http://www.zerohedge.com/news/2017-0...eath-manhattan
Bir banker daha balkondan atlamis. En son 147 idi, simdi 148 oldu.Alıntı:
Prominent Hedge Fund Trader Jumps To His Death In Manhattan
Printable View
http://www.zerohedge.com/news/2017-0...eath-manhattan
Bir banker daha balkondan atlamis. En son 147 idi, simdi 148 oldu.Alıntı:
Prominent Hedge Fund Trader Jumps To His Death In Manhattan
Mevlüt Yüksel†@mevlutyuksel
Menbiç'de PYD&PKK saflarında savaşan 16 ABD askeri öldürülmüş..
http://m.yeniakit.com.tr/haber/iste-...ri-285042.html
Alıntı:
İzmir’de Fetullahçı Terör Örgütü'nden (FETÖ) tutuklu iş adamlarının da bulunduğu Buca F Tipi Cezaevinde yangın çıktı. Dumandan etkilenen bazı mahkum ve gardiyanlar tedavi altına alındı.
Alıntı:
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek haftasonu katıldığı bir canlı yayında FETÖ'cülerin hapishanelerde isyan çıkarabileceği yönünde bir iddiada bulunarak "FETÖ'cüler hapishanelerde büyük bir hazırlık içinde. Adli suçluları da yanlarına alıp hapishanelerde isyan çıkartacaklar. Aileleri de bu isyana katacaklar. Bu kargaşada hapishanelerden kaçmayı düşünüyorlar" demişti.
http://m.yenisafak.com/gundem/incirlik-resti-2621267
Alıntı:
DEAŞâ€™ın kalesi konumundaki Rakka’ya düzenlenecek operasyon için ABD ve Türkiye arasında başlayan görüşmelerde belli bir aşamaya gelindi. Her fırsatta operasyona YPG’nin de katılmasını isteyen ABD’ye karşı Türkiye, İncirlik kozunu oynayacak. ABD, Rakka’ya YPG ile girerse, uçaklarının Adana’dan kalkmasına izin verilmeyecek.
Ciddi olaylara hazir olunmali...Alıntı:
Ashab Medya†@AsahabMedya
Acil
Kuzey Halep Merenaz, Kel-Cibrin, Malikiye, hattında TSK/ÖSO birlikleri ile terör örgütü PKK militanları arasında şiddetli çatışmalar
göbekli abi tadif gecesi de abarttılar ... senin adrenalin bu haberleri gördükçe artıyor he ....
zamanla ilgili benim öğrendiklerimi ben kaldıramadım ve unutmak için çok çaba gösterdim... ama tayyı mekan mekanın bükülmesi, bastı zaman zamanın açılması genişlemesidir... bunlar halka malolmuş ve bir nebze üzeri açılmış bilgilerdir. bir de açılmayanlar var ki çeşitli kitaplarda hala emarelerini gördükçe ürperirim...
bu arada Adam Fawer in ilk iki kitabı (olasılıksız, empati) epey güzel kitaplar. son kitabında Oz olan batırmış...
Focus dergisi: Ingiliz istihbarat hukumetin darbenin ilk yarim saatindeki maillerini... Gerisini okuyamadim, siteyi ve dergiyi direk engellemisler...vpn...Alıntı:
Today's Anadolu†@todaysanadolu
ŞOK! 15 Temmuzdan 1 gün önceki istihbarat! Focus Dergisi: "YARIN TEMİZLİK BAŞLATILSIN, DARBE GÜLEN’E YIKILSIN..!"
http://www.haberturk.com/gundem/habe...akka-mesajlari
Alıntı:
Hürriyet Gazetesi’nin başlığı ile ilgili bir açıklama yaptınız. Belediye başkanlığından bu yana bu grubun saldırılarına maruz kalmıştınız. Uzunca bir süredir böyle başlıklarla karşılaşmıyorduk. 28 şubatı andırır bir başlık. İlk gördüğünüzde ne hissetiniz? Dün de bir karikatür çıktı yine Hürriyet’te. Gördünüz mü onu? Bu başlıktaki olayı sürdürür anlamda mı?
Ama maalesef 28 subat oncesine benziyor. Dun yazmistim, sadece bu haber degil baska haberler de var.Alıntı:
Ben bunu hiç 28 Şubat’a benzetmek istemiyorum. Çünkü biz bir 28 şubat iktidarı değiliz. 28 Şubat’ın siyasi iradesi farklıydı. Bizim siyasi irademiz farklı. Hükümet olarak da Beştepe olarak da farklı. Biz bu yola kefenimizi giydik öyle çıktık.
Alıntı:
1 sa
İran Monitör†@irannmonitor
Son dakika Kerkük'te Petrol Pompa istasyonuna silahlı baskın!
Alıntı:
1 sa
Dün IRAN'ın yeni hedefi Kerkük Petrolü diye haber yapmıştık umut ediyoruz"ki,IRAN olmasın aksi takdir"de yeni savaş patlar.
