sn sekiz yatak işi çok ses getirecek asıl show o zaman
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
sn sekiz yatak işi çok ses getirecek asıl show o zaman
Evet bende okuyunca aynı düşüncedeydim. Uzun zamandır kendisini göremiyoruz. Cezasının bitiminde burada olmasını ve bilgi birikimiyle bize yol göstermesini diliyorum. Hissede bizler 2.60-2.90 arası konum alanlar arkamıza yaslandık izliyoruz. Yatırım şirketleri ise bu potansiyeldeki şirketi yeni görmeye başladılar. Bu hisseyi 2. Çeyrek bilançosunu görmeden satmayacağım. Şöyle 20milyon kar gelse ne güzel olur çok mu şey istiyorum😄
2017 - 2018 HEDEFLERI: SIRKET YONETIMI 2016 ITIBARIYLA 289 OLAN MAGAZA SAYISININ UZERINE 2017 VE 2018 YILLARINDA HER YIL 100`E YAKIN (YURT ICI - YURT DISI) YENI MAGAZA ACMAYI HEDEFLIYOR. KONUT GELISTIRICILERE YAPILAN SATISLARIN (YENI KONUTLAR ICIN MUTFAK, DOLAP, KAPI) 2017`DE 60 MILYON TL, 2018`DE ISE 100 MILYON TL`YE ULASMASI BEKLENIYOR. KONUT GELISTIRICILERE YAPILAN SATISLAR YILLIK BAZDA KONSOLIDE CIRONUN YAKLASIK %10`UNA KARSILIK GELMEKTEDIR.
https://www.atayatirim.com.tr/haber-detay--2272117.html
Haklısınız sayın BURSA16 asıl olay Türkiye büyürken tüketim harcamaları patlıyor ve bunun büyük bölümü mobilya ve beyaz eşyada gerçekleşiyor. İnşaat sektörünü söylemiyorum bile. Bayramda çevrenizdeki Doğtaş-kelebek mağazalarını gözlemlemenizi tavsiye ederim.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d992d889a2.jpg
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
100 endeks ine girmedik
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günaydın arkadaşlar,
Malum arsızın yüzünden ceza aldık bu sebeple yazamadık. Benim yazmamın bana faydası yada zararı yok. Ancak burada güzel bir sinerji oluşturuyoruz. Bu sinerjinin devamı için her zaman yazacağız.
Bu süreçte beni sual eden selam gönderen tüm ortaklara sevgilerimi iletiyorum.
hoşgeldin kuzeys :yahoo:
sn kuzeys saygılar hosgeldiniz
Hoş geldiniz sayın Kuzeys saygılar
tekrar hoş geldiniz sayın Kuzey's.
BASIN BÜLTENİ-Doğtaş Kelebek, mobilya sektöründe Türkiye’nin en değerli markası
Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından*
açıklanan 2017 yılı “Türkiye’nin En Değerli Markaları 100’ listesinde*
yer alan Doğtaş Kelebek, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da mobilya*
sektöründen listeye giren tek marka oldu.
2017 yılına ödüllerle başlayan Doğtaş Kelebek, müşteri odaklı*
yatırımları ve yenilikçi tasarım anlayışıyla başarılı sonuçlar almaya*
devam ediyor.*
Doğtaş Kelebek CEO’su Ersin Serbes, şirketin 2017 yılına hızlı*
başladığını ve 6 ay içinde yeni başarılara imza attığını, önemli bir*
atılımla sektör ortalamasının üzerinde büyüdüğünü söyledi. Doğtaş ve*
Kelebek markalarının sadece Türkiye’de değil, yurtdışında da Türk*
mobilyasını kalitesiyle ve modern tasarımıyla öne çıkardığını*
vurgulayan Serbes: “Müşteriyi işimizin merkezine aldığımız, onların*
beklenti ve ihtiyaçlarını gözeterek yaptığımız çalışmalar neticesinde*
aldığımız ödüller bizi zirveye taşıyor. Doğtaş Kelebek olarak*
perakende sektörü dinamikleri ile yürüyen bir şirketiz. Üretimden*
satış sonrası destek ekibimize kadar uzanan her iş sürecimizi bir*
perakendeci gözüyle ele alıyoruz.” dedi.
