Günün dibini bulduk heralde ENGRANDMASTER abi :he: kar ilen kapattığım lönkü tekrardan 10.917 den açtım.
Real time online olarak herifi tırtıklayalım
Günün dibini bulduk heralde ENGRANDMASTER abi :he: kar ilen kapattığım lönkü tekrardan 10.917 den açtım.
Real time online olarak herifi tırtıklayalım
Shortların yarısını kapattım.
9400 gelirse tamamını kapatıcam.
Dur o zaman son vuruşumu da yazayım :he:
Karsız kapattığım lönkleri 10.786 dan tekrardan açtım
Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.
Herif fışkırttırarak açtı, günün tepesi 10.900 şimdilik
Günaydın hayırlı işler.
Bakalım günün dibini bulabilecekmiyiz bugün :he:
Way be şansa bak, günün tepesini bildik ama lönkü salak gibi kar ile kapatmadık, karsız kapattığım lönkü 10716 dan tekrardan açtım.
Bugün hep çarpıldık mınakoyu, zararına kapattığım lönkü 10582 den tekrardan açtım.
Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.
Açılış beklentimle örtüşmedi, herif istediğim gibi fışkırttırmadı,
Şimdilik günün tepesi 10.977
Heralde önce günün dibini bulmaya oynucak herif, kimbilir neyin peşinde
Tam soyguncu yaw :he:
Şimdilik günün dibi 10872 oldu
Çok heyecanlı bir gün olucağa benziyor
Tradeler mikemmel ötesi, şimdilik tepe ve dibi bulduk, paraları katlamaya devam :he:
Herif sert oynamaya başladı, dip tazalendi 10858
Dikkatli olmak lazım
Herif tüm gücüyle saldırıyor, muhtemelen anektarı da masaya koydu.
Herif donunuda masaya koydu :he: 10843
endeksin tadı yok..konsolideye devam yalnız hisselerde dönüş emareleri görüyorum.. durum terse dönebilir gibime geliyor .. pala yülsek teknoloji nano mühendislikle hisseleri kaldırıp endeksi baskilayabilir mi ...:)
Bu sayfada hisse alımına karşıyız sel abi malesef senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir.:yahoo:
Endekiste trend takibi yapanlar varsa düşüş trendi devam ediyor, döndü dönecek dönüyor o kısım bizi ilgilendirmez. Biz endekis vobda daytradeciyiz
10800 den long jetonları geldi
Yaw Ayasofya abi geldin topiki sabote ediyin, az ötede oyna şurda vob yapıyoruz, senin yüzünden zopa yedik, akşama gırgır yaparız. :kahkah:
10755 bu sefer de tutmazsa ben oynamam
Burdan dünkü gibi artı kapatırmıyız diye soruyorlar
Yaw her gün papaz pilav yer mi :kahkah:
Bugün de böyle oldu, riske girip masaya donunu koyan arkadaş kazandı. Yabcak bişii yok
Ptesiye kaldı maç
Don bizim için önemli, Ayasofya hisseci olduğu için anlamaz, don ona göre çakıldaklı sidikli bir bez parçası
Endekis daytradeci vobcu masaya konan donu almaz, etik değil, demek ki adam çok müşkil durumda
Elleşmeyiz dona :drunk:
Nassa borsada fırsatlar hiç bitmiyor ptesi oynarız çokta fifi yani
Bana diyorlar ki, neden spotu kötülüyorsun.
Bilen bilir, tarih 2023 ekim ayı. endekis 8 binlerde ve ralliye devam ediyor, ismi lazım değil p hissesini 22 taleden aldım neyise sonra endekis düzeltmeye başladı 7500 seviyesine kadar geri çekildi, bizim hissede 18 taleye kadar düştü. Neyise sıkıntı yok nassa endekis mecbur yükselir özü uzunvadede hep boğadır diye tutuyoruz hisseyi elimizde, gel zaman git zaman endekis 7500 den 2 ayda 11bine çıktı biz halen suyuniçinde... Tabiii borsa hep yükselmiyor arada düzelme düşüş falan derken tam 1 yılı doldurduk, hisse halen 22 tale endekis 9500 lerde
Yani 11binlerden gelen endekis yarın bi gün düzeltme yada düşüşünü bitirip tekrardan yükselmeye başlar ama senin hisse yükselmeyebilür.
O yüzden diyorum
Endekis yükselebilir ama senin hisse yükselmeyebilür deye
Ben kızmayım da kim kızsın
Şu hisseyi al bu hisse x12 yapıcak falan filan fistan küllüm yalan
Ben kandırıldım siz kanmayın.
Herif endekis mühendisi
İstediği ücbeş hisseyi fışkırttırır senin hisseler gitmez melül melül bakarsın
Ben kimseye kızmıyorum kendime kızıyorum, lan salak madem endekisin burdan yükseleceğini düşünüyorsun hisse yerine endekis alsaydım daha mantıklı bir iş ve kar yapmış olucaktım.
Tecrübe kazandım artık üüüle yapıyorum
Sanki trilyonluk portföyümüz var da sepete 10-15 hisse alabileceğiz, en fazla 5 hisse alırsın beşibiyerde. o 5 hissede gitmezse nolcuuk, çözüm mü bu şimdi.
Benim ki daha mantıklı
30 hisse de sepette gibi bişii :drunk:
Senin derdin para kazanmak değil Bozkurt. Senin derdin az zamanda çok para kazanmak. Bulursan formülünü paylaş burdan :)
Birde şansın olucak warya o zaman paraya para demeyiz. Düşünsene ralli başlamadan hemen önce trene binip istasyonda son durağa kadar lönkten gelen kar ile piramitleyerek gitmek. Cuf cuf cuf üffff hayale bak yaw :kahkah:
Neyise gırgırı şamatayı bi kenara bırakıp piyasaya bakalım.
İki gündür bu 11.000 da ne varsa geçemiyor, herif haftaya sağlam bi zopa atabilür
Sebebi basit, yükselemeyen düşer mantığı
Zopayı duyunca herif biraz gaza bastı, hemen bist 30 spota bakalım
Türkcel ekside sahol ekside ykbnk ekside akbnk eksi kchol eksi bimas ekside isc ekside
Sepetinde sadece bu kaatlar olan varsa al işte sıfır kazanç ama endekis yeşil
Nasıl endekis yeşil olmuş bakalım
Hekts tavan,gubrf asels kozal Froto almış bikaçta yüzde1 yaptırdıklarıyla
Tüp de devreye girince şekil değişmeye başladı, thy de henüz gıbraşma yok