Benim banka geçen hafta yüzde 1 bugünde yüzde 1 baz puan indirim yapmış mevduat faizinde önceden haber alınmış mı diyelim yoksa öngörümü enpara
Printable View
Benim banka geçen hafta yüzde 1 bugünde yüzde 1 baz puan indirim yapmış mevduat faizinde önceden haber alınmış mı diyelim yoksa öngörümü enpara
https://i.hizliresim.com/jwg7hlj.png
Graf üzerinde basitçe anlatalım burada güzelleme geldiğindede uyardık dikkat diye , teknik konulara gelirsek p park yapılmaz yani stoplos uygulayacağınız bölgeler aşağı kesti çıkmadınız , kanalın içinde cam göbeği ortalamanın altında çoklu kapanış olmamış bunun altında kapanışa yelteniyorsa piyasa üzerinize yıkılacak demektir sizide kanal ile katlarlar bu konularla ilgili teknik çok yazdım çizdim , bu yüzden bazı insanlarla kavga ettik tartıştık artık yoruldum .Konumuza dönersek yukarı hareket grafta görüldüğü gibi yükselen tepeler mevcut aşağı kırılımda alçalan tepeler 2-3 gün önce tepki beklediğimiz yerden tepki geldi 240 dk bir dip çalışması mevcut , yalnız piyasa şuanda INSIDER üzerinden hareket ediyor buda önünüzde olsun 2.58 üzeri kapanışlarda yukarı hareketin devamını görebiliriz son daire içindeki bölgenin aşağı doğru haber kaynaklı kırılımında yeni dip ararız buda 2.47-2.48 bölgesi .
kolay gelsin
5 puan indirir diye düşünüyordum.. Son olaylardan sonra ya 3 yapar yada 4 yapıp 40 ın altına psikolojik olarak çekebilir diye düşünüyorum. 1-2 puanlık indirim hoş karşılanmaz borsada ama beklentiyi de canlı tutar diğer yandan.
Soru gelmeden şunu yazayım siyasi belirsizlikler kalkmadan milletin dilinde olan 14-15 bin bantı bende yok , chp kurultay davası olumlu sonuçlanır hava biraz yumuşarsa dolar bazlı 2.95-3.00 bu bölgeler .Yoksa dediğim gibi bu belirsizlikler devam ettiği sürece aşağı yönlü veya yatay makina işlemleri benim öngörülerim bunlar kolay gelsin .
3/3.5 dolar yukarısı için büyük para lazım doldur boşaltla olmaz o iş. Bu seviyelerde oluşacak marketcap in çapına bizim tırtların cepleri yetmez. Büyük büyük dışarıdan paralar gelmesi lazım. Araplar 400/500/1 trilyon dolarlar cizye parası için ABD ye akıtçaklarına birazını bize gönderseler hem çalışan hava savunma sistemleri olur hem de biz şu kısır borsamızda vay be o günlerde ben de oradaydım derdik.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapu sahiplerini ilgilendiriyor: Yönetmenlik değişti
Parseli kamu hizmeti alanına giren ve yapılaşma hakkı verilmeyen vatandaşların hakları, imar hakkı aktarımıyla belirlenen alanlara aktarılabilecek.
https://www.sozcu.com.tr/tapu-sahipl...egisti-p225513
Senin kasanda faizden gelen emanet para var buraya gelecek normal piyasaların üzerinde ortaya birşey koyarsan geliyor iş köprülere kadar düştü geldiklerinden beri özelleştiriyorlar OVP okudunmu özelleştirme %11 yapmışlar yani kafalarında bir yerler var.
borsaya gelirsek piyasa çoktan beri fonlama ve makinalarla dönüyor benim gördüğüm bugunde ogunlerden dün çıkanlar satılıyor geride kalan alınıyor devamlılık var mı yok günlük hareketler trader değilseniz yanıltır 1 senede borsa kazancı dün koydum %7,5 istatisliklerde:)tahtaları yakalayan trade eden kazanmıştır oda ayrı yukarda yazdığın paraların buraya geleceğini düşünmüyorum mandra konjöktör kabul etmez.selametle
truva atları olmayınca forum ne kadar güzel...
- FED'in de son gelen tarım dışı verisinden sonra faiz indirim oranını artıracağının konuşulduğu bir piyasada dünyadan ayrışmayız tahminim.
- Televizyona çok bakıyorsun.