Ortalik iyice kizisiyor.Alıntı:
IRAN & IRAK hükümetleri arasında yapılan anlaşma üzerine Kerkük petrollerini IRAN'ın satması kararı alınmıştı.
Abd'de Flynn'dan sonra Adalet Bakani Sessions' un da defterini durecekler. Rusya ile gorusmedim yeminine ragmen yalan soyledigi ortaya cikarildi.
Alıntı:
Petrol alanlarına el koyup IRAN'lı çalışanları kovan Peşmerge olduğu öğrenildi şimdi IRAN"nin hamlesi bekleniyor.
Bu işi Bahceli'ye sormak lazim sincik. Gazeteci kalmadi ki memlekette...Alıntı:
Son dakika işin baskının ardından IRAN'a çalışan YNK peşmerge grubu çıktı. Daha önce PKK,GORAN,YNK IRAN'ın desteği ile darbe"ye kalkışmıştı.
http://linkis.com/www.ntv.com.tr/dunya/xRxa7
Alıntı:
İngiliz Telegraph Gazetesi, 3 araştırmacının “Fay hattında yaşam yolculuğu†dizisinde İstanbul için 2017 tarihli senaryoyu kullandı.
Yılmaz Bilgen†@Bilgen1973
Munbiç Askeri Konseyi bölgede bazı noktaları Esed Rejimine bırakma kararı aldıklarını açıkladı.
Rusya-ABD-Esed ve AB PYD konusunda müttefik.
Bak deprem haberi koyar koymaz deprem oldu ya...
Allah Allah...Guneydoguda deprem olmus.
Adiyamanda 5, 8 siddetinde deprem olmus.
Itılaf olanlar kım bızden baska? Iran mı, cın mı, ısraıl mı? Focus'u gec, fetto güloşun adamları onlar. Bızım bu denklemden cıkmamız ıcın ıcerde mıllı bırlık cızgısınde bırlesmekten baska yol dusunmememız gerek.
Yikil uleyn batan geminin dolari. Yikil uleyn...
Tam Suriye işi iyice karıştı daha fazla karışamaz diyorum daha da fazla karışıyor... Allah sonumuzu Hayır etsin, sürekli saf değiştiren terör örgütleri bakalım kimin elinde kalacak...
Lafım meclisten dışarı, şu Kürt kimliğinin düşürüldüğü duruma yanıyorum ki nasıl...Bunu acilen düzeltmemiz lazım, an itibariyle aynı saflarda namaz kılıyoruz, alt kat üst kat komşuluğumuz, kız alıp vermişliğimiz, Çanakkale'de beraber savaşmışlığımız var yahu...Bu PKK'nın YPG'nin bilmem neyin tez elden yok edilmesi lazım abi...1 gün yaşamak bile haram onlara...
Global FETÖ resmen ele geçirmiş durumda hem ABD'yi hem de Almanya'yı...Trump karar alamaz hale geldi, tam bir zavallı...Kimseyi atayamıyor, kararname çıkaramıyor, resmen darbe !...Bizim de işimiz çok zor bu manyaklarla söyleyim...Merkel gitmeli abi, yoksa bu kale düşmez...Alıntı:
Almanya'da konuşma yapması beklenen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Nihat Zeybekçi'ye, Alman yetkililer tarafından konuşma yasağı getirildi.
Le Pen'e destek vermek lazım ...AB denen 'Tanrısızların kalesi'ni yıkacak tek kişi bu !...Az zaman kaldı oraya yoğunlaşalım...
Pala shortçuyu çuvala doldurdu, zor yıkılır artık bu dolar.
Bu "Mehmet'e" yaptığı yayınlar için kaç kuruş veriyorlarsa zam yapsınlar belliki bu arkadaş ucuz alkol almış iyi uçamıyor, vercen buna kaliteli viskiyi NASA'ya falan gerek kalmaz tüm uzayın haritasını çıkartır koyar önlerine :)
İspirto içerek dünyanın düz olduğunu anlayan adam yıllanmış viskiden bir bardak içse, al sana galaksinin üç boyutlu maketi der koyar önüne yürü be Mehmet kim tutar seni...
Ama şahsi fikrim; adam aklı kıt olan ve kendini takip eden gürûhu azar azar zehirleme amacında yoksa söylediklerinin yalan olduğunu en az bizim kadar iyi biliyordur, ama önce böyle saçma şeylere inanan bir güruh bulmak için sürekli bunları yazarsın .oka üşüşen sinekler etrafına gelince bunlara zehri enjekte edip etrafa salarsın al sana kendimden gönüllü inanmış elemanlar...
