bence eksi açılış olur ama ne kadar olur bilemiyorum 2.seans toparlayip günü yeşil kapatır diye düşünüyorum
Printable View
REform reform diye goygoy yaptilar. Reform dedigin tasarruftur, kamuda tasarrufa gidersin vs. Bunlar hem yuzde 5 buyuyor hemde yuzde 40 her seye zam yapiyor.
Bide aciklama yapiyorlar gelecek vaadeden ulkeyiz diye. Bugun ki vergi aciklamalarindan sonra gercekten sinirlerim hopladi. Arabamin vergisi 900 den 1250 lira oldu. Arabayi direk satisa cikaricam bu hafta ne bunlara mi para kazandiracam. Reform dedikleri milletin cebine goz dikmek
BBHT de saat 19 daki haberler de bir ara grafik gösterdiler. OVP de bankalara getirilen 2 baz puanlık vergi artışının hangi bankaya ne kadar etkisi olacağını gösteriyordu graf. enfazla halkbank ikinci TKSB diye anımsıyorum. Ortalaması %7 ediyordu.
Konuk bankacılık endeksi bugün %5 düştü dedi. Geriye kaldı %2 (bankacılık endeksi) yarın mı fiyatlar başka zaman mı? yada fiyatlamaz mı pala bilir?
Dün minare dikiyorlardı, bugün kuyu açıyorlar.. (Bana ters ama bugünküler mantıklı minareciler yandaşlık adına sallıyorlardı.)
başkanlık seçiminden yerel seçimlerden önce böyle vergi kitleniyorsa size hesap makinası lazım.
*
başkanlıktan sonra neler hangi yükler vatandaşa geleceğini hesaplayın.
*
başkanlık seçimi bir son değil başlangıçtır bu lafımı unutmayın.
*
gören göz.