Yarın gelecek be kaldı Çarşamba ya, bugünde olabilir ytd
Printable View
Yarın gelecek be kaldı Çarşamba ya, bugünde olabilir ytd
. kaynak ?
bugün yarın çarşamba şu bu sürekli birşeyler söyleniyor neler dönüyor neler döndürüyorlar bu hisse de kestirmek çok zor
endex bugün çöküntüye uğradı bana göre düzeltme yaptı bilici 1,16 kırmadan beklemesi güzel bugünü böyle kapatması bile olumlu
aklımda 2 soru bu inat nereye kadar sürecek ve 1,20 den döner mi yoksa devam eder mi hak ettiği yerlere
tek umudum şu durumların spk tarafından dikkate alınıp incelenmesi
çünkü birileri sağlam dalgasını geçti ve geçiyor
ytd.
endex 73 bindeyken bu seviyelerdeydin endex 91.500 e kadar çıktı tepki vermedin
şimdi %1 düştü diye tepkimi veriyorsun
yapın operasyonunuzu yapın bakalım
bu hisse tarihinde de alışık bu olaylara
halka sunduğun fiyata bak alım yapacağım dediğin fiyata bak
geçen yıl temettü dağıtmadın yatırım yapacağını söyledin
endex 73 binden 72 bine düşmedi tepki vermen komik oluyor SEKSENDOKUZBİNALTIYÜZ endex
kimileri buna ticaret diyor işte fakat benim zekama hakaret sayıyorum daha zekice olmasını yeylerim
ytd.
kademeler boş endex de musait neden çıkmıyorsun demicem düşmeyemi utanıyorsun
sayın bilici yönetim kurulu söz verdiğiniz alımlar neden tamamlanmıyor
bu fiyatların üstünde hisseme güveniyorum derken amaç neydi ?
bu fiyatların üstünde alım yapacağım derken amaç neydi ?
yatırım yapacağım derken amaç neydi ?
bunların hepsini görürsün inşallah spk
ytd.
bir hisse anca bu kadar rezil edilebilir
ytd.
Haftalık kapanış 1.15 olursa şaşırmam.
bilici yönetiminden bir açıklama bekliyorum
hisse yüksekdeyken alım yapacağım dedi, kasıt mı var burada nedne bus eviyelerde tutuluyor şimdi yaptığı alımlar hiç bir etki yapmadı alımlarını bile tamamlamadı daha ne kadar beklenecek
sayın mehmet ali bey sayın bilici yönetimi
kap a bir açıklama yapın bir problem mi var
alım yapacağım yatırım yapacağım şirketime güveniyorum vs. vs. sonuç : 0
ytd.
Borsa biraz gevşesin 1.05 leri gösterirler .. gibi duruyor grafik..
tekstil firmaları pirimlenmeye devam ediyor %8
üretimimizin neredeyse tamamını abd ve avrupa ülkeleri başta olmak üzere yurt dışına yapıyoruz diyen mehmet ali bilici
tekstil sektörünü bıraktı da bizimmi haberimiz yok
alan satan var mı acaba yoksa kendimi alıp saıyor
http://fs5.directupload.net/images/170327/yqqdai4m.jpg
son bir ayda alanlar
1.13 de göstermişler borsanın en ucuz kağıtı ....
endex %55 düşerken salıyor çıkarken nasıl düşsem diye yer arıyor
halbuki kademeler musait endex de musait endex 73 bin fiyatlarında geziyor endex %55 artmış takarmı hiç
hiç bir açıklama yok yetkililerden tek açıklamasını biz şirketimize güveniyoruz alım yapacağız diye yaptılar
işte o esnada da maliyetlenen maliyetlene ne
nasıl bir tuzağa düştük miğdem kalktı
ytd.
kendiliğinden alınıp kademe kalkmasına da izin verilmiyor kurun bakalım baskınızı kurun
ytd.
blcyt sitesine girin yazın kardeşim güzel bir dille ağlamayan bebeğe emzik yok illaki bir faydası olur ben yazdım birgünde patronun kulağına gider elbet burda sızlanmakla bişey olmaz..
Arkadaslar bu genel kurul sonucu umarım iyi bir haber çıkar.
1 lot ile bir kademe alt kademe göstermeleri kağıdın baskilandigini gösteriyor ki bu da neden yapılır herkez bilir...
yatırım tavsiyesi değildir.
