Printable View
Alıntı: Originally Posted by ahmet kaan bugun tavan kapatip yarin tavan olursa 99.95 yapiyor iyi ayarlamış:)) Yakup abiye satış firsati vermemek icin sanırım. O kadar bekledim. Kaç tur çevirdim, unuttum. 1 gün daha beklerim.:rtfm:
Alıntı: Originally Posted by ahmet kaan bugun tavan kapatip yarin tavan olursa 99.95 yapiyor iyi ayarlamış:)) Yakup abiye satış firsati vermemek icin sanırım. harbiden ahahsdhahh :D
Brüt takas gelsin artık...
Alıntı: Originally Posted by Xer Brüt takas gelsin artık... Ne düşmanlığın var hisseye brüt gelince hacim düşecek alan düşünecek , cezalar bir çözüm değildir , herhalde hisse yükselsin istemiyorsun, saçma yorum yazıyorsun, Allah senin gibileri ıslah etsin , ytd.
BUGUN DÜŞÜŞ GUNUMUZMU ACABA...:cool:
Bugun tabana gidecek diye satanlarin malini toplasa surse yukari ne guzel olur..
son 8 gunde sirasiyla 3 yesil 1 kirmizi 2 yesil 1 kirmizi ve 1 yesil birakti bugun sira kirmizida :) Ama bir yerde şaşırtmali umarim bugun olur Alıntı: Originally Posted by METEHAN BUGUN DÜŞÜŞ GUNUMUZMU ACABA...:cool:
Alıntı: Originally Posted by ahmet kaan son 8 gunde sirasiyla 3 yesil 1 kirmizi 2 yesil 1 kirmizi ve 1 yesil birakti bugun sira kirmizida :) ama bir yerde şaşırtmali umarim bugun olur ilginç bir tahtacısı var tabana yaklaştı ne yapacagını kestirmek imkansız çok mantıklı hareketler degil...