Bunu yapacaksan hepsi ile yapmamak daha mantikli. %50 mesela. Sonra uzulme herhangi bir tarafta.
Printable View
Onlari alamiyorsun. Ben cok ugrastim vaktinde aylarca Iskur ve Isatr ile. Ayni herifler mallarini vermiyorlar. Bazen aylarca islem olmuyor. Tavana yaziyorsun veren yok. Islemsiz kapanip gidiyor.
Bir de sinsi sinsi guluyorlardir. Ama veremedikleri icin hangi araci kurum oldugunu anlayamiyorlar tabi, son gulen benim belki.
O zamandan beri 1000 kat gittiklerine gore ben degilmisim demek.
Şu tahtayı Oyak kendin z.keydin
Lafım yoktu
Çizerken çizdi
Şimdi z.kiyor derdim
Ama HSBC ye z.ktiriyorsun ya
Daha da Oyak gördüğüm yerden kaçarım
Elbet bir gün Hektaş ortaklığı bitince
Peçete tutucular
Hsbc 1 ağustostan bu yana 24 milyon lot satmış görünüyor.
Hsbc ordinosu 12.00 de başlıyor 16.00-16.30 gibi satışı bitiriyor.
16.30 da beş çayına gidiyor herhalde
Düştükçe ilave ediyorum.
Hadi bakalım kim kazanacak.!!!!
Ytd.
saygılar
Hep pizza yemekten bunlar :D
https://i.hizliresim.com/1xejggx.jpeg
Neyseki yarin borsa kapali.
artik seans acik oldugu gunler sinir stres oluyorum.
resmi tatillerde daha iyi her sey.
Oyak abv.
OYAK'taki yönetim kurulu üyeleri Ferrari'ye biner, biz ise deposunu doldururuz.
Dudu reise laf atanı...
Dünyadaki hiçbir tarım şirketinin F/K'sı 350 değil. En kralı 20 F/K aralığında geziyor. Bu şirketin F/K'sının 350'ye çıkmasından biz sorumluyuz. 20 F/K'nın altına inmese iyi.
Yüksek teknoloji, yüksek f/k da bulunur.
Hekts uzayda tarım yapacak.
Ytd
Yüzde 300 bedelli yaparsa fk kaç olur
Bir tane köylü vardı 11. Köyü bulamayan, bir tane de trakya Kargası vardı. Adamların işleri güçleri, tek bir lot hissesi olmadan ona buna çamur atan tiplerdi. Bir anda yok oldular gibi görünseler de, başka şekillerde burada hortladılar gibi. Kişiliksiz, şahsiyetsiz, klawye delikanlısı, normal yaşamlarında kendilerine bir yer edinememiş ezik tiplerle doluyor her geçen gün forum. Gerçekten faydalı şeyler paylaşanlarda, böyle tiplerin seviyesine inmemek için geri çekiliyorlar. Hak ettikleri cevabı veriyorsun, bu defa da yönetimden ceza geliyor. İNSANDA BİRAZ ONUR, HAYSİYET, ŞEREF olmalı. Ama anlaşılan bu tipler zaten insan olamadıkları için buralara gelip ŞEREFSİZLİKLERİ ile kendilerini göstermeye çalışıyorlar. Günden güne sayfanın kalitesi düşüyor.
CPH2239 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önce yazdık, bedelli süreci çok uzun. Şuan 87 milyon lotu, 1,5 lira defter değeri varken, 22-25 liraya satarak 2 milyar lira aldı. Bedelli sermaye azaltılı yaptı. Bu hisseye 2022-21-20-19-18 de giripte 3-4 kez bedelli bedelsiz sermaye artıklarına katılanlarda aynı şeyi yapmalıydı. Keza hektaş adı geçen yıllarda yatırımcı gibi kendiside hisse aldı. Hisseler büyüdü miktar adet olarak. Şimdide bunları satarak bedelli sermaye azaltımı yaptı.
3 tane tarım/kimya şirketi
F/k geçmişleri
https://i.hizliresim.com/1ys0vyf.jpeg
https://i.hizliresim.com/e3k15ik.jpeg
https://i.hizliresim.com/5x6blwf.jpeg
Onuncu koy, trakya vs zaman hepsini hakli cikardi. Arguman olarak hakli olmak onemli degil sonuca bakmak lazim.
Arkadaşlar, daha önce de yazdım,
Yılın kalan 6 ayında yaklaşık 190 mn lira kar edersek yıllık karımız 0 (yazıyla sıfır) oluyor. (Yıllıklandırılmışı göz ardı ediyoruz)
Hadi bozuk parayla 1 lira kar etsek ve yıl sonu hisse fiyatımız
25 olursa fk : 63.5 milyar oluyor.*
Hisse fiyatı 1 liraya inse bile fk : 2.53 milyar oluyor.*
Şimdiki 355 fk yı mumla ararız.
Fk yı mk yı geçtik artık, ona bakan yok, anlamı da kalmadı. Kar etmemiz lazım.
* İNŞALLAH yanlış hesaplamışımdır.
@oralet osman
Düşmez düşmez bu f/k
Yıllık 830m kar yapsak, hisse 100 olsa fk 312
Hisse 220 olsa fk 687
Reis nasıl dedi herkes kendini %25 enflasyona göre hazırlasın
Ahalide kendini 600 f/k’ya hazırlasın
2024 sonrası rasyonel zemin ile f/k’yı aşağı çekeceğiz
Önce olgunlaşacağız ki herkes üşüşmesin.
Sabahtan akşama serefsiz desende; o adamlara haklı çıktılar.Keşke onları dinleyip satsaydım.Şimdi tekrar girerdim.100 olacak yok 250 olacak diyeni dinledim böyle bakınıp duruyorum.Boşuna adamlara şerfsiz deyip durmayın bence gülünç oluyor.
Haklı çıkmaları yetmez.
“Haklı ve Paralı” çıktılar mı ?
Short’u bastılar mı ?
Kardeşim serefsiz denecek ne yaptılar ben oradayım .Ayıp ya o kadar hakarete rağmen doğru bildiklerini söylediler.Ben haksıza haksız derim büyük harflerle dolu dolu şerfsiz diyor.Kimsede birley demiyor şaka gibi.