7 Temmuz
Bist 28.625
Viop 5.678
Günlük komisyon 9.8 milyon
2. Çeyrek ortalaması 7.3 milyon 3. Çeyrek güzel başladı günlük ortalama 10 milyon civarında günlük komisyon gelirleri
Printable View
Hele son çeyrek. Temettü sıfır stopaja şu hissede 45 lerden hisse geri alımı yapmadınız ya gerçekten iş grubu yönetimini tebrik etmek lazım.
Artık kimlere malı nerelerden kaptırıp geri alacağız diye kastırıyorsanız bir de gidip ANSGR leri bunu almazken fonlarınıza dolduruyorsunuz ya. Mükemmel finans yönetiminiz ders kitaplarında okutulur.
Bak iştiraklerden birinde daha tıpkı burası gibi yanlış operasyonun altında kalmak üzeresiniz. Gerçekten çok merak ediyorum ya ekibinizde bunları dile getirebilen bir kişi bile yok mu?
Birkaç gün önce geri alım yapıldı mı hiç diye yaptırımcı ilişkilerine sormuştum klasik cevap verdiler.Aşağıya yazıyorum
Şirketimiz tarafından 14 Şubat 2023 tarihinde sağlıklı fiyat oluşumunun desteklenmesi ile yatırımcıların hak ve menfaatlerinin korunması amacıyla paylarımızın azami 11.000.000 adedinin 2023 yılı sonuna kadar geri alınabilmesi ve geri alım için azami 500.000.000 TL fon tahsis edilmesi kararı kamuya açıklanmıştır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1113226
Bugüne kadar geri alım yapılmamış olup, açıklanan program ve piyasa koşulları çerçevesinde işlem gerçekleşmesi durumunda kamuya gerekli açıklama yapılacaktır.
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla.
Hacimler bu kadar iyiyken 2 gundur yedigi satis anlamsiz olduSM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düzeltme yapması normal..
51 tl den 74 e kadar çok hızlı çıktı bu düzeltme son derece sağlıklı.. Cuma günü işlem hacminde 2.sırada Gelirleri sadece komisyonla ifade etmek doğru değil.. Kredi satışından ve varant işlemlerinden oldukça iyi gelir elde ediyorlar..
1. Sırada hangi aracı kurum var? Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 Temmuz hacim bilgileri
Bist 29.457
Viop 5.059
Günlük komisyon geliri 9.9 milyon
2.çeyrek ortalaması 7.3 milyon
Xutum hacim rekoru geliyor sanki :)
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Viob hacimleri hala cok zayif gecen seneki olaylardan sonra teminatlar cok ciddi oranda arttirildi buda hacimleri cok etkiledi. Bu sastten sonra daha kotu olamaz. Ozellikle viob islem hacminin artmasini bekliyorum. Artik yukselen endeksle beraber hacimlerin daha da artmasini bekliyorum. Kredi kullanimlari da artiyordur. Son 3-4 yildir ismen karini hep arttiriyor. Bu senede benzer bir trend olacak gibi…
Endeksteki hacim artisina tepkisi zayif oldu , 50 den 70 e gelmesi bir sey ifade etmiyor olmasi gereken yerler buralar degil maalesef
Tahtacı abi yazayım mı birşeyler akşam oturup efkardan bir şişe Ch.vas bitir ........
Hay ben senin bildiğin borsanın ......
Hacim 160 170 milyar son dakika bastilar asagiya bir seyler deniyorlar bakalim ne olacak
Sonra kaç kapadı demek ki tahtacı mesajı almış. Ath seni mutlu eder di mi. E sen mutlu olursan tahtacı abi mutlu olur mu?
3,39 USD görmüş tahtada 2,8 USD ye malı istiyor yatırımcıdan hem de şu ortamda.
Bu tahtacı abininde ona bu imkanı tanıyanlarında yatacak yeri yok.
12 Temmuz hacim bilgileri
Bist 31.728
Viop 8.146
Günlük komisyon geliri 11.3 milyon
2. Çeyrek ortalaması 7.3 milyon
Bela bu tahta. Bulaştık yine hakkımızda hayırlısı.
13 Temmuz hacim bilgileri
Bist 34.102
Viop 7304
Günlük komisyon geliri 11.8 milyon tl
2020 temmuz agustos aylarinda da hacimler firlamis ismen 7 8 arasinda saliniyordu herkesi usandirmisti sonraki yilin subat sonuna kadar 21 lere gitmisti bir anda aynisi yasanirsa yedi sekiz ay icinde 210 lari gorurmuyuz bilemiyorum hayirlisi artik
KAP: [ ] SERMAYE PİYASASI KURULU SPK Bülteni
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1171720
Dosyalar:
SPK Bülteni 2023-07-13
Ah be tahtacı. Dün alanlar neden almış şimdi çaktın mı?
Bedelsiz hayırlı olsun, onaylanmış .
Şansıma bak. Bugün 40bin lot almıştım. Bu arada Alfas'dan geliyorum herkese selamlar
1.145.000 TL bedelsiz sermaye artırımı kar payından karşılanmak üzere ortaklara dağıtılacak..Sermaye 355 milyon olduğuna göre
3.2254 yeni hisse alıcaz. O zamn bu fiattan bölünürse yeni bölünmüş fiatımız 16.50 tl olur. Eğer 70 tl den bölünürse.. Hayırlı olsun..
Bölünme sonrası 20 tl yi hemen görürüz diye düşünüyorum..
Bölünme bugün mü gerçekleşecek?
Ortaklarımıza hayırlı olsun.
Bol kazançlar.
SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gunluk 50 milyon civari kar ediyor bu ceyrek boyle giderse 3. Ceyrek kar rakami 3 milyari gecebilirSM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yıl sonu sallamasyon 10,9 milyar kar hesapladım, 5 FK ile fiyatlarsa 155 TL civarı yapıyor bugünkü fiyatıyla.. YTD.
14 Temmuz hacim bilgileri
Bist 28.099
Viop 6.685
Günlük komisyon geliri 9.86 milyon
Bugune kqdarki faaliyet raporlarin baktigimizda komisyon gelirleri ki yukaridaki komisyon gelirleri sadece bist ve viop islem komisyon gelirleri toplam gelir icinde yuzde 24 25 ler duzeyinde buradan yola cikarsak 50 milyon covari toplam gunluk kar makul gorunuyor
Portfoy yonetim komisyonlari is portfoy fonlarindan
Istirak gelirleri
Girisim sermayesi fonlarinin getirileri
Kredili islemlerden faiz gelirleri
Ozel sektor borclanma araclari aracilik komisyonlari
Halka arz komisyon gelirleri
Alim satim gelirleri varant vs
Bagli oldugu is grubu sirketlerinin fonlarinin yonetim gelirleri
Sahip oldugu doviz eurobond menkul kiymet vs gelirleri
Vs vs ismen gelir yapisi diger araci kurumlara gore daha cesitli
https://twitter.com/beyazyakagiyer/s...d8F2ZUHt93mWtw
Son zamanlarda borsaya ilgi artyor bu ilgi sürerse hacimler daha da artabilir.Merkez bankası faiz oranı artarken piyasa faizi aşağı geliyor ve bir yerde birbirlerine yaklaşacaklar böyle oldukça insanları faiz getirisi memnun etmedikçe alternatiflere yönelecekler diye düşünüyorum
https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar...mlari-42298986
Hande Fıratın yazısının içinde böyle bir yer var
BİST’E YENİ KAYNAK GİRİŞİ BEKLENİYOR
◊ BİST’e yeni kaynak girişi olabileceği gibi Suudi Arabistan, BAE ve Katar’dan bankacılık sektörü ve aracı kurum satın almalara kadar bazı yatırım fırsatları aranıyor.
◊ Çok erken aşamada olması nedeniyle bahsetmek mümkün değil ama kamuya ait olmayan Türkiye’nin yüzakı/yıldızı olan bazı özel şirketlere de çok ciddi teklifler vermeye hazırlanan Körfez ülkeleri var.
Bunu öngörüp gereğini yapmayan patronlar+spekülatörler ve yancıları için bunlarla beraber hareket eden fon ve portföy yöneticileri için artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. Birileri için deniz bitmişti anlamak istemediler artık çiftlikte bitti.
Yeni halka arz hissesi Atakey konsorsiyum lideri ismen
https://twitter.com/kapgeldiii/statu...d8F2ZUHt93mWtw