Can Holdinge ait HT Sporda spor yayınları koordinatörü olan Rıdvan Dilmenin, geçtiğimiz günlerde görevinden ayrıldığı ortaya çıktı.
tesadüf sindonun dediği gibi bide bu piyasada para kazanmaya çalışıyorsunuz...
herşey içerden bilgili insider üfürük piyasası...
minareyi çalan kılıfını hazırlar
hadi baalım, mavi üzerinde çok kapanış yaptın... şimdi 12000-12100 arası lazım
buradan tam % 3 ediyor
https://i.hizliresim.com/k0d2ihn.jpg
(koç kıyatlarına ne oldu, kaç trilyon dolarlık ihale aldılar :kahkah: bilmiyorumda ) onnar zıçtığında :drunk: halin nasıl olacak, merak ediyoru
üfürük piyasasında indirilecek faiz kaç kişinin kulagına üfürülmüştür sizce?
şu anda kaç kişiye haber uçuruldu saraydan...
Benc faiz inmeyecek. Hiç inecekmiş gibi değil. inmesin daha iyi.
ah güzelim akbank'a yazık oldu :yahoo:
oysaki; salı günü a1 kapital 63,50 den furduğu 20.000 şorta zarar ettirmek üçün, ne kadar yavuşak varsa koşup gelmişti taktaya
Halis TOPRAK'a ÖZAL
kazandığın kaçakçılık paralarını sanayii yönlendir,yatırım yap, yoksa el koyarım..demişti.
Toprak'ta muazzam seramik tesisleri kurdu. Parayı sanayiye yatırdı
AKP'de kaçakçılıktan kazandıysan BANA VER,der..
Fark
A1 KAPİTAL
bu sözümde sana ;
bir daha gelip banka tahtalarına şort girme
o tahtalarda sana para vermezler
senin yüüznden şortçu % 3 zararda...
senin şortu kovalayacaz deye 11900'lük vadeliyi 12200'ye getirdiler
Faizi bugün elbette indirecekler.
300 bekliyorum. 200 de sürpriz olmaz.
Pas geçmeleri durumunda bir yerde bir yanlış yaptıklarını kabul etmek olur ki bu duruma kendilerini düşürmezler.
Buraya 15-20 gün önce Qnb grafını koydum onunla piyasada yabancı algısı yapıldığını göstermek için o aşağı döndü piyasada döndü .:)
aselsn 60-70-80 lerden hükümete yakın herekse üflenmiştir bu hareket sonra bam bam bam haber ve bilanço bakın bu hükümete yakın kişiler eş,dost vs INSIDER olan tahtahtalar giriyor k2024 sonu yazdım burada 2025 ınsıder senesi çünkü kendilerine bir alan yaratmışlar oradan balye balye para götürüyorlar , açsın millet 2 gündür piyasanın nasıl tutulduğunu süslendiğine baksın koç grubu tahtalarıyla insıder üzerinden dün otomobil bugun tup fonlama ile piyasa yapıyor bunuda badem bofasıyla yapıyorlar alt lig oynayan oyuncular 1-2 aydır teranın girdiği tahtaları takip ederek trade ediyor biz ne istiyoruz şeffaflık aynı şartlar real şeyleri fiyatlayalım ama bunlar yerine oyun hep bana rabbena ile dönüyor bu yüzden bizim gördüğümüzü yabancıda görüyor kısa vade vurkaç yapıp çıkıyor
Turizm şirketine bende attım biraz el,
Umarım okul harçlıklarını çıkarırım veletlerin
mikemmel tespit :bravo:
ama bir nokta eksik
akepe ''kazan bana ver ''i geçti
pay yetmiyor... o sektörü tamamen kendi işletiyor
örneğin: önceleri uyuşturucu işinin tamamı pkk'nın elinde idi, tüm para pkk'ya gidiyordu
işi pkk'nın elinden aldılar, şimdi kimler yapıyor bilin bakalım :yahoo:
https://www.sozcu.com.tr/doga-koleji...onuldu-p225427
El konulan şirketlerin isimleri
İsrail basınından akıl almaz iddia: 'İsrail Türkiye'ye saldırma planları kurdu'
İsrail basını, Netanyahu hükümetinin Hamas liderlerine yönelik operasyonu önce Türkiye’de planladığını ancak son anda vazgeçerek Katar’ı hedef aldığını yazdı. Haberlere göre bu karar, NATO üyesi Türkiye yerine Washington’un Katar’la sorunu çözebileceği inancıyla alındı.
Otokar ve dünya çapında önde gelen otobüs üreticilerinden biri olan Daimler Buses, Mercedes-Benz Conecto otobüslerinin Otokar’ın Sakarya’daki fabrikasında üretilmesi konusunda anlaşma imzaladı.
Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Eylül 2026'dan itibaren Daimler Buses için Mercedes-Benz Conecto şehir otobüslerini Sakarya’daki fabrikasında üretecek. Daimler Buses CEO'su Till Oberwörder, Mercedes-Benz Türk A.Ş. İcra Kurulu Başkanı ve CEO'su Süer Sülün ve Otokar CEO’su Aykut Özüner iş birliğine ilişkin anlaşmayı bugün Sakarya'da imzaladı.
Otokar CEO’su Aykut Özüner: “Türkiye’nin ilk otobüs üreticisi olarak 60 yılı aşkın süredir yüksek kaliteli otobüsler üretiyoruz. Daimler Buses ile olan iş ortaklığımızı, üretimimizi artırmak, üretim kapasitemizi en verimli şekilde kullanmak ve Avrupa'nın en büyük beş otobüs üreticisinden biri olarak global pazarlardaki konumumuzu güçlendirmek için önemli bir adım olarak değerlendiriyoruz. Bu anlaşma ile Daimler Buses ile sürdürülebilir bir iş ortaklığı kurmayı hedefliyoruz.â€
Daimler Buses CEO'su Till Oberwörder: “Ürünlerimize duyulan güçlü talep, otobüslerin toplum için giderek daha önemli hale geldiğini ve müşterilerimize doğru çözümleri sunduğumuzu gösteriyor. Avrupa ve Latin Amerika'da açık ara pazar lideriyiz ve bu işbirliği anlaşması, toplam araç üretimimizi artırarak konumumuzu daha da güçlendirmemizi sağlıyor. Üretim kapasitemizi genişletmek, kârlılığımıza da olumlu etki ediyor. Otokar, sektörümüzde saygın ve güvenilir bir ortak ve üretim konusunda güçlü uzmanlığa sahip. İş birliğimiz kapsamında yakın çalışarak, müşterilerimizin Daimler Buses'tan beklediği yüksek kalite standartlarını birlikte sağlayacağız. Bu iş ortaklığını hayata geçirmekten büyük memnuniyet duyuyoruz.â€
Mercedes-Benz Türk A.Ş. Başkanı ve CEO'su Süer Sülün: “Otobüslerimize olan talepten ve bunun Hoşdere fabrikamıza sipariş olarak yansımasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Hoşdere Otobüs Fabrikamız, Daimler Buses’in üretim ağının önemli bir parçası ve tüm segmentlerde otobüs üretimine devam ediyor. Mercedes-Benz Türk olarak Otokar ile olan iş ortaklığını memnuniyetle karşılıyoruz; güçlü ve güvenilir bir ortak olarak bu iş birliğini desteklemekten büyük memnuniyet duyuyoruz.â€
dün otokar neden çıktı deniliyor bugun haber düşüyor bu şirket haberleri daha önceden resmi makamlara bildirildiği için ınsıder işi ona göre ayarlıyor işin özü badem spor tayfasının boşu yok yukardan ne geleceğini bilerek masaya oturuyor , en yüksek frekanslı makina ile bunu oynuyorlar benim gördüğüm
ABD karışık dünkü suikast
Türkiye karışık süreç komisyon 8. Kez toplanıyormuş sonra faiz açıklaması
Bugün sert yukarı veya aşağı olabilir
Yatırım tavsiyesi değildir
Borsa kaldırdı yukarı gidiyor.
İnsider var galiba.
Noldu faiz kararı mı geldi aqua
https://www.cnnturk.com/turkiye/son-...edildi-2334298
Haber bu.
Son Dakika: Ankara'daki CHP İstanbul il kongresi iptal talebi reddedildi
3-4 gün önce burada bugun için Ankarada olacak dava ile ilgili karar çıktı onu burada bahsetmiştim o olumlu haber olarak fiyatlıyor piyasa
Ankara 3. Asliye CHP'nin İl Kongresinin iptali davasını esastan reddetti - Halk TV
Böyle bir haber düştü .
https://www.milliyet.com.tr/gundem/a...edildi-7443649
Bugünkü olay anlaşılan gözdağıydı tüm şirketlere borsaya girin yoksa biz size gireceğiz
İstanbul kongresi iptal olduğu için yerine başka biri atanmadı mı zaten?
Şimdi iptal davasını esastan red etti ne demek? huberi anlamadım
Avugat oleceğiz ellam
Baktılar borsayı dikecekler bir borsamız var bari onu ayakta tutalım dediler
15 eylül es geçer borsayı uçururlar artık nede olsa yarın CHP'yi bile kimseye sormadan çaktırmadan bir gecede kapatır bunlar şimdilik konu değişti şirketlere çökme güzel bir kaynak oldu sıkıntı yok devam
Bence
Ğürsel boşunamı kükredi şimdi,
Çok acaiv bu siyaset İşleri