Ne dedim japonum dedim 113,80 i kır dedim kırdı dinler beni gözünü sevdiğim.
Şimdi bütün piyasayı takır takır domine der japonummm aslan japon, kaplan japon
DEVAMMMMMMM
Printable View
Ne dedim japonum dedim 113,80 i kır dedim kırdı dinler beni gözünü sevdiğim.
Şimdi bütün piyasayı takır takır domine der japonummm aslan japon, kaplan japon
DEVAMMMMMMM
USD/TRY"yi hafif negatif etkilemesi mümkün olan veri aslında ücret artığının beklenti altında kalması ama tabi adıl belirleyici tahviller olduğu konuşuluyor
bende ki SAATLİK Grafik henüz dönüş işareti olmadığı yönünde ...
https://resmim.net/f/Y9Yt4g.png
Yahu adamlar şişmiş indikatör indiriyor işte bırak sakin 3,6880 artık önemli bile değil sen takıldın 3,6250 ye euusd shortlar iş yapıyor alooooooooooooo 1,1430 dan çaktım arada ama riskliydi şaka maka ve 1,1440 tepe oldu mübarek 4 pipsle bozmadılar yapıyı.
Bu olaya 2 noktasını psikolojik etkiside diyorum ben yani teyittir böyle aşırı volatilite varken almaya satmaya el gitmez PY rahat oynar.
Euusd harita çıkıyor ortaya zıney zıney teyteyteyyy
Dxy 3 dalgası başlaması lazım şimdi hayvan gibi ivme gerekiyor dxy de yukarı olarak peşi sıra euroda aşağı ivme lazım 1,1440 dan 1,1387 ye yetmezzzzzzzz 1,1357 kadar basmaları lazım şuan.
Yaw eurusd ye satış geldiğinde bu aralar bizim dolara da satış geliyor
alış geldimi dolar da yükseliyor bizde
bana mı öyle geliyor..
bi saçmalık var..
Şimdi tek yapılacak şey pozda yatıp yapının çalışmasını beklemek.
euusd
ilk destek 1,1356
teyit : 1,1306
ara hedef : 1,1091 ve geri alım noktası
ana hedef : 1,0875
haydi geçmiş ola stop noktası artık euroda değil dxy nin attığı pinbarın dibi 95,76 noktası orası en son büyük tuzak atılan bir yer boğa tuzağı orası aşağı geçilirse artık euronun ipini yukarı çekerler oraya kadar camış gibi yatış euro shortlarda.
YENİ AL GELMİŞTİ HENÜZZ SAATLIK SAT YOK ÇOK TEDİRGİN ..
https://resmim.net/f/nAKzqp.png
Usdry sepet kur nedeniyle uyum sağlamıyor sepet kur 1,272 ye dokundu epi topu aşağı yaptı 3,8695 de 3,8584 de oda desteğine çekilmiş olacak ondan sonra görece güçlü kalır sepet yani usdtry yi yukarı itekler ufaktan ufaktan.
Bana da öyle gelmeye başladı..Hareketler de tuhaflaştı..
fx i kapa kaldıraç ı kaldır swap yok..
amaçları havuzun suyunun çekilmesi
çok daha az dolarla fiyat kontrolü gibi..
onu da kaldıraçla yapsalar..
bankalarıda kontrol altına aldın mı
oh ne ala..
borsa zaten sende komple..
sür dur onu da..
tv deki yorumcular zaten ne dediğini kendi de bilmiyor..
Goldu gördünüzmü beyler yani neden 1222 den almam dediğimi vs.vs. işte
daha japon bile tepki vermedi gold şuan 1216 da tepki vermek için tırmalıyor.
dolar euro Elele tutuşmuş gibi bir aşağı bir yukarı gidiyor.
https://resmim.net/f/POANMk.jpg
Ağbi resimde açıkladım.
O yukarı pinbar yutulmadan artık euroya fatihayı okuruz 1,1440 pinbar tepesi orada 40 pips kitlediler alıcıları.
Acayip endeks shortlayasım var ama düşmüyor ******** sonra stres yaratır onun yerine euusd shortlar beni 3 hafta götürür endeksden daha fazla bırakır gibi.
Usdtry longlarda sıfır sıkıntı olay bende tamemen geri alış ve sepet kurun toparlaması vs.vs. 3,6880 geri alışını burada yapmasıda mükemmel benim için.
indikatörle adam nasıl ütülür ki en güvenilen RSI dır bu alemde
https://resmim.net/f/SsI6yu.jpg
Buyrun beyler RSI ya göre aldın sattın döla pompa indökatörü, yıllardır diyorumda milleti inandıramıyorum indikatör = çöptür.
şimdi fiyat buradan 3,6880-3,70 bölgesine gitse rsi gene 80 lerde hahahahaha :D Türkçesi ayar çekiyorlar işte.
Ne yapayım bende twitter dallamaları gibi kursmu vereyim yahu ahahahah 1teklik günlüğü ulan o paraya ukraynada neler yapılır millet harbi süzme keriz yahu.
Ston RSI ve MACD de süre uzadıkça genelde güvenilirlik artar..
Biz forex ci değiliz..
Günlük haftalık hatta aylık bak MACD ye mesela dolarda aşşa kestiğinde sat yukarı kestiğinde al..
Hiç yanıltmamış..
MACD iyidir güzeldir..haftalık ve aylıkları iş yapar..
Yahu macd kod kaynağı ne reis = FİYAT
Bütün indikatörler fiyata endekslidir yani hepsi bu değişmez standarttır.