Ocak ayında gerçekleşen ve dünyanın en önemli mobilya fuarlarından*
biri olan İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) iki ödül birden*
aldıklarını hatırlatan Serbes: “Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından*
düzenlenen Geleneksel Tüketici Ödülleri’nde, “Tüketici Memnuniyetini*
İlke Edinen Firma Ödülü”ne layık görüldük. İstanbul İhracatçı*
Birlikleri tarafından düzenlenen 2016 yılı En Başarılı İhracatçılar*
Ödül Töreni’nde “Mobilya Sektörünün Başarılı İhracatçısı Ödülü”nü,*
pazarlama dünyasının en önemli yayınlarından biri olan Marketing*
Türkiye’nin düzenlediği The One Awards’de “Bütünleşik Pazarlama*
Ödülü”, yine aynı derginin düzenlediği A.L.F.A Awards’de “Müşteri*
Deneyimini En İyi Yöneten Marka Ödülü” ve son olarak “Sosyal Medyayı*
En İyi Yöneten Marka Ödülü”nü aldık.” diye sözlerine devam etti.
Yıllardır markalaşma adına önemli başarılara imza atıldığına*
değinen Serbes: “Capital Dergisi’nin düzenlediği Türkiye’nin En*
Beğenilen Şirketleri Araştırması’nda her yıl “Mobilya Sektörünün En*
Beğenilen Şirketleri” arasında yer alıyoruz. Marka yönetimi ve*
pazarlaması konusunda başarı gösteren firmaların dünya çapında*
seçimini ve tanınmasını sağlayan Superbrands’in yürüttüğü çalışma*
doğrultusunda, Türkiye’nin süper markalarından olmaya hak kazandık.*
Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından*
hazırlanan Türkiye’nin En Değerli Markaları-Turkey 100 listesine bu*
yıl da mobilya sektöründen giren tek şirket olduk. Bu gelişmeler gurur*
verici.” dedi.*
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
Sayın KUZEYs hoşgeldiniz
Hogelidiniz sn. Kuzeys gelisiniz ugur getirdi bile [emoji3]
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kuzeys te dondugune gore eksigimiz kalmadi sanirim o zaman ne diyoruz vur davulcu davula haydi gencler halayaaaa👬👬👬👬👬
Doğtaş bayrama girmeden sevindirecek bizi ama ben asıl hareketlerin bayram sonrası olacağı kanaatindeyim. Zaten 4 altında lot satmak isteyen kişi sayısı fazla olduğundan az daha bekleyebiliriz. 4 ü geçerse yazıyorum buraya devreleri keser söyleyim şimdiden.
:whistling::halay::yahoo::halay::yahoo::halay::yah oo::whistling:
Çok basit anlamda bakınca dogtastan salon takımı aldı annemler en geç 45 güne teslim edeceklerini söylemelerine rağmen 2 ay olmasına rağmen teslim etmediler. Her ne kadar sinir bozucu bir durum olsa da mağaza müdürü ile konuşmam da söylediği"hem kdv indirimi hem düğün sezonu olması sebebi ile siparislere yetişemiyoruz". Bu açıdan bile bakınca bu yoğunluğun da bilançoya yansıyacağını düşünüyorum
Sn Memott ,
Çok basit değil anlamlı. Dediğiniz gibi sinir bozucu da olsa bir yatırımcı gözüyle Doğtaşımızın nasıl iş yaptığımız önemli bir göstergesidir. Boşuna Fabrikada %30 a varan bir kapasite artışı yapılmadı. Ki belkide yeni fabrika kurulacak.
2 ay evvel mobilya aldığımda nasıl bir agresif satış tutum içinde olduklarını gözlerimle gördüm. Almamız için gözlerimizin içine baktılar. Çay vs. ikram ettiler. Ve mağaza ağzına kadar doluydu.
Evlenirkende Doğtaş mobilyalarını tercih etmiştim. Evimize gelenler mobilyalarınız yenimi diye soruyorlar hala. Çok kaliteli ve gösterişli. Üstüne mobilyacı tanımam.
Dolayısıyla Doğtaşımız emin hedeflerle yoluna gidiyor.
Bizde firmamızın ortağı olarak her geçen gün bu büyümenin canlı şahidi oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz....