NE bilici SİTESİ SPK YA BİLE ŞİKAYET DE BULUNDUM BİMERE YAZDIM
alım yapacam şirketime güveniyorum yatırım yapacam deyip de insanlar yüksekden maliyetlendirildi bu işte kasıt olduğunu düşünüp tüm mercilere gerekli şikayetlerde bulundum
yaptığı alımlar hiç bir etki yapmadı ve alımlarını tamamlamadı geçen yıl temettü dağıtmadı yatırım yapacam dedi yatırım yok herhangi bir açıklama yok bu yıl da temettü dağıtmadı bu karlar nereye gidiyor açıklama yok
şirketimize güveniyoruz denildi ve manzara ortada
ytd.
bir tane bile adanalı yatırımcısı yok mudur bu şirketin.genel kurula gitsin , bir çaylarını içsin.yapılanların farkında olduğumuzu söylesin.iki çift laf etsin. böyle yatırımcıya böyle patron.
anlaşıldı genel kuruldan baskıya devam çıktı :):)::):):)
ytd.
borsa da bir önceki döneme göre zararını azalttı diye firmalar %100'ü geçkin pirimleniyor bunların içinde tekstil firmaları da var.
bizim bilici nereye gittiği belli olmayan bir kar açıklar her yıl yine çakıldığı yerden kıpırdamaz defter değerinin çok çok altında ölü gibi durur hemde endex 90 binleri aşmışken
madem sahip çıkılmıyor çıkartılsın borsadan bu ne böyle insan baktıkça moreli bozuluyor
ytd.
yatırım danışmanıyla konuşuyorum temettü dağıtmadınız yatırım yapacağınızı söylediniz koskoca zaman geçti nerde yatırım diyorum
bilmiyorum görünürde birşey yok diyor
alım yapacağınızı söyleyip insanları yükseklerden maliyetlendirdiniz yaptığınız alımlarla kademe bile kaldırmadınız hisseye hiç bir etkisi olmadı onu geçtim onca zaman geçti söz verdiğiniz alımları tamamlamadınız
farkındayız alımlara devam edilecek falan filan diyor
defter değerinizin ve endexin farkla altındasınız diyorum
farkındayız diyor
ihracatlarınızı başta abd ve tüm avrupa ülkelerine yaptığınızı söylüyorsuınuz döviz getiriniz var neden sahip çıkmıyorsunuz yatırımcınıza borsa değerinize diyorum
farkındayız diyor
geçen yıl yatırım yapacam dediniz birşey söylemediniz bu yıl ki karı nereye kullanacaksınız bir açıklama yap diyorum
şu anda hiç birşey yok ortada diyor
endex düşerken tepki veriyorsunuz çıkarken düşecek birşey bulamadığınız için mi öyle duruyorsunuz diyorum
farkındayız diyor bizim hissemiz hep böyle diyor
MADEM HİSSENİZ BÖYLE DE NEDEN İNSANLARA GÜVEN TESKİN EDİP YOK YATIRIM YAPACAĞIM YOK ALIM YAPACAĞIM YOK HİSSEME GÜVENİYORUM FALAN FİLAN DEYİP DE MALİYETLENDİRİYORSUNUZ
ben portföyü karı şunu bunu geçtim daha öncede bir spekülasyon geçmişleri olan bir firma gerçi adını temize çıkardılar.
kasıt olduğunu düşünüyorum böyle firmaları çeksinler borsadan yansın portföyüm umrum da değil daha fazla milletin canını yakamazlar
gör bunları spk
ytd.
ufakdan metro alımı var galip ağa gelirse çarpar bunları ey galip burayada uğra bedava kağıt tivit atalım ozgyo için tivirt atmışlar uçurdu kagıtı.. ne günlere kaldık ya deli etti bu kâğıt hepimizii
oyak ve iş yatırım dan kısa paslaşmalar yine
ytd
Oriyen73 gerçekten bu yazdıklarını kalpten mi yazıyorsun.Ben ne ağlıyorum.ne de sızlanıyorum.12 Ocak'ta aldım yanlış hatırlamıyorsam.üstüne koyarak topluyorum.Acelem yok...Halk ve iş yatırım hesaplarımda toplamaya devam.Ağlamakla , patrona yazmakla bı işler olmaz bu hissenin gitmemesi için hiç bir sebep Yok.Ancak sahip ve uşakları karar veremedi.Ama ben onlardan daha çok sabırlıyım.
Halk banka müdürünü abd kodese almışlar yarın borsa çakılır bilci ne yapar bilinmez
Türk ETF'i -1.43%
dolar 3.65 e zıpladı halk haberinden sonra..
Dow +152 , Türk ETF -1.53%