Grafik okumak apayrı bir sanat. Şimdi grafiği okuyamıyorsan el mahkum indikatöre ihtiyacın var ama işte uzun vadede yanıltmaz kısa vadede %99 batırır adamı o garantidir.
Grafik okuma işide deneyim ister fx de 3000 saat diyorlarda o ancak acemiliği alır adamda benim herhalde temiz bir 10 yıl falan gitti ömürden.
Endeksi çok pis satasım var ulen ulennnn euro shortlar yapıştı elde yahu göz göre göre gitti 400 puan.
Hadi be hadi 3 dalgası teyidini ver şimdi 1,1356 ya kadar basın şu euusd yi o arada usdtry 3,6401 i yukarı kırsın hadi bakim evladım yormayın len beni.
5 pips kaldı euroda 1,1380 aşağı geçildiği anda film kopar piyasada epi topu 6 pips var şu saatlik barı bir yutsak ondan sonra kapatıcam ekranı.
Ulan euro ulan euroooo Endeksde 125800 den satamadım gitti 600pips ulennnn başlıycam 5 pips hareketinden şimdi giricem merkelden çıkıcam draghiden haaaaa düş lan ******** düşşşş
Ston hocam,
Tıkır tıkır işliyor öngörülerin.
Teşekkürler
euro-usd 1.1380 e değip çıkıyor.
Daha birşey yok sadece panik havasını attık reis.
Şimdi para kazanmamız lazım bu işten yoksa yemişim analizini para kazandırmıyorsa at çöpe gitsin alayını.
Euro ve dxy saatlik pinbarları yuttu bundan sonra dxy ralli euusd şelale esastır.
Bizim eşşek try ninde 3,64 önemi bitti hatta 3,6866 önemi bile bitti bugün bugün indikatör, sistem alayı sat verdi bunların alayını doğramalılar ya bu saatlerde yada akşam viop kapandıktan sonra.
Daha yolun başındayız canlarını alıcaz bunların acıyıpda su verenin ta......... diyorum vahşi kapitalizm kuralları işler artık soya soya 3,86 ya try şimdilik sadece 1,08 e euro
1,1357 kırılıp 1,1306 da teyit gelmesi lazım euusd de devam lan devammmmmmm şerrolar saatlik pinbar yuttunuz ********liğin alemi yok basın len aşağıya 1,1440 da çükülen çüküldü bugün güzel boğa tuzağı atıldı orada.
Neyse beyler hayırlı tatiller akşam daha gün kapanışı var bu şerroların.
Euro için septimus reis uyardı opsiyon kapanışı varmış bugün o yüzden çok volatilite olmayadabilir ama normalde 2 noktası bitip 3 başlarsa o dalga en güçlü dalga olur hoş bu iş pazartesiyede kalabilir yada akşamada ortalık karışabilir sonuçta
usdtry de rallide oluşan indikatör şişmeleri düzeldi orası tamam geri alış noktası işide tamam 3,6866 hedefte kısa ana hedef 3,8077 artık 3,4910 aşağı geçilirse yapı iptal.
euroda 2 noktası son tepe yapıldı, 1,1440 tekrar geçilene kadar kısa vade yol haritası tamam
Dxy aynı şekilde 2 noktası var 95,76 aşağı geçilene kadar oradada harita tamam.
Endeks işi karışık 125800 den beni sat diye bağırdı ama parayı bağladık euusd shortlara tıkandık kaldık orada buz gibi 800 puan göz göre göre bağıra bağıra gitti bunu eurodan çıkaramazsam 2-3 gün uyuyamam hırsımdan ölürüm, saçım dökülür, şekerim zıplar vs.vs.
Herkese hayırlı tatiller.
istanbul finans merkezi olacaktı tüh olanlara bak. neyse dövizi yasakladıktan sonra finans merkezi oluruz artık. Bunların anlayamadığı şu: piyasa bankacılık dışına kayarsa isteselerde bir daha toparlayamazlar. 1979 yılında döviz işi %90 tahtakalede dönmeye başlamıştı, Hükümet tahtakale'den dolar almaya başlamıştı. Tahtakale döviz piyasasının tek hakimi olmuştu. tabi onlar bunları hatırlamaz. Şu an bunların ekonomide yaptıklarıyla T.Özal mezarında dört dönüyordur.Bir ara tekrar açsınlar dönüyor halde olması lazım.
Offf offf japonu 113,80 den 114,20 kadar çektik
goldu 1207 ye kadar çektik
Ulen euro seni icat edenin , seni ilk aklına getirenin , seni basan darphanenin ben ne diyim sana %0,40 aşağı hareket etmen lazımken gel dayan 1,1393 e dayan ulen dayan şerro bunun yüzünden 3,64 e saramıyoruz akşama bari haftayı en tepeden 3,6480 ve 3,65 lerden kapasak şöyle en temizinden ne var.
Ston kaçar.
sankim hafta sonu siyasi sorun çıkmaz ise memlekette
pazartesi dolares 3.60 altına dalış yapabilir nefes almak için...
"1H de macd sıfır noktasının altına indi.
4H ye göre 3. 52 kadar bir düzeltme bekleniyor"Alıntıdır.
Doların kapanış rakamına göre yukarıda ki yorum yapılabilir mi?
İndikatöre bakan adam trend kaçırmaya mahkumdur, trendden alıpda alabileceği %40 maksimumdur geri kalan %60 da devamlı terste kalır durur çünkü negatif uyumsuzluklar başlar ve çıkışta bu düşmeli diye satar durursunuz.
Hafta sonu az çalışalım bakalım neler olmuş görelim.
Euusd den giriyorum