu gün için pek de geçerli değil...cwene hissesinin algısı ise henüz prim yapmamış olmasıdır...bir çok arz 3-5 kat çıkış yaptılar...ilk arz sırasında ky nın elinde hisselerin %80 inin olması bu hisselerin güçlü ellerce toplanmasını zorlaştırmıştır..bu toplama zaman alacaktır...toplama olgunlaştıktan sonra ise agresif çıkışlar yapabilecektir...bu hissenin güçlü çıkışlar yapabilmesi için biraz da güven kazanması lazım...güven için de kararlı ve sağlam çıkışlar yapabilmeli ki alanlar ellerinde bir süreliğine tutabilsinler...bu hisseyi tutanlar çoğaldıkça tedavüldeki hisseler azalacak böylece hareketleri de sertleşecektir...
kısacası biraz daha sabır ve zaman gerekmektedir...şartlar olgunlaştığında bir kaç kat çıkabilme potansiyeli olabileceğini düşünüyorum...
cwene ve europowerin yeni arzlar olması yüzünden ciddi çıkış potansiyellerinin olabileceğini düşünüyorum...bakalım piyasa ne karar verecek ?? bu şirketin bu haberi çok önemli ve değerli...https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1149311
Onaylı izahnamenin ilgili bölümlerinde deneme üretim sürecinde olduğu belirtilen Lityum Batarya ve Enerji Depolama Sistemleri tesisinde deneme üretim süreci başarı ile tamamlanmış olup Şirketimiz Yönetim Kurulunun 09.05.2023 tarihli toplantısında seri üretim sürecine başlanılmasına karar verilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
lityum batarya çok önemli...günümüz elektrikli otomobillerin en önemli parçasıdır ve çok stratejiktir...yine enerji depolama işleri büyük montanlı işlerdir...sadece bu iş için türkiyede ilk etapta 40 milyar dolarlık bir kaynak ayrılmış durumda ...gesan hissesinde iken bu konuyu çok işlemiştik..bu iş ile ilgili olan şirketler ihya olacak..agresif büyüyecek..o yüzden de bu iki konu bu hisseye büyük güç verecektir...
sektör çok canlı..önü çok açık...bu sektörde stratejik adımlar atabilen şirketler akranlarından bir kaç adım öne geçecektir...bu hisseyi beğeniyorum ama açıkçası potansiyeli nedir henüz bilmiyorum..çünkü çok ayrıntılı inceleyebilmiş değilim...
https://twitter.com/CWEnerji?ref_src...Ctwgr%5Eauthor
Bence şirket yatırımcısı bu sayfayı takip etsin bazı şirketlerin iki üç kez kap olarak paylaştıkları açıklamaları bu şirket Twitter sayfasından paylaşıyor Twitter ı iyi kullanıyorlar şöyle 10 15 paylaşıma bakarsanız şirket hakkında az çok Bi fikir sahibi olursunuz zaten
15 inde aldığını 16 sında 10 bin eksikle sattı elinde 10 bin kaldı onun 6,5 inide bu gün sattı kısada Bi trade etti ama eli boş kaldı bu hareketler olacak ama boşver in gitsin yatırımcı şirkete baksın yeter nasıl Bi şirket olduğunu iyi Bi araştırın ayrıca patrona da laf atıyorlar adam gece gündüz şirketi için çalışıyor alman disiplini diyecem ama bu alman disiplinini de geçmiş neyse Bi alman ata sözünü paylaşayım buradan "tekrar ustalaştırır"
https://i.ibb.co/DLW54qn/Screenshot-20230517-115516.jpg
Bence bankof gibi satmak isteyen varsa satabilir meydan burada tabloda üstte kimse elindeki maldan kolay kolay ayrılmıyor veren ya avucunu yalar yada tükürdüğü lotları yalayarak geri alır
Dostum bankofdan satan tahtacı da olabılir , algı yapmak için , kım almış kım satmış işin hıkaye kısmı ,biz o işleri gecelı çok oldu , mesele şirket şirket ne yapıyor ona bakmak lazım,, burası embesıl dolu işte,, rastgele yazılmış şeyi kendını muhatap sanıp buranın sahıbı görüp ,işi gücü olmayan lağım fareleri işte ,
Neyse çok yazıp çizmeyecem herkes kafasına göre takılsın