Ben kuran konusunda uzman değilim ama Türkiye'de her türlü kutsalı kullanan şarlatan gördüm, ama iş sorup öğrenmekse çok yakınlarım çok iyi Arapça falan biliyor ama kuran yorumlamak Arapça bilmekle olmaz bunuda çok iyi biliyorlar yani sözüm o dur ki "ilim ilim bilmektir ilim kendin bilmektir"
https://www.google.com.tr/amp/m.anto...r-yorum-siiri/
Link atalım ne güzel söylemiş :)
https://twitter.com/irannmonitor/sta...85837277032449Alıntı:
Son dakika PKK taraftarlarını Barzani'yi protesto etmeleri için sokaklara dokulmeleri çağrısı yaptı. Açıklama Pade üzerinden yapıldı.
Ortalık fena karıştı ayvagöbek...Hepsini oku ama, Barzani Şengal'e, Talabani de Kerkük'e girmiş...Giren girene yani...Sen ne diyon bu işe ?..Bu hengamede şu Kerkük meselesini halledebilir miyiz yaw...
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/452061.aspxAlıntı:
Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ'ın Almanya'da katılması planlanan etkinliğin sudan sebeplerle yasaklanmasını kınıyorum.
Milyon kere yazdık Merkel gitmeli diye...Acil dedik...Sayemizde % 40'a yaklaştı anketlerde...Hakan da yaşlandı ben gibi...Demekki belli bir saatten sonra basmıyor abi...İç dizayn çok meşgul etti, dışarıyı elden kaçırıyoruz bu arada...Ulen fetö...
La olsun, fazla mal göz çıkarmaz...Kapanın elinde kalıyor a.q. baksana...
na hah hah haaaaa !...:kahkah::kahkah:
Alıntı:
Sonbahar'da Almanya'da seçim var,1 milyon oy gücü olan Türk toplumu Almanya-Türkiye ilişkilerinde güç bağın en etkin gücüdür.
https://twitter.com/mkulunk/status/837414243607711745Alıntı:
Almanya'daki Türk kökenli STK'ların YÖNETİCİLERİ DEMOKRATİK HAKLARINI KULLANIP ALMAN YETKİLELERE AÇIKTAN yanlıştan dönün demekiçinne bekler?
Sen ?...Yat...Tweet yolla sağa sola...Kaç kere gittin Almanya'ya acep...
Kuzey Irak Kurt bolgesi siyaseti, Turkiye siyasetinin bir kopyasidir.Alıntı:
Mesut Uday Saddam H†@MesutUdaySaddam
Irak'ın kuzeyinde Kürt bölgesinde tansiyon yüksek. İran kontrolündeki ayrı bir Haşdi Şabi grubu ile PKK, Mesut Barzani'ye cephe aldılar.
Akp'nin karsiligi Barzani yani Kdp. Chp'nin karsiligi Talabani yani Kyb. Goran ise Mhp'nin karsiligi. Hasdi Sabi yani Iran'li milisler hem pkk hemde Talabani ile isbirligi yapiyorlardi. Simdi Barzani pesmergelerine karsi catisiyorlar.
Barzani yikilirsa bizim icin felakettir. Barzaniye destek olunmali. Tabii bu Iranla karsi karsiya gelmeden nasil yapilir, bilinmez?
Diger taraftan Tsk Munbic'e saldiriyor. Esad ve pyd ittifak olusturuyor.
Kürt devleti kuracaklarsa Barzaniyi tasfiye etmeleri gerekir. Barzaninin isi zor.
Almanya ile gerilimi tirmandirmak, yapilabilecek en yanlis istir. Metin Kulunk, dun, Ataturk'u elimizden alanlar, bugun "hayir"icin caba gosterenlerdir diye twit atti. Bunlar Tayyip agamin altini oyuyorlar zannimca.Alıntı:
Almanya'daki Türk kökenli STK'ların YÖNETİCİLERİ DEMOKRATİK HAKLARINI KULLANIP ALMAN YETKİLELERE AÇIKTAN yanlıştan dönün demekiçinne bekler?
Kandil- Kandilli
Bugun deprem olmustu degil mi? Cuvap aninda verilmis. Kandil bu gece yanmis...
Bilgi babından...Alıntı:
“Hep kabul ettiğimiz esaslardan birisi ve belki birincisi olan hudut meselesi tayin ve tespit edilirken, hudud-u millîmiz, İskenderun’un cenubundan (güneyinden) geçer, şarka doğru uzanarak Musul’u, Süleymaniye’yi, Kerkük’ü ihtiva eder. İşte hudud-u millîmiz budur dedik !”
Mustafa Kemal Atatürk
Aynen...Kadın bu gerilim sayesinde oylarını katladı ...Geçen yıl kamuoyu desteği % 15-20 aralığına düşmüştü, rapor üstüne rapor yazdık fırsat bu fırsat, 1 vuruşluk canı kaldı diye...Sonuç fıss...Her şeyi devletin kurumlarından bekleyen bir durum var bu memlekette...15 Temmuz ve referandum süreci çok zayıflattı bu ortamı...Bu referandum mevzuu nasıl çıktı niye çıktı onu da anlamış değilim ...Bu konuda bazı şüphelerim var ya, neyse...Ohal bitsin yazarım...