Son yazilan
Sent from my LG-D855 using Android mobile app
Son yazilan
Alfabetik her zaman bilinir ve uygulanmış yöntemdir. Yeni üyeler için de kendinden açıklamalıdır. Her zaman her hissenin yeri bellidir. Diğer türlü saklambaç oynar gibi...hissesinin en üstte olmasını isteyenlerin boş boş paylaşımda buluması cabası, ayrıca yeni üyeler ya da borsacılar için en üstte yer alan hissenin albeni oluşturma durumu...mantıken alfabetik diyorum
son yazılan
Alfabetik düzende olursa aranan hisse topiğinin nasıl bulunacağı bellidir de,
son yazılana göre olursa, aranan hisse topiğinin nasıl bulunacağı belirsizdir.
1. Şimdiki (yeni) formatta kalacaksa ALFABETİK
2. Eskisi gibi Yıldız/ Ana Pazar düzenlemesi yapılacaksa EN SON YAZILAN olmalı
3.Önemli olan aradığımız hisseyi hemen bulabilmek.
4. Teknik olarak mümkün ise üyelere ABONE menüsü hazırlanabilir ve 10 ar hisse ekleme şansımız olursa KISA YOL olarak isteyen takibindeki hisselere hızla ulaşabilir.
Alfabetik olması mantıklı. çünkü her insan öncelikle takip ettiği hisse için ne yazıldığını görmek istiyor.bulması kolay olur.
alfabetik olsun ama z den a ya doğru :)
son yazılan
Son yazilan
Sent from my Discovery using Android mobile app
Alfabetik bence daha iyi
Sent from my ASUS_Z00AD using Android mobile app
Devlet daireleri, özel sektör vs her yerde alfabetik sıralama kullanılır. Diğer türlü sü yoktur
Alfabetik olsa iyi olur
Alfabetik daha mantıklı bence...
Alfabetik olsun . Favorilerde olsun.
Sent from my LG-K430 using Android mobile app
alfabetik.
alfabetikte bulması daha kolay
Alfabetik
Sent from my TURKCELL T70 using Android mobile app
alfabetik olsun daha uygun olur.
SAYIN YÖNETİM RHEAG sayfasıda açarmısınız.
Alfabetikolsun diye oy kullandım.Böyle bir seçimi forum üyelerine görüşlerine sunduğu için,hisse.net yönetimine teşekkür ederim.
Alfebetik olması uygundur.
Alfabetik olunca sık bakılan hisselere ulaşmak icin baya zaman kaybediyoruz. Alfabetik olsa da, kişiler kendi takip ettikleri hisseler için tek tıkla ulaşabilecekleri portföy yapabilseler baya pratik olur
son yazılan
Form sakinlerinin daha sık yazıştığı bölümler üstte yer almalı. Böylece genel ilgi alanı yüksek bölümler daha da ön plana çıkar. Yani tercihim '' Son Yazılan'' Saygılarımla...
Alfabetik
Sent from my SM-A700F using Android mobile app
Son yazılana göre olsun ki an itibarı ile hangi hissenin popüler olduğunu bilelim.... fikrimizi aldığınız için teşekkür ederim.
Son yazılana EVET
aranılan firma adı olduğuna göre alfabetik olmalı...
bir sekme daha açıp oradada son yazılana göre listeleyebilirsiniz, neden illa birini seçtirtiyorsunuz anlamadım.
Alfabetik
Sent from my iPhone using Tapatalk
Son hazılana göre olmalı
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Sevgili yonetim..2004 ten beri gonullu destek yorum paylasimlarla katki sagladigimiz forumdan zaten sert bi kazik yedik(kim nederse desin 13 seneyi devirdigimizin silinmesi icimizi burktu..her ay her sene nick degisenlere odul oldu.).Bari alisik oldugumuz Son yazilan hisse konu on planda olsun boylece aktif olmayan bir baslik gereksiz goz onunde olmayacaktir..
Sent from my SM-N920C using Android mobile app
Son yazılana göre olması daha doğru olacaktır.Bazı hisselere günlerce yorum yapılmamaktadır.
Alfabetik
Sent from my LG-H525 using Android mobile app
Alfabetik olsun kim ne bilsin en son ne zaman yazı yazılmış aradığı hisseye!
Son yazılan daha avantajlı bence çünkü en çok Ky olan hisseler anlaşılıyor 😂
Son yazilan iyidir
Sent from my SM-T110 using Android mobile app
Alfabetik sıradan yanayım,çünkü taşıdığınız hisse sığsa bulmakta biraz kolay oluyor.Ayrıca alfabetik sıra olursa, forumun genel algılanması daha kolaylaşır diye düşünüyorum.
Alfabetik olması aranan başlığın bulunması için daha kolay bir yöntem
Sent from my SM-A500F using Android mobile app