şimdi her hangi bir doğtaş mağazasına gitsek oturup çay istesek, biz doğtaş hissesinin ortağıyız işler nasıl desek, müşterilere hoşgeldiniz nasıl yardımcı olabiliriz desek, mağaza çalışanları bizi yaka paça dışarı atarmı :cool:
Doğtaş, minik kalplere destek oluyor
Doğtaş, Tekirdağ’da kurulacak olan Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’nin tüm mobilya ihtiyacını karşılayacak. 21 Haziran 2017 Çarşamba Saat: 14:25:30 113 0 A + A - Yazdır 0 0 0 0 0 İhtiyacı olan çocukları yarınlara hazırlamak amacıyla başlatılan Minik Kalpler İçerde kampanyasına Doğtaş da katıldı. Türkiye’nin en beğenilen ve değerli markaları arasında yer alan Doğtaş, İçerde dizisi ile anlamlı bir işbirliğine imza attı. Mika-Der ve İçerde dizisi ekibinin Tekirdağ’da kurulacak olan Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’ne katkı sağlamak için başlattıkları “Minik Kalpler İçerde†sosyal sorumluluk projesine Doğtaş da destek verdi. İhtiyacı olan çocukları geleceğe hazırlamak amacıyla yapılacak merkezin tüm mobilyalarını Doğtaş karşılayacak. İçerde dizisi oyucularının SMS ile destek çağrısı yaptığı film ile başlatılan kampanya kapsamında bir de tören düzenlendi. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen etkinlikte, İçerde dizisinin final bölümü izleyiciler ve tüm ekibin katılımıyla izlendi. Elde edilen gelirin, Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’nin kuruluşu için kullanıldığı gecede, Doğtaş da stand kurarak yer aldı. Kampanyaya katılımlarını değerlendiren Doğtaş CEO’su Ersin Serbes, her zaman için kurumsal bir vatandaş olarak toplumsal sorumlulukları paylaşmaya hazır olduklarını belirtti ve “Sosyal sorumluluklarımız ve topluma karşı görevlerimiz bizler için yaptığımız işin çok ötesinde. Minik kalplerin yarınlara hazırlanması, sağlam bir geleceğe sahip olmaları için yapılan bu anlamlı işbirliğinin bir parçası olmaktan ve bu anlamlı gecede yer almaktan gurur duyuyoruz†dedi. Serbes, “Mika-Der’in minik kalplerine adanan bu gecede, biz de Doğtaş olarak katkı sağladığımız ve ihtiyacı olan çocuklara yardım edebildiğimiz için mutluyuz†dedi.
Kaynak :Boğaz Gazetesi
http://www.bogazgazetesi.com.tr/habe...-destek-oluyor
Bu forumda yazan herkes iyi kazandı hala ne bekliyorsunuz satında hisse gitsin 😄
Sn. Kuzeys
Bence de çok anlamlı bazen basit düşünmek gerekir onu vurgulamak istemiştim. Ayrıca sizi burdaki yazilarinizdan ve de önceden kronttaki yaxilarinizdan dolayı tebrik etmek isterim. Ben mağaza müdürü ile konuşurken annemler daha kizmami isterken aslında bu gecikmenin bize yarayacağı düşüncesi kafamda olduğundan işler çok yoğun yetişemiyoruz dedikçe mağaza müdürü beni bir keyif alıyordu içten içe onu da belirtmek isterim. Kaldı ki ben kendi evime de yine dogtastan bir takım aldım tahminimce o da 2.5 ay civarı gelecek bu seferde eşim ara da bi sor diyecek bende müdürle tartışıyor numarası yapacağım:)))
ben tahta yapıcının yerinde olsam herkes kendini bayram sonrası için hazırlıyor bu kağıda atarım 4 ün üstüne bakarım keyfime gelen 4 ten sonra gelsin gerçekten bayram sonrası bu kağıt durdurulamayacak
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...41918d9f0e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...41918d9f0e.jpg
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nihayet, 4.02 deyiz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://invst.ly/460j7
FLAMA KIRILDI
Vay arkadaş ne geçersin 4ü ya :) arkadaşlar 4.10 ve 4.25 dirençler. Gedik topluyor rahat olalım. Hedef önce 6 sonrası benim nick 😄
Halay halay halay😁😁😁
Sn. Kuzeys, hoşgeldiniz. Maşallah ayağınız uğurlu geldi [emoji1]
Kapanışı 4.12 yaptık hayırlı olsun ortaklar :)