Ürettiği elektirikle satıp para kazanacağına bizi çarpıyor kodugumun. Sahibini ısıran köpek misali. Ünlü bir cin atasözü derki son çarpan iyi çarpar..
Printable View
Ürettiği elektirikle satıp para kazanacağına bizi çarpıyor kodugumun. Sahibini ısıran köpek misali. Ünlü bir cin atasözü derki son çarpan iyi çarpar..
Biton haber atmışlar, okumaya üşendim. Kayde değer bisey varmi. Bir Müslüman hayrına ozetlese
Kayda değer bişey olsa haberimiz olmazdı 😕
Yönünü belli edemedi bi türlü, iki ileri bir geri, mehter gibi maşallah:)
50 -55 bandında pati çekiyor. Ne dokersem kardır derdinde. Milletin maliyet 60 üstü, getir 70 lere al malı . Ne varyemwz çıktın. Sonra uzaya çıkaracaksın zaten
Ytd
Ky inatçı cikti, dönemedi spek efendi:)
Hala zor ile adam etmeye çalışıyor güzellikle ikna ederek rızası ile almak varken , yanlış yoldasınız beyler:)
Bu hafta yasağı bitiyor diye biliyirm. Acaba kağıt eski seviyesine gelirmi göreceğiz.
Bu kadar bekleme yeter , bi tavan yakışır,:)
Ytd
Mehter gibi iki ileri bir geri amk. Bi bok olacağı yok bu zittigumun hissesinin. Geberik doğdu.amaclari duudklemek mis anlaşılan. Yakında 20 lerden almayani dovecekler. Ytd.. bundan sonra zaten spk önlem aldı yeni aralar için, bunu n gobi gidemiyorlar. Örnek e bebek. Bunun için niye bu kadar gecikmislwr acaba. ..
Bugün Bi tavan denemesi yapar
Arkadaşlar bakın çözümü açıklıyorum, aranızda para toplayıp zararımı karşılayın bendeki hisseleri satayım, göreceksiniz bu kağıt 9 gün üst üste tavan yapacak. Tahtacı adım gibi eminim benim satmamı bekliyor :)
Malı yedire yedire doymadılar. İndir sole 20 yede bizde alalom:)
Bundan daha aşağıya gitmez dediğimiz gün hisse daha da düşüyor anlamıyorum ben bu kağıdı
Keriz zikuyirlar, daha da gider, daha cikali iki ay olmadı, 9 lt lik hisseye 60 lt verirsen senden alasinimi bulacak. Bedava finansman yanında bide soygun. Buna bisey diyen yok. Çıksa hemen sorarlar. Her yer çakal dolu
Domuz tüyünü degistirimis huyunu değil demiş atalarımız. Boşa söylenmemiş bu sözler. Domuz aynı Domuz değişen bisey yok. Domuz domuzluguju yapıyorsa bundomuzla ilgilenmesi gereken SPK nr yapıyor. Anca yeni arz yapsinlar. yeni soygunlara kapı aciyirlar. Bi takip et dimi arz olanlar ne yapıyor diye
Rahmetli Nejat Uygur bir oyununda hemoroidden muzdarip bir hastayı canlandırırdı, doktor tam elektrikle hemoroid tedavisine başlayacakken Nejat Uygur gülmeye başlardı.
Doktor: Ne gülüyorsun lan, elektrik sokucaz g.tüne?
Nejat Uygur: ya nasil gulmem doktur bey..elektrik bizim koye girmeden once benim g.tume giriyor...
derdi.
Hah işte tam o hasta gibi hissediyorum kendimi :)
Son soygunu bu haydutlar yaptı hocam, sonrasında önlem almaya başladılar. Bak e bebek pati çekiyor. Reeder da daha katlayamadi bile. Bu hipnatorlere resmen göz yumdular. 16 tavan neyim nesi demediler
Onlarda zaten maliyet kağıt parçası deyip yukarı çaktılar . Danışıklı dövüş olma ihtimali yüksek ama kimi kime şikayet edecen. Tezgahı büyük kuruyorlar koduklarim
Burda soygun var, bin kere düşünün, ytd
Kağıt ölü doğdu malesef, açgözlülük başka bisey değil. Yeni halka arzlarada ot tikadilar koduklarim.
Bu hisse sahipleri (Şahin ve Koç grubu) tescilli dolandırıcılar.
Bazen, bana ne yorum yapmayayım diyorum ama, dayanamıyorum.
İki cümle sıkıştırıyorum.
