Originally Posted by
deniz ali
en son cuma yükselişte tupras ve bim aldım aklımda iş bankası hisseleri kalmıştı, defansif düzenleme amacıyla gün bazında gir çık yapmaya karar vermiştim.
Pazartesi ahmakça kararla satıp bankalara dönmüştüm full çok sert düşüşten %25 realize edilmemiş zarar oluştu, meraklı köfteci mantığıyla günde 25 milyon üstü hacim yaparak %1-2 lot artırıyorum ,
stopsuz bırsacı olunmaz nakit poz kalmak ve direnç destek gözlemek şart , stopsuz borsa besmele ve abdestsiz namaza benzer hele bist 100 de hiç olmaz amele gibi lot artırma mücadelem sürüyor , artk bist 100 ve xbank arası 1000 puanlık farkın ocak ayı bddk bankacılık karlarının yayınlanacağı tarihlerden önce kapanacağını düşünmekteyim. Ocak karları piyasada bomba gibi olumlu bir iştah yaratacak ne agrip aralık ayında süper kar eden bankalar ocakta negatif kar açıklayacak tarzı bir manipülasyona kurban olduk yazık ya
gir çık yapmak için sağlam hisseler var bankalar 1-2 tavan yapsalar yine gevşerler , bilginiz olsun lot artırmak tek ama tek hedefiniz olmalı arkadaşlar ...temettüler uçuracak karlar uçuracak bankaları