3174 dolar Trump gelmiş hoş gelmiş :kahkah:
Printable View
3174 dolar Trump gelmiş hoş gelmiş :kahkah:
Geçen salı Selçuk Hocanın eko türk'te yayınında 4041 i geçemezse 3790 a çekileceği bunu aşağı kırarsa 3425 ana desteğine geleceğini söyledi .
3790 kırılınca satış emri verdim ancak satamayan 3690 a indi dakikalar içinde geri 3735 gelince sattım ve 3425 e gelinceye kadar al satlarla fena olmayan bir para yakaladım.
3335 e inince tekrar alım yaptım 3350 lere gelir gibi oldu hızla tepe taklak yuvarlarlandı 3100 e kadar karın yarısını aldı neredeyse Selçuk Hocam 3425 altında 2950 dediği için artık ekranı kapattım akşama doğru tekrar cuma akşamından söz ediyorum tabii ki
3355 e geldi ve 20 USD kârla salladım ama o da ne 3450 ve 3480 yaptı şimde USD de bekliyorum.
Hala yüzde 10 kâr var net nominal etherium sayısı üzerinden.
Selçuk Hoca'ya da sordum sağolsun grafiği gönderdi ama bilemedim güçlü duruyor rsi ve macd ama yataya döndü. 3790 ı geçer durursa alırım ama kârım olmaz ek olarak, yine temel amaç para kaybı olmamalı.
Coinlerle ilgili yorum ve analiz yapan bazı tipleri izledim youtube da çoğu çok genç ekserisinin ortak özelliği,
1-bir oyun koltuğuna oturmuşlar
2-kapişonlu sweat giymişler ipli
3- KEKO traşı olmuşlar
4-Türkçeleri bozuk eğitimleri lise terk sonradan akşam lisesi diploması olabilir
5-Belki şansa belki de görev icabı para yapıyorlar.
6- Telefon aksesuarı oto alım satımı yapan bazı genç tiplerle uyum içindeler.
7-Barzo lukları ve Hanzolukları nedeniyle beni eğlendiriyor lar.
8- Genelde bi bok bilmiyorlar ne derlerse hemen hemen hepsinin tersi çıkıyor şansa kalmış. :kahkah:
şunu düşünmeye başladım ben
trump seçileceğini tam bilemediği için, aşağılardan mallanamadı
seçilincede, hızlı gitti 75-90 arasını hızlı geçti... mi acaba deyip oradanda alamadı
90 üstünden de artık alamazsın
o yüzden konuşmalarında beklenen bitkolin kazım açıklamasını yapmıyor
yapmıyor ki: kıyat düşsün, mal alsın
ama diğer oyuncularda bunu biliyor, salmıyor kaadı
''al buralardan, bas açıklamayı... hep beraber gidelim, sende kazan bizde... '' deyorlar :yahoo:
Bu benim bildiğim bir konu değil ancak iki kişiyi arada izledim görece daha tutarlı biri savaş çüm diğeri itzhico gibi bir şeydi ama kendilerinin de para kaybettiğini söylüyorlar, doğru ve mümkündür.
Teknik seviyeleri Selçuk Hoca'dan dinliyorum. Trend yok bant hareketi varsa ciddi sağlam para yapılabilir ama doğru yönde kalmak koşulu ile bu aslında trend kovalamaktan daha iyi yalnız ana destekler kırılırsa aşağılarda uzun süre yatay kalabilir.
Hocaya da sordum burada kapanış arama falan olur mu diye, olur olmalı dedi . Mesela Ethem abi 2950- 4041 bandı içinde trading ı var BTC içinde 97-111arası.Git -gel para yaptırır.
Bence asıl mesele milletin yönü millet satarsa almak, alırsa satmak lazım gibi hissediyorum.
Dediğim gibi çok kaypak, konuyu tam olarak bilmiyorum . Terste kalmak çok kolay.
Son not evet yukarıdaki grafikleri attiğınız zamanı biliyorum çıkmıştı aynen. Kutlarım.