Hala bu fiyatlardaysa, kesinlikle bir menfaatleri vardır.
Endeks 8.230 seviyesinden kapattığında bu hisse yanlış hatırlamıyorsam 71-72 lira gibi bir fiyatla kapatmıştı, Endeks dün 8.115 seviyesinden kapattığında bu hisse 40lira civarında kapanış yaptı. Arada geçen 1,5 aylık sürede nasıl bir gelişme yaşandı da hisse %45 bir düşüş yaşadı bilmiyorum. Ama inat ettim satmıyorum bakalım ne zaman bir toparlanma göreceğiz :S
Şimdi grafiklere yüzeysel baktım. Kağıt zaten 57-60 aralığına kadar tavan gitmiş bozmadan
Sonrasında 78 e kadarda tavan ama işlem var
Şimdi burda hunharca satan ky mi yoksa kağıdın sahibi uckagitcilar mi? Cevap çok açık. Maliyeti kağıt olan hisseyi uzun yıllar zararda taşıyacak essek arıyorlar
Kendileride aldıkları parayla vurgun vuracaklar başka hisselerden. Yıllardır değişmeyen taktik. Düzme üzerine kurulu. Bu halka arzlar artık yapılmamalı diye düşünüyorum. Eskiden banka batırıp milletin parasına çekerdi Şimdi bunu daha modern ve temiz yapıyorlar. Hesap vermede yok. Zaten hesap soranda yokki böyle rahat olabiliyorlar.
Klasik sabah gel gel i yapıyor çakal. Atlayan olursa utecek. Ytd
Ulan hiyarto, inerken 6,7 demeden paldır küldür yuvarlaniyirdun. Kırılmadık kemiğin kalmadığı için çıkarken 1,2 anca o da zorla amk
20 yıldır borsa'da ara ara alım-satım yaparım her girdiğim dönemde de bunun gibi beni tövbe ettirecek bir hisse mutlaka bulurum hiç şaşmaz. En son yıllarca elimde tuttuğum ISGYO ben zararımı kurtarıp sattıktan sonra arşa ulaşmıştı, hatta öyle ki temettülerden kalan satamadığım küsüratlar (0,55 lot) şu anda 11-12TL arasında kar etmiş durumda :) bakın daha önce yaptığım teklifi hatırlatmak istiyorum, aranızda para toplayıp zararımı karşılarsanız ben hisseyi satarım sonrasında zaten hisse tavan üstüne tavan yaparak ödediğiniz parayı size fazlasıyla geri kazandırır :)
Kesintisiz düşebilen hisse yapmışlar. Bakalim ebesi ile nerede karşılaşacak kodugum.
Taktik değiştirdi çakal, önce yukarı sürüp sonra akşama bakıyordu. Şimdi nce aşağı düşürüp sonra bir ara gidiyor havası verip sonra akşama bidaha %5-6 basarak keriz arıyor. Aman dikkat diyorum. Adamlar lot sayıyor. Girince anlarsın nasıl bir tuzağa düştüğünü. Çakala rahmet okuturlar pislikler..ytd
19 luk hissey 78 yapıp şimdi 36 bedava algısı veriyorlar. Halbuki daha 1-2 ay önce 19 du bu kodugum hisse. Oraya getirip biraz daha da aşağı indirerek yorarak utme hareketi yapacaklar. Hersey açık. Genede kendiniz bilirsiniz. Şimdi inadına sürerler falan ..zannetmiyorum ama .ytd
Ölü doğan hisseyi canlandırmak içinde bir çaba yok. Dahada gırtlağına basıyorlar koduklarim.
İnerken endexin 2- 3 katı hizla cikarken yarısından bile az. O da bakalım gün sonunda eksi olmasa tabi.. Tam orman çocuğu bunlar.
Arkadaşın malının değerini korumak gibi bir derdi yokki, soyguna geldiği için düşerken mal gibi seyrediyor hatta satiyirdur hipnator. Nasıl olsa mal benim çekerim 10 tl ye ver misin verzmisin gösteririm derdinde. Uzak durulacak bir hisse. Ytd
Al sata çok uygun bir kağıt, ha ben aralık sonuna kadar beklerim dersen en az %30 bırakabilir.....
Tavana kitlemiyor. Sazan bekliyor buralardan atlayacak. Gelirse basacak tombul sazan. Küçük balık gelirse biraz daha yukarı surecektir diye dusuniyirum.
Sazanlar bile biliyir uckagitci olduklarini, yemiyorlar